2:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk šťastnějším týmem


Branky


0

Stod v úvodním jarním duelu prohrál v Žinkovech vysoko 1:5 a tak měl před domácími fanoušky co napravovat. To hosté měli volno, protože zápas s Dobřany se odložil. První zápas v Nepomuku skončil drtivým vítězstvím domácích 6:0. Další důvod proč Stod doma potřeboval vyhrát. Zápas byl nakonec velmi vyrovnaný a rozhodovala lepší koncovka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé úvodní góly

Oba týmy do zápasu vlétl ve velkém stylu a první branka přišla už ve 3. minutě. Václav Švec se protáhnul po straně, nacentroval a Jakub Vokurka otevřel skóre. 0:1. Radost Nepomuku ale nevydržela dlouho. Hned za minutu vystihl Michal Terber přihrávku jednoho z bránících hráčů a a postupoval sám na brankáře a přehodil ho. 1:1. Následovala hlušší část zápasu, kdy ani jeden z týmů moc nehrozil. V 17. minutě podklouzl Švec a Terber jej obral o balon a i napodruhé dokázal brankáře překonat. Domácí se tak z ničeho dostali do vedení. Následně byla hra vyrovnaná a sem tam nějaký tým zahrozil. Poté byly k vidění dva né úplně fotbalové momenty, kdy nejdříve uviděl červenou kartu hostující Václavek a chvíli po něm také domácí Koča. Za pár minut měl velkou šanci Höfler, když šel z půlky sám na brankáře ale při pokusu o lob selhal a Wallenfels míč chytil. Když už se pomalu čekalo na poločasový hvizd tak se hosté dostali k zahrávání rohového kopu. Václav Švec našel přesně Miroslava Švece a ten odčinil své zaváhání a vyrovnal na 2:2. 

Druhý poločas

V druhém poločase domácí celek trochu polevil a hosté se tak ujali otěží zápasu. Dlouho se jim však nedařilo vsítit vedoucí branku. Až v 63. minutě se uvolnil Jiří Šmíd a obstřelil brankáře. I I v dalších minutách byl Nepomuk lepším celkem, ale pojišťovací branku dát nedokázal. Ke konci zápasu si pak Stod dokázal vytvořit několik nadějných šancí. Nejprve po volném přímém kopu zasáhl Terber spojnici a poté ve velké šanci pálil Höfler pouze do tyče. Hosté tak udrželi cenné vítězství 3:2. Domácí celek si musí na první jarní výhru počkat ještě minimálně týden. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec (TJ Stod): "Hned v úvodních minutách padly dvě branky. Následně se hrál takový neurovnaný nepohledný fotbal. Měli jsme několik šancí ale vedli jsme jen 2:1.Druhý poločas byl horší, nedařilo se nám a Nepomuk byl lepší. Ke konci zápasu jsme trefili břevno i tyč, ale vyrovnat se nepodařilo."

FK Nepomuk B
Miroslav Švec (hráč FK Nepomuk): "Odehráli jsme slušné utkání na dobře připraveném hřišti. První poločas byl vyrovnaný. V druhém poločase mě soupeř trochu zklamal, měli mladé mužstvo ale přesto jsme je fyzicky přehráli. Ke konci zápasu nás soupeř dokázal zatlačit ale podržel nás brankář nebo branková konstrukce."



Sestavy


TJ Slavoj Stod
R. Snášel [-] - M. Terber [-] , J. Antoš [-] (3. M. Zezulák [-] ) , P. Vlk [-] , D. Lihm [-] , F. Koča [-] , P. Bilik [-] , F. Höfler [-] , M. Filip [-] (59. D. Fišer [-] ) , M. Pešek [-] , K. Kalný [-]

FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - - J. Vokurka [-] , D. Šmíd [-] (69. F. Šlehubr [-] ) , R. Jiránek [-] , V. Švec [-] , J. Polívka [-] (46. V. Semerád [-] ) , M. Lukeš [-] , J. Šmíd [-] , J. Martínek [-] , M. Švec [-] , M. Václavek [-]

ŽK: 19. F. Koča - 8. M. Václavek , 18. M. Švec , 64. J. Martínek , 82. R. Jiránek . ČK: 39. F. Koča - 26. M. Václavek .
Hráči zápasu: M. Terber - P. Wallenfels .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Škoda Pavel - MÚČKA Jakub (N), BARAN Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.