Příluky vezou z Kostelce u Holešova cennou výhru v penaltovém rozstřelu


Branky


0

V Kostelci u Holešova se hrál na skvěle připraveném pažitu zápas dvou týmů ohrožených sestupem. Hostující Příluky si situaci hodně zkomplikovaly v minulém kole domácí prohrou s Němčicemi u Holešova a tento nezdar chtěly odčinit právě v Kostelci. Domácí Moravan ale vstoupil do utkání skvěle a po sedmi minutách ho poslal do vedení agilní Gerát. Do půle už další branka nepadla. Ve druhém dějství se hostím podařilo srovnat stav utkání Frolkem. V závěru mohl každý tým strhnout vítězství na svoji stranu, ale brankáři byli velmi pozorní. V penaltové loterii se štěstí usmálo na hostující Příluky, které si připisují bonusový bod navíc a v tabulce se bodově srovnaly s domácím celkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

„Bohužel jsme doma opět ztratili důležité body. Zápas se pro nás přitom odvíjel velice dobře, rychle jsme šli do vedení a měli i další šance. Hosté od začátku dobře napadali naši rozehrávku, což nám dělalo problémy. Poločas skončil naším jednobrankovým vedením. Druhý poločas byl přesnou kopií toho prvního, my jsme drželi míč na kopačkách, hosté dobře bránili. Ovšem místo toho, abychom náš náskok navýšili, nechali jsme Příluky vyrovnat a nakonec jsme ještě prohráli v penaltách,“ litoval hrající předseda Kostelce u Holešova Tomáš Marek.


Zdroj: http://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/i-b-trida-nevsova-uz-muze-slavit-postup-blizko-jsou-i-buchlovice-20170529.html

 

„Do Kostelce jsme přijeli v poněkud improvizované sestavě, přesto se nám dařila naše hra a i přes brzký gól v naší síti jsme to nezabalili. Hráli jsme trpělivě, postupně otupovali útoky domácích. V šancích domácích nás podržel gólman Bakala a položil tak základ naší výhře. Hra obou týmů byla až do konce poměrně otevřená, každý chtěl strhnout vítězství na svou stranu, bylo se na co dívat. Nakonec jsme byli na penalty šťastnější a bereme dva body,“ hodnotil sekretář Příluk Jaroslav Brabec.

Na penalty vyhráli hosté 5:4



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Bohužel jsme doma opět ztatili důležité body. Zápas se pro nás přitom odvíjel velice dobře, rychle jsme šli do vedení a měli i další šance. Hosté od začátku zápasu dobře napadali naši rozehrávku, což nám dělalo problémy. Poločas skončil naším jednobrankovým vedením. Druhý poločas byl přesnou kopií toho prvního, my jsme drželi míč na kopačkách, hosté dobře bránili. Ovšem místo toho, abychom náš náskok navýšili, nechali jsme Příluky vyrovnat a nakonec jsme ještě prohráli v penaltách.

FK Příluky
Jaroslav Brabec, funkcionář: Do Kostelce jsme přijeli v poněkud improvizované sestavě, přesto se nám dařila naše hra a i přes brzký gól v naší síti jsme to nezabalili. Hráli jsme trpělivě, postupně otupovali útoky domácích. V šancích domácích nás podržel gólman Bakala a položil tak základ naší výhře. Hra obou týmů byla až do konce poměrně otevřená, každý chtěl strhnout vítězství na svou stranu, bylo se na co dívat. Nakonec jsme byli na penalty šťastnější a bereme 2 body.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: GARGULÁK Tomáš - KOVÁŘOVÁ Jarmila, CHYTIL Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku