3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kasejovice vyhrály důležitý záchranářský souboj


Branky


0

Domácí tým první kolo nehrál, bylo tak otázkou jakou formu po zimě bude mít. Podzimní výkony Kasejovic zrovna neoslnily a proto se pohybovaly u dna tabulky. Zdemyslice jsou nováčkem soutěže, ale v každém zápase jsou všem minimálně rovnocenným soupeřem. Minulé kolo navíc výborně zahrály proti Předenicím a tak si věřily, že tentokrát už přijdou i body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeden gól

Utkání se hrálo za krásného počasí, bohužel terén tomu tak úplně neodpovídal. Domácí celek měl ze začátku zápasu jednoduchou taktiku, dlouhými nakopávanými balony na urostlé útočníky překonat obranu soupeře. Jejich snažení vyústilo během prvním deseti minut ve tři nebezpečné rohové kopy. Dva z nich přinesly nebezpečné zakončení, poprvé ale zasáhl Kotora v bráně hostů a podruhé se balon nevešel do branky. V 13. minutě si roh vyzkoušeli i hosté. Domácí ale balon odvrátili a vyrazili do rychlého protiútoku, kde využili zaváhání jednoho z obránců a postupovali sami na Kotoru. Škyrta si v zakončení počítal chladnokrevně a nedal brankáři hostí šanci. 1:0. V následujících minutách se Zdemyslice dostávaly stále více do zakončení. Jedno z nich měl na svědomí Čimera, který napřáhl z dvaceti metrů a prověřil Michala Svobodu v bráně. Ještě větší šanci pak měl Monhart. Ten se uvolnil ve vápně ale jeho ránu Svoboda s námahou vytěsnil. Aktivita hostů ještě o něco stoupla. V 38. minutě postupoval z prvé strany sám na golmana Polívka, ale nedokázal jej překonat. Za dvě minuty byl po pěkné narážečce v podobné pozici Čimera. Jeho střela ovšem minula branku. Domácí ustáli sérii šancí hostů a v poslední minutě mohli navýšit vedení. Po rychlé narážečce se dostal ke střele jeden ze záložníků, Kotora ale podržel svůj tým. Poločas tím pádem skončil 1:0. 

Druhý poločas

Začátek druhé půle patřil, stejně jako v té první, domácímu celku. Svou převahu dokázal zužitkovat už po dvou minutách. Po ostřejším zákroku na hostujícího Krňoula nechal sudí pokračovat ve hře a Škyrta se individuální akcí dokázal dostat až před Kotoru, kterého překoval i tentokrát. Hosty inkasovaná branka zaskočila a Kasejovice měly šanci přidat další branku. Přišla dokonce taková trojšance, kdy první hráč nastřelil tyč, míč se dostal k Adamcovi, jeho střelu dokázal Kotora reflexivně vyrazit. Obránce však nedokázal odpravit balon do bezpečí a tak se Adamec dostal znovu do zakončení, ale ale Kotora byl znovu na místě. Uběhlo jen pár chvil a souboj Kotora- Adamec se opakoval. I tentokrát vyhrál brankář Zdemyslic, když vyrazil střelu Adamce na roh. Hosté se dokázali znovu zvednout a v 69. minutě zahrával Čimera volný přímý kop. První střelu zastavila zeď, míč doskákal opět k Čimerovi a ten jej napodruhé poslal přímo do šibenice. Svoboda si sice na balon sáhl, ale neměl dost sil jej vytěsnit mimo. Kasejovice ovšem všechny naděje Zdemyslic smetly ze stolu hned po minutě. Drnek poslal dlouhý balon na Adamce, ten využil zaváhání hostující obrany a trochu se štěstím konečně překonal Kotoru. Zápas se v posledních minutách přiostřoval, rozhodčí jej ale dokázal udržet na uzdě. Hosté měli v posledních minutách ještě dvě nadějná zakončení, ale ani jedno nemělo parametry gólu. Kasejovice tak vyhrály, podle slov jejich trenéra, životně důležitý zápas a trochu po utekly dnu tabulky. Zdemyslice i přes dobrý výkon jsou opět bez bodu a čeká je ještě krutý boj o záchranu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kasejovice
Martin Škyrta (trenér TJ Kasejovice): "Prvních dvacet minut jsme byli jasně lepší, díky čemuž se nám podařilo dostat do vedení. Dařila se nám kombinace. Postupem času se hosté začali také tlačit dopředu a kle konci poločasu měli možnost vyrovnat. Hned po poločase jsme zvýšili na 2:0 a vypadalo to, že zápas v poklidu dohrajeme. Soupeř ale zabral s snížil. Povedlo se ale téměř okamžitě znovu odskočit a dojít si pro tři body. Řekl bych zasloužené vítězství."

TJ Zdemyslice
Jindřich Kotora (asistent trenéra TJ Zdemyslice): "Tak opět jsme brzy prohrávali, domácí byli prvních dvacet minut jasně lepší, pak jsme ale měli 2 velké šance my, ale jako vždy jsme je trestuhodně zahodili, což nás podle mě stálo zápas. Ve druhém poločase jsme chtěli otočit výsledek, ale sotva jsme snížili, hned jsme zase inkasovali. Domácí vítěství je zasloužené, šli si za ním více a nám nezbývá než se pokusit porazit v příštím kole doma Dobřany."



Sestavy


TJ Sokol Kasejovice
M. Svoboda [-] - M. Chára [-] - M. Topinka [-] (75. J. Chaloupka [-] ) , M. Škyrta [-] (85. J. Reichelt [-] ) , J. Mašek [-] , V. Drnek [-] , J. Mašek [-] , M. Fiala [-] - Z. Adamec [-] (81. T. Jakubčík [-] ) - D. Fiala [-] , J. Šimůnek [-]

TJ Zdemyslice
J. Kotora [-] - A. Monhart [-] , P. Česal [-] , R. Čimera [-] , A. Polívka [-] (68. J. Jirgl [-] ) , V. Bončo [-] , T. Lang [-] (46. M. Kysela [-] ) , M. Jeslínek [-] , V. Krňoul [-] , T. Šilhánek [-] , T. Zelený [-] (13. O. Rous [-] )

ŽK: 61. M. Fiala , 86. J. Šimůnek , 90. T. Jakubčík - 31. T. Lang , 90. V. Krňoul .
Hráči zápasu: M. Škyrta - R. Čimera .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Němec Michal - MICHÁLEK Tomáš, SLABÝ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.