1:2p.
(0:0)
78. Z. Vlček (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 16:30

25.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příluky vezou z Hulína cennou výhru na penalty


Branky


66. M. Zavadil - 78. Z. Vlček (p.)
0

Na půdu hulínské Admiry zavítaly Příluky, které ještě před tímto utkání neměly jistotu záchrany v soutěži. Navíc v minulém kole inkasovaly na svém hřišti od rezervy otrokovické Viktorie osm banánů a tak chtěly v Hulíně tento nezdar odčinit. V prvním poločase se hrálo bez branek, oba brankáři Vajda i Bakala byli pozorní. Ve druhém poločasu šel nejdříve Hulín Zavadilem do vedení, ale dvanáct minut před koncem hosté srovnali z pokutového kopu, který proměnil zkušený Vlček. V následné penaltové loterii se více dařilo hostím, kteří ji vyhráli 3:0 a berou bonusový bod navíc, který má pro ně v tuto chvíli cenu zlata a také jistotu záchrany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

"Poslední domácí zápas proti Přílukám jsme začali náporem, již v 7. minutě po centru Bartáka střílel Kubo vedle, poté dvakrát po zpětných přihrávkách Kuba, pálil Šenkyřík jen vedle Bakalovi branky a Csomor místo jednoduchého zakončení volil ještě kličku a jeho střelu obrana hostí zblokovala. Opět jsme pohořeli na proměňování šancí. Hosté zahrozili až v 16. minutě, kdy se odražený míč dostal k volnému útočníkovi, ten zleva přehodil našeho brankáře Vajdu, ale míč vykopl z prázdné brány vracející se Jurášek. Největší šanci měl ve 26. minutě Zavadil, po rohu hlavičkoval sám na malém vápně, ale bohužel nad bránu hostující branky. Do konce poločasu jsme již obranný val hostí nepřekonali a poločas skončil po naší velké převaze jen 0:0. Doplatili jsme na neproměňování šancí a střeleckou nemohoucnost", hodnotí duel hulínští činovníci.

Ve druhé půli padlo po jedné brance na každé straně

Druhý poločas jsme začali opět útočně, v 50. minutě dostal Kubo přihrávku ve vápně, ale opět místo zakončení hledal spoluhráče a šance byla zblokována. Až v 66. minutě kopal trestný kop zleva Karamon, našel centrem volného Zavadila, který hlavou vstřelil první branku a zaslouženě jsme vedli 1:0. Poté náš tlak trochu vyprchal, hra se vyrovnala a zbytečně jsme přepustili iniciativu hostům. V 79. minutě u levé tyče zlikvidoval Vajda dvě střely zblízka, pak ale rukou potáhl nohu soupeře a byla z toho penalta pro Příluky. Tou hosté zkušeným Vlčkem srovnali na 1:1. I přes naši snahu ještě stav zvrátit již branka nepadla a utkání skončilo remízou a o bodu navíc měli rozhodnout penalty. Od nás neproměnili Zavadil, Bartáka Šenkyřík, hosté dali všechny tři a brali bod navíc", hodnotí nepříliš povedený duel hulínští funkcionáři na svých webových stránkách.

Na penalty vyhráli hosté

V penaltové loterii se více dařilo hostím, kteří ji vyhráli 3:0 a berou bonusový bod navíc



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: Znovu se opakoval scénář minulých zápasů, herně jsme měli zápas jasně ve své moci, ale znovu jsme doplatili na neproměňování jasných šancí a dovolili hostům z minima šancí získat nějaké body. Poslední zápas sehrajeme v sobotu 17.6.2017 od 15 hodin v Mladcové.

FK Příluky
Jaroslav Brabec, funkcionář: Do Hulína jsme jeli s cílem urvat alespoň bod a nakonec se podařily k naší velké radosti dva body. Letos se nám na penalty daří, a v Hulíně navíc náš brankář vychytal úplně všechny domácí střelce. Utkání bylo vyrovnané, ikdyž opticky měli více ze hry domácí, ale my jsme bojovali a přineslo to úspěch. Sice jsme inkasovali v 66. minutě, ale podařilo se nám v hektickém závěru srovnat a na penalty urvat důležitý druhý bod. Klukům díky za obětavost, když zabrali v ten pravý čas.



Sestavy


FK Admira Hulín
D. Vajda [-] - J. Barták [-] , M. Jurášek [-] - Z. Prokop [-] , J. Kubo [-] , A. Tabara [-] , M. Zavadil [-] , J. Šenkyřík [-] , P. Janda [-] (61. D. Svrček [-] ) - I. Csomor [-] , M. Karamon [-] -

FK Příluky
D. Bakala [-] - M. Zahradnický [-] , M. Šuta [-] , D. Frolek [-] , M. Prokop [-] , D. Zedníček [-] , J. Dederle [-] , Z. Vlček [-] , R. Machalíček [-] , T. Humpál [-] (84. J. Strachoň [-] ) , P. Čelůstka [-]

ŽK: 75. A. Tabara .
Hráči zápasu: M. Zavadil , J. Kubo - Z. Vlček , D. Bakala .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: Kubíček Michal - NĚMEC Jiří, MRŇKA Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku