1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

24.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovický Bivoj udolal Tlumačov až v penaltové loterii


Branky


0

Na hřiště tečovického Bivoje zavítal v sobotním horkém odpoledni celek z nedalekého Tlumačova. Domácí tým v minulém kole padl ve Slavičíně, hosté z Tlumačova v domácím prostředí prohráli s lídrem tabulky z Nevšové. Očekával se tak vyrovnaný duel, hosté ale chtěli v Tečovicích bodovat. Devadesátka věrných fanoušků se nakonec branky v Tečovicích nedočkala a ty viděla až v následném penaltovém rozstřelu. V něm se více dařilo domácímu týmu, který jej vyhrál v poměru 5:4 a připisuje si bonusový bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Za horkého odpoledne přivítali domácí Tečovice hosty z Tlumačova a chtěly výborné jarní výkony potvrdit v derby výhrou za tři body. Tečovice si v minulém kole přivezly smolnou porážku ze Slavičína a tak se znovu chtěly vrátit na vítěznou vlnu. Od začátku měli domácí hráči převahu, vytvářeli si brankové příležitosti, které ovšem nedokázali proměnit. Hosté vyprodukovali pouze tři slabší střely, které neměli šanci na úspěch. Poločas tak mohl skončit minimálně 3:0 pro domácí, ale také paradoxně 0:1, když Tlumačov v poslední minutě prvního dějství zahodil svou největší šanci. Diváci se tak branek nedočkali, oba brankáři Zdeněk Jokl a Mirek Škrabal míč za svá záda nepropustili a fotbalu tak chybělo jeho koření - a to branky.

 

Diváci se branek nakonec nedočkali

Druhá půle měla podobný ráz. Domácí vrhli všechny síly do útoku, jenže i tentokrát chybělo štěstí a více klidu ve finální části. Obrana Tlumačova několikrát se štěstím odvracela příležitosti domácích a co prošlo, pochytal v sobotu velmi pozorný hostující brankář Škrabal. Hosté  využili při útočných výpadech domácích možnosti ke dvěma rychlým brejkům, které vychytal na druhé straně opět výborný Jokl. V posledních deseti minutách předvedli domácí hokejový zámek, ale bez úspěchu. Z tlaku a množství standartních situací vytěžil „BIVOJ“ pouze tři tyče a dvě břevna a při hostech stáli všichni svatí. Rozhodnout musely penalty, domácí v nich nezaváhali (výhra 5:4), když Jokl kryl pokus svého brankářského protějšku Škrabala a připsali si tak dva body. Tlumačov musí být s bodem spokojen, zvláště v závěru utkání se fotbalové štěstí přiklonilo na jeho stranu.

Na penalty vyhráli šťastnější domácí v poměru 5:4

Penaltovou loterii vyhrál domácí tým v poměru 5:4 a připisuje si bonusový bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: V první půli se diváci na hřišti Bivoje branky nedočkali, domácí celek ve druhé půli zvýšil obrátky, ale trefoval pouze brankové konstrukce. Rozhodnout tak musely až penalty, domácí v nich nezaváhali, když Jokl kryl pokus svého brankářského protějšku Škrabala a připsali si tak dva body.

SK Tlumačov
Miroslav Škrabal, brankář: Zápasy Tlumačova a Tečovic jsou vždy atraktivní a zdravě vyhrocené. To platilo i pro tento zápas. V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal. Oba týmy zahodily dvě tutovky. Ve druhém poločasu jsme šli sami na domácí bránu, ale domácí gólman střelu chytil. Na konci zápasu domácí trefili tyčku. Na penalty byli šťastnější domácí.



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - J. Plachý [-] , L. Balcárek [-] (72. M. Křen [-] ) , P. Sedláček [-] , Z. Šnajdr [-] - D. Dorazín [-] , T. Plachý [-] , R. Závoda [-] , D. Kysučan [-] - J. Vopatřil [-] , M. Frkal [-]

SK Tlumačov
M. Škrabal [-] - D. Franco [-] (28. M. Juhaňák [-] ) , O. Sedlář [-] , R. Dvořák [-] , P. Mouka [-] - J. Jonášek [-] , P. Kusenda [-] (69. R. Šimoník [-] ) , R. Zálešák [-] , T. Duroň [-] - J. Mouka [-] , M. Otevřel [-] (77. P. Barwig [-] )

ŽK: 85. T. Plachý , 86. J. Plachý - 9. D. Franco , 40. T. Duroň , 74. R. Dvořák , 77. R. Šimoník .
Hráči zápasu: Z. Jokl , J. Plachý - R. Dvořák , M. Škrabal .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: DOSPĚL Vladimír - HORÁČEK Pavel (N), ŘIHÁČEK Alois (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku