FOTO: Veselá si v domácím prostředí snadno poradila s Němčicemi u Holešova


Branky


0

Na Veselé se představily Němčice u Holešova, které ještě nemají jistou záchranu v soutěži a v minulém kole doma nestačily na Mladcovou. Domácí celek se hodně nadřel na výhru v derby v Lukově, nakonec ale roli jasného favorita zvládl. Domácí začali duel s Hanáky pěkně od podlahy a už v 18. minutě se trefil Petr Dlouhý. Po půlhodině hry přidal hrající kouč Tomáš Dujka druhou uklidňující trefu. Po příchodu ze šaten dali domácí po dvou minutách třetí branku a utkání bylo prakticky rozhodnuto. Veselá šla dokonce do čtyřbrankového vedení, ale hosté zaznamenali pět minut před koncem alespoň čestný úspěch. Body tak zůstaly na Veselé a domácí celek si bude chtít ještě vylepšit svoji pozici v konečné tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dokázali v první půli vstřelit dvě branky

Domácí proti zachraňujícím se Němčicím rázně uťali všechny spekulace o překvapivých výsledcích v závěrečných kolech soutěže a splnili roli favorita,  všechny body zůstaly na Veselé.  První šanci ještě Petr Dlouhý spálil, ale v další už se nemýlil a potvrdil roli zakončovatele, když v 17. minutě otevřel skóre utkání. Veselá se brankou uklidnila a herní pohodu potvrdila vstřelením druhé branky. To bylo z kopačky aktivního dirigenta hry Tomáše Dujky v 34. minutě a Veselá vedla již o dvě branky. 

 

"Hráči a činovníci Němčic odjížděli z utkání velmi smutní. Jejich jarní propad tabulkou na Veselé nezastavili a 13. místo se ztrátou tří bodů je dvě kola před koncem soutěže pro ně hodně varující. Nejsme v I.B  třídě tak dlouho, abychom si ještě nepamatovali, jak náročný to byl skok z Okresního přeboru a jak těžce jsme získávali bod po bodu a jistotu záchrany měli definitivně až dvě kola před koncem. Svůj úkol jsme ale splnili a roli  favorita dnes naplnili", vrací se k duelu s nováčkem z Němčic u Holešova veselský funkcionář Zdeněk Kučera. 

 

Veselá přidala ve druhém dějství ještě dvě branky

Kde zůstanou body po tomto utkání rozhodl razantní střelou  zleva z poměrně ostrého úhlu Viktor Štěpánek hned v druhé minutě po přestávce. Hosté rezignovali na bodový zisk z tohoto utkání a jejich aktivita tomu odpovídala. Němčice navíc přijely sice s početnou skupinou fandů, ale s prázdnou lavičkou náhradníků (jeden se nakonec přeci jen našel a převlekl do dresu v průběhu druhé půle) a tak hráčům v poli začaly ubývat síly a zvrat v utkání již nehrozil. Domácí po hodině hry začali šetřit opory a třikrát prostřídali sestavu. Jeden z čerstvých hráčů se prosadil i gólově  -  Radek Soukup v 70. minutě. Pak už se více méně jen čekalo jestli se zápas stihne dohrát  dřív než spadne voda z  temných mraků honících se po okolních kopcích. Veselá přeřadila na nižší rychlostí stupeň a další šance již neproměnila. Hosté měli velkou šanci ke skórování když lob padající již do branky brankař Červenka zneškodnil parádním obřím skokem za sebe a  míč vyhodil ne přes břevno, ale volejbalově mimo pravou tyč své brány. Voda nakonec spadla až po závěrečném hvizdu rozhodčího Svobody, ale gól do Červenkovy sítě Němčice ještě dát stihly. Čestného úspěchu se dočkaly v 84. minutě, když Kadlec využil nepřesného vyhození míče právě brankářem Červenkou. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Už nyní po 24. kole můžeme proto konstatovat, že sezóna byla pro náš klub úspěšná a pokusíme se ji ještě bodově vylepšit v závěrečných dvou kolech se soupeři z obou pólů tabulky. Ale už teď můžu a chci všem pogratulovat, kdo momentálně na Veselé fotbal hrají a také dělají...

TJ Sokol Němčice
funkcionáři Němčic: Zápas ve Veselé se hrál ve velkém vedru v tréninkovém tempu. Pokud by v koncovce byla obě mužstva efektivnější, mohl skončit 8:2 pro domácí. Němčice přijely v improvizované sestavě v 11 hráčích, a i když hra byla v poli vyrovnaná, tak extrémní rozdíl se ukázal před a v pokutovém území. Veselá si celý zápas kontrolovala a hosté jí navíc ze svých chyb dvě branky darovali. Několika zákroky podržel Němčické gólman a několik dobrých příležitostí zahodili na malém vápně domácí. Zdroj: http://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/i-b-trida-nevsova-slavi-postup-jejich-kanonyr-tomsu-ctyrstou-trefu-20170606.html



Počet diváků: 99. Rozhodčí: Svoboda Tomáš - KATRŇÁK Milan, NUC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku