Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 15:00

26.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postupující Nevšová si s Kostelcem u Holešova s chutí zastřílela


Branky


0

Do Nevšové zavítal v sobotním odpoledni Kostelec u Holešova, který už věděl o páteční porážce Němčic u Holešova v Tlumačově, která tak znamenala pro Němčice jistý sestup a pro nedaleký Kostelec u Holešova záchranu v soutěži. Domácí celek měl po utkání naplánované postupové oslavy a chtěl si je patřičně vychutnat, nejlépe výhrou s Hanáky. V první půli se hrál vyrovnaný duel, domácí nastoupili s řadou mladíků v sestavě a na souhře to bylo znát. Ve druhé dějství se už ale rozjel brankostroj naplno a znovu byl k neudržení Vašek Tomšů, který zaznamenal čtyři trefy a v soutěži letos nastřílel neskutečných 45 branek. Hosté nakonec odjíždějí s krutou porážkou, ale Nevšová byla střelecky daleko efektivnější a to rozhodlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté dokázali jít do vedení

"Poslední utkání v 1.B. třídě s Kostelcem u Holešova jsme si chtěli zejména užít naplno. Do brány se opět postavil mladičký Jan Hyžík a do základní sestavy nastoupili rovněž 17-ti letý odchovanec Tomáš Mikš a 19-ti letý Honza Fuksa. Již ve druhé minutě jsme se radovali z branky, kdy kanonýr Vašek Tomšů přelstil hostujícího gólmana a míč se dokutálel za brankovou čáru. Hosty branka neodradila a snažili ze všech pozicí zakončovat. Po jedné střele neudržel náš gólman přízemní střelu a Kostelec u Holešova z dorážky utkání vyrovnal. Poté se hrála vyrovnaná partie, hosté hrozili především ze standartních situací, ale v koncovce jim scházelo štěstí. V držení míče jsme byli lepším týmem, ale bez gólového efektu. Ten přišel až ve 40. minutě kdy zakončoval Gabko. První půle tak byla vyrovnaná a skončila našim těsným vítězstvím", hodnotí první půli nevšovští funkcionáři.

Domácí byli střelecky efektivnější, vstřelili další branky

"O půli proběhlo u domácích hromadné střídání a do hry se zapojil Honza Vlachynský, Jakub Dubec gólmana střídal Dušan Konečný. Následovala smrtící desetiminutovka, kdy jsme dokázali dát soupeři čtyři branky, dvakrát se trefil Vašek Tomšů, který zkompletoval další hattrick, skóravali i Jakub Dubec a Jakub Hyžík. V 60. minutě jsme tak zaslouženě vedli 6-1. Kostelec se snažil kombinovat, ve středu pole dominoval jejich kapitán, ale branku se jim vstřelit nepodařilo. Hráli jsme pohledný, útočný a kombinační fotbal, kdy divák musel být spokojen. Pět minut před koncem po rychlém průniku propálil Vašek Tomšů gólmana po sedmé a vstřelil tak 100. branku Nevšové v 1. B třídě. Zápas jsme zvládli bez problémů i když výsledek byl pro soupeře asi krutý, ten se snažil konkurovat naší technické hře, ale v koncovce jim scházela přesnost. Hráči si pak mohli naplno užít oslav postupu, kdy jim předán pohár pro vítěze 1. B třídy KFS PhDr. Františkem Hubáčkem, místopředsedou KFS Zlín", spokojeně hodnotí druhé dějství nevšovští funkcionáři.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ladislav Durďa, trenér: Poslední utkání jsme si všichni užívali naplno. Druhá půle se nám vydařila více a zaokrouhlili jsme počet branek v v tomto ročníku na 100. To je myslím dobrou vizitkou mužstva. Děkuji všem za skvělé výkony v celém ročníku a věřím, že v tom následujícím na ně jen navážeme.

SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Krutý výsledek. Dokážeme si v každém zápase vytvořit několik šancí, ale nedokážeme je proměnit. V obranné hře jsme strašně naivní. To samé platí i o zápase v Nevšové. Nemyslím si, že bychom byli o tolik horší. V některých pasážích zápasu jsme s Nevšovou hráli vyrovnaně a byli i lepší. Bohužel se zápasy rozhodují v obou šestnáctckách a tam jsme nedůrazní a nepřesní. Nevšové gratuluji k vítězství v soutěži a postupu do I.A třídy.



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
J. Hyžík [-] (46. J. Vlachynský [-] ) - M. Gabko [-] (82. T. Juriga [-] ) , V. Tomšů [-] , P. Stratený [-] , T. Munster [-] , J. Fuksa [-] (46. J. Dubec [-] ) , J. Hyžík [-] , S. Beňo [-] , T. Mikš [-] (46. D. Konečný [-] ) , M. Kuric [-] , M. Foltýn [-] (67. O. Zámorský [-] )

SK Moravan Kostelec u Holešova
D. Marek [-] - R. Zmeškal [-] , L. Kovalda [-] , L. Batoušek [-] (60. V. Sklenář [-] ) - R. Přikryl [-] , T. Marek [-] , M. Hradil [-] (77. L. Odložilík [-] ) - M. Gerát [-] - M. Darebník [-] , M. Ragoš [-] , M. Kovalda [-] (50. J. Hradil [-] )

ŽK: 43. P. Stratený .
Hráči zápasu: V. Tomšů , S. Beňo - R. Přikryl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SKALICKÝ Libor - LEBLOCH Roman, PAVELKA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku