Dobřany pokračují v oslnivé jarní formě


Branky


7. A. Monhart , 53. O. Rous - 30. M. Tušek , 38. M. Tušek , 40. M. Tušek , 81. P. Trdlička (p.)
0

Zdemyslice prožívají na jaře nepříjemné období. Hrají dobrý fotbal a vyrovnaný fotbal s každým, na body to ovšem ještě nestačilo. NA druhé straně je situace opačná. Dobřany mají na jaře výbornou formu a jdou si pro záchranu. Zápas tak byl důležitých záchranářským soubojem.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři slepené góly

Zápas se hrál na výborně připraveném trávníku a za krásného počasí. Úvod zápasu byl v režii domácích, kteří lépe kombinovali a už v 7. minutě dokázali vsítit branku. Centr ze strany dokázal na dvakrát uklidit do brány Monhart. Za pět minut mohl ten samý hráč zvýšit vedení, ale Bouček ho vychytal. Postupem času tlak domácích ochaboval a hosté se dostávali více do hry. V 30. minutě přišly dva ostřejší zákroky, které ale sudí nevyhodnotil jako faul. Hostující Tušek prošel středem hřiště, udělal kličku brankáři a vyrovnal. Domácí inkasovaná branka rozhodila a hosté byli v tu dobu jasně lepším týmem. V 38. minutě přišla zbytečná ztráta ve středu pole ze které pramenil faul na dvaceti metrech od brány. Exekuci si vzal na starost Martin Tušek a poslal míč nechytatelně do sítě. Desetiminutovku hrůzy pro domácí zakončil opět Tušek. Po autovém vhazovaní se dostal k míči ve vápně a levačkou zkompletoval hattrick. Hosté tak dokonale otočili průběh první půle.

Snaha domácích

Začátek druhé půlky byl vyrovnaný, po pár minutách však domácí dokázali přitlačit Dobřany na jejich vápno. Odměnou jim byl kontaktní gól, který obstaral Ondřej Rous. Zdemyslice to nakoplo a soupeře vůbec nepouštěly přes půlku. Zahrávaly několik stadartek a rohových kopů. Bohužel bez gólového efektu. V 81. minutě přišla ojedinělá šance hostů, kdy se dlouhým nákopem dostal jeden z útočníků do úniku, který přerušil až domácí golman Uzel pouze za cenu faulu. Uviděl žlutou kartu a Dobřany zahrávaly penaltu. Její zahrávání si vzal na starost Trdlička a bezpečně proměnil. Stanovil tak skóre na konečných 2:4. 



Ohlasy k zápasu


TJ Zdemyslice
Jindřich Kotora (hráč, asistent trenéra TJ Zdemyslice): "Pro nás existenční zápas jsme bohužel nezvládli i přesto že jsme vedli, ale pak přišel 10 minutový nepochopitelný výpadek a soupeř nám odskočil o 2 góly. Sice jsme ještě snížili a pak hosty 20 minut tlačili, ale bez gólového efektu, oni pak opět potrestali naši chybu a bylo po zápase. Jsme v krizi, nehrajeme sice špatný fotbal, ale nedáváme góly a každou naši chybu soupeř potrestá brankou. Nezbývá nám, než makat dál a doufat, že se to již zlomí!"

TJ Dobřany
Milan Skřivan (hráč TJ Dobřany): "Začátek zápasu byl vyrovnaný, postupem času nás ale domácí přehrávali. Po vedoucí brance se hra uklidnila chvíli nebylo k vidění moc akcí. Tři slepené góly před koncem poločasu obrátily zápas v nás prospěch. V druhém poločase nás soupeř dokázal zatlačit a snížit, ale už jsme si to pohlídali."



Sestavy


TJ Zdemyslice
L. Uzel [-] - A. Monhart [-] (63. V. Černík [-] ) , P. Česal [-] (46. T. Lang [-] ) , R. Čimera [-] , A. Polívka [-] (83. J. Kotora [-] ) , M. Kysela [-] (46. J. Jirgl [-] ) , M. Jeslínek [-] , O. Rous [-] , T. Šilhánek [-] , V. Krňoul [-] , J. Fiala [-]

TJ Dobřany
O. Bouček [-] - M. Opatrný [-] , J. Rajt [-] (76. T. Helus [-] ) , P. Smetana [-] , O. Skála [-] (65. M. Brožík [-] ) , M. Gleissner [-] , M. Skřivan [-] , J. Schovánek [-] , P. Trdlička [6.0] , M. Zeman [-] (55. J. Čimera [-] ) , M. Tušek [10.0] (83. F. Štěpán [-] )

ŽK: 37. T. Šilhánek , 64. V. Krňoul , 78. T. Lang , 80. L. Uzel - 25. M. Skřivan . ČK: 90. V. Krňoul - 90. M. Skřivan .
Hráči zápasu: M. Tušek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šimek Luboš - KYSELA Martin (N), NOVOTNÝ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.