Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabení hosté náskok neudrželi


0

Žinkovy zakončily podzimní část sérií několika výher a stejných způsobem chtěly pokračovat i na jaře. Soupeřem jim byl celek ze Stodu, který konec podzimu také odehrál velice slušně. První zápas těchto týmů skončil těsnou výhrou Žinkov a favoritem byly i v tomto zápase. Hosté ale rozhodně nepřijeli s poraženeckou náladou a na domácí si věřili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzká červená karta

Domácí chtěli do zápasu vstoupit aktivně, ale hosté je zaskočili a v úvodních minutách udávali tempo zápasu oni. V 18. minutě přišla první zajímavá situace, domácí hráč postupoval sám na brankáře, ale stoper hostů se rozhodl jej zastavit. Rezultovala z toho červená karta a volný přímý kop. Stod tak šel do deseti. Přesto to byli právě hosté kdo se jako první dostal do vedení. Odražený balon proskákal až do vápna, kde šli do souboje útočník s domácím brankářem, ani jeden ale balon nezasáhl a ten propadl až ke Kastelicovi, který neměl problém posunout balon do prázdné branky. Ještě do poločasu se domácím podařilo dostat balon za záda Jakuba Kanta, ale praporek asistenta vyletěl nahoru a gól tak nemohl být uznán. Do šaten se tedy odcházelo za stavu 0:1. 

Účinný poločasový proslov

V domácí kabině asi muselo být pořádně dusno, protože do druhého poločasu nastoupil úplně jiný tým. Žinkovy dokázaly využívat početní převahy a soupeře zatlačit k vápnu. Odměnou jim byla brzká vyrovnávací branka, kdy Jiří Trojánek dorazil střelu jednoho ze svých spoluhráčů. I nadále pokračovala převaha domácích a vedoucí branka přišla třináct minut po té první. Na šestnáctce si vzal balon Miroslav Šneberk a umístěnou placírkou nedal brankáři šanci. Vedoucí branka Žinkov hosty dost vykolejila a přišel další trest. V 68. minutě se po kombinační akci zjevil Jiří Trojánek před brankářem a tvrdou ranou rozvlnil síť. Desetiminutovku hrůzy pro Stod uzavřel Štefan Merhaut, který po přihrávce od Doričáka zakončoval do prázdné branky. Tempo zápasu následně trochu opadlo. Domácí si byli vědomi svého náskoku a hosté už neměli dostatek si na zvrat. Přesto se ještě pár šancí urodilo. V 83. minutě využil David Niemkiewicz zaváhání obrany a zvýšil na 5:1. Dal si tak krásný dárek k jeho dnešním osmnáctým narozeninám. Redakce fotbalunas přeje Davidovi všechno nejlepší a hodně úspěchů jak ve fotbale, tak i v životě. Do konce utkání už se nic důležitého nestalo a Žinkovy tak nadále stíhají čelo tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žinkovy
Jaroslav Kubeš (trenér TJ Žinkovy): "Do zápasu jsme šly s tím, že chceme vyhrát, ale náš výkon v první půli byl katastrofický. Vůbec nic se nám nedařilo. V kabině přišel pořádný proslov a tým se probral. Soupeře jsme přehrávali a výsledek otočili. Za druhý poločas bych pochválil celý tým."

TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec (TJ Stod): "První poločas byl dobrý, i přes červenou kartu jsme se dostali do vedení a soupeře přehrávali. Druhý poločas už byl horší. Dostali jsme brzo gól a pak tři branky během pár minut a bylo po zápase."



Sestavy


TJ Sokol Žinkovy
K. Kripner [-] - M. Vokurka [-] , J. Čengery [-] (46. Z. Pavlíček [-] ) , J. Doričák [-] , R. Liška [-] , T. Oulík [-] , J. Trojánek [-] , D. Niemkiewicz [-] , M. Šneberk [-] , T. Hora [-] , Š. Merhaut [-] (77. J. Tykvart [-] )

TJ Slavoj Stod
J. Kanta [-] - O. Kastelic [-] (77. J. Múčka [-] ) , A. Fabián [-] (55. K. Kalný [-] ) , F. Koča [-] (70. M. Terber [-] ) , J. Antoš [-] , P. Vlk [-] , T. Tlustý [-] , D. Lihm [-] , P. Bilik [-] , F. Höfler [-] , M. Filip [-]

ŽK: 30. M. Vokurka , 60. Š. Merhaut - 40. F. Koča , 49. O. Kastelic , 74. M. Filip . ČK: 18. P. Bilik .
Hráči zápasu: F. Koča .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Šimek Luboš - NĚMEC Michal, PLAMÍNEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.