T. Hrach 49.
Z. Svoboda 82. (p.)
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiná slaví první jarní výhru


Branky


49. T. Hrach , 82. Z. Svoboda (p.)
0

Losiná měla velmi těžký los pro první dvě jarní kola. V prvním zavítala na horkou půdu ofenzivně hrajícího Merklína odkud si odvezla cenný bod. Nyní je čeká další tým z čela tabulky, a to Žinkovy. Hosté v prvním jarním kole po nevydařeném prvním poločase zabrali a otočili zápas ze Stodem. První utkání těchto týmů skončilo jasnou výhrou Losiné 5:1. I v tomto zápase byl domácí celek mírným favoritem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Na utkání si našlo cestu 130 diváků, což je návštěva odpovídající kvalitě celků. Zápas byl od prvních minut vyrovnaný a postupem času přicházely i první vážnější šance. Ale ani jeden z týmů zatím neudeřil. Domácí celek se snažil hrát spíše nakopávané balony a nebo rychlé brejky. Hosté naopak spoléhali na kombinační hru po zemi. Čas plynul a žádný gól stále nepřicházel a tak to zůstalo až do poločasového hvizdu.

Převaha domácích

V druhém poločase přestaly Žinkovy hrát svou hru a domácí celek měl jasně navrch. Navíc už čtyři minuty po poločase se dokázal prosadit Tomáš Hrach a Losiná šla do vedení. Hosté marně hledali způsob jak vyrovnat a i přes velkou snahu byli domácí lepším týmem. Následovalo několik šancí Losiné, ale Kripner držel šance svého týmu, a když už byl překonán, míč jen zazvonil na brankovou konstrukci. Žinkovy se do zakončení dostávaly jen sporadicky a Zbiň tak moc práce neměl. V 82. minutě se domácím naskytla výborná příležitost pojistit si tři body. Zahrávali pokutový kop. Exekuci si vzal na starost Zdeněk Svoboda. Svůj pokus proměnil a zasadil tak hostům zřejmě rozhodující ránu. Do konce zápasu se hrálo spíše ve středu hřiště a domácí si tak dokráčeli pro důležité tři body. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Žinkovy
Jaroslav Kubeš (trenér TJ Žinkovy): "Věřil jsem, že zápas ze Stodem nás povzbudí a v Losiné odehrajeme dobré utkání. První poločas byl vyrovnaný jak na držení balonu tak i na šance. V druhém poločase jsem se přizpůsobili hře domácích. Podali jsme špatný výkon a zaslouženě prohráli."



Sestavy


TJ Sokol Losiná
M. Zbiň [-] - J. Šlais [-] , Z. Svoboda [-] , V. Hajšman [-] , P. Novotný [-] - P. Tančouz [-] (82. F. Mádr [-] ) , M. Pátek [-] , J. Votípka [-] - M. Veleman [-] , O. Tic [-] , T. Hrach [-] -

TJ Sokol Žinkovy
K. Kripner [-] - M. Vokurka [-] , J. Čengery [-] , J. Doričák [-] , R. Liška [-] (57. Z. Pavlíček [-] ) , T. Oulík [-] , J. Trojánek [-] , D. Niemkiewicz [-] , M. Šneberk [-] , T. Hora [-] , Š. Merhaut [-] (84. J. Vokurka [-] )

ŽK: 44. Z. Svoboda , 69. J. Šlais , 89. P. Novotný - 29. Š. Merhaut , 88. M. Vokurka , 88. M. Šneberk .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - KARL František (N), TYKVART Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.