3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 10:15

25.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Slavičína si na hrádecké umělce poradilo s Lužkovicemi


Branky


0

Na hrádecké umělce se hrálo v nedělním dopoledni utkání slavičínské rezervy a hosty z Lužkovic. Slavičané mají za sebou velmi dobré jaro a tak byli v utkání favoritem. Hosté z Lužkovic si v posledních zápasech připsali několik výborných výsledků a v tabulce se posunuli do horních pater. V první půli se diváci v Hrádku dočkali branky až v poslední minutě, kdy brankou do šatny poslal Slavičany do vedení Lukáš Šebák. Ve druhé půli se většinou hrálo mezi šestnáctkami, domácí ale hosty do šancí příliš nepouštěli. O bodovém zisku pro domácí rozhodly dvě výstavní trefy, nejdříve se krásně trefil sedmnáctictiletý Dan Zvoníček a v zavěru vypustil svůj projektil Broněk Fojtík a FC TVD si nakonec připsalo jasnou tříbodovou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali branku do šatny

V posledním mistrovském utkání letošní sezóny hostili domácí Slavičané tým Lužkovic, který v jarní části soutěže, především pak v jejím závěru, předváděl kvalitní výkony a ze spodních pater tabulky se dostal do klidného středu. Do utkání hosté vstoupili aktivně a vytvořili tlak na domácí, kteří byli trochu zaskočeni a začátek utkání jim moc nesedl, jelikož hodně chybovali ve středu pole a v rozehrávce. Hrál se tak fotbal mezi šestnástkama a šancí moc k vidění nebylo. Domácí se však postupně dostávali do tempa a hrozili stále nebezpečnějšími útoky. Hosté však několikrát rovněž zahrozili, ale jejich koncovka byla špatná. Hru Lužkovic režíroval nestárnoucí Ivo Světlík s Jakubem Ronzou. V samotném závěru poločasu domácí po skvělém úniku dorostence Šebáka vstřelili gól do šatny a pro hosty to byla těžká rána, kteří tak odcházeli do kabin s jednobrankovým mankem.

V závěru přidali domácí další dvě branky

Ve druhé půli postupně hostům docházely síly, ale více otevřeli hru a dostali se do dvou slibných příležitostí, brankář Marcaník byl však vždy na místě. Další dorostenec v domácím dresu Dan Zvoníček překrásnou střelou do pravého horního rohu brány definitivně pohřbil naděje hostí a v samotném závěru s trestného kopu z dobrých 35-ti metrů vymetl tentokrát levý horní roh domácí kapitán Broněk Fojtík a upravil stav utkání na 3–0. Hosté odjíždějí do Lužkovic s prázdnou, když jim nevyšly především závěry obou poločasů, kdy inkasovaly branky.

 

"Výsledek 3:0 pro domácí trochu zkresluje průběh zápasu. Ve vyrovnaném utkání jsme  špatnou přihrávkou ve středu hřiště v poslední minutě prvního poločasu nabídli domácím otevřít skóre, čehož využili a do šatny šli s náskokem 1:0.  Naše nadějné šance jsme bohužel nevyužili a byli to opět domácí, kteří v samém závěru dvakrát vymetli pravou i levou šibenici Bohmovy branky. Domácí nás vyškolili z produktivity střelby", hodnotí duel na hrádecké umělce lužkovičtí funkcionáři.



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín B
Jiří Váňa, trenér: Do utkání jsme vstupovali s odhodláním udržet domácí neporazitelnost v této sezóně, ale moc se nám zpočátku nedařilo, jelikož nás svazovala zbytečná nervozita. Uklidnil nás až gól na konci poločasu. Ve druhé půli jsme hráli lépe a v závěru jsme dvěma krásnými střelami uzavřeli účet utkání na 3–0. Jsem rád že jsme udrželi čisté konto a opět doma vyhráli. Všem klukům moc dík.

FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: Je to pro nás krutý výsledek, který neodpovídá dění na hřišti. Inkasovali jsme ale lacinou branku do kabiny, ve druhé půli jsme se snažili o srovnání stavu zápasu, ale své šance jsme neproměnili, domácí nás pak potrestali dvěmi výstavními trefami. Ještě bych vyzvedl výkon Jakuba Ronzy, který spolu s Ivo Světlíkem tvořili naši hru.



Sestavy


FC TVD Slavičín B
M. Marcaník [-] - J. Pekárek [-] , O. Floreš [-] (68. F. Ondruš [-] ) , L. Šebák [-] (75. K. Šmotek [-] ) , M. Both [-] , T. Kalík [-] , D. Sochora [-] , A. Bartoš [-] , D. Zvoníček [-] , R. Bureš [-] , B. Fojtík [-]

FK Lužkovice-Želechovice
M. Böhm [-] - M. Paták [-] , J. Gruber [-] (58. M. Procházka [-] ) , M. Šuba [-] , Š. Dominik [-] , P. Čekal [-] , Z. Polepil [-] , J. Škrabal [-] , J. Ronza [-] , I. Světlík [-] , P. Novák [-]

ŽK: 53. O. Floreš , 74. A. Bartoš .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: DOKOUPIL Tomáš - KOVÁŘČÍK Dominik, SKALICKÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku