J. Ferko 26.
1:2
(1:1)
35. O. Ponížil (vl.)
60. M. Procházka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 10:30

23.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužkovice dokázaly výhrát na půdě rezervy otrokovické Viktorie


Branky


26. J. Ferko - 35. O. Ponížil (vl.) , 60. M. Procházka (p.)
0

Do Otrokovic přijely v nedělním dopoledni zachraňující se Lužkovice, které ale nechtěly dát domácímu týmu body jen tak zadarmo, navíc ten se v posledních duelech na svém hřišti hodně trápil. Záložní tým Viktorie poslal do vedení ve 26. minutě agilní Ferko, hostům ale o chvíli později pomohl k vyrovnání vlastní gól domácího Ponížila. Ve druhém dějství se oba celky dlouho přetahovaly o vedoucí branku, to se nakonec podařilo z pokutového kopu hostujícímu kanonýru Martinu Procházkovi. V hektickém závěru se již domácím vyrovnat nepodařilo a tak si Lužkovice připisují cenné tři body. Zaváhání domácích tak může využít Mladcová, která by se mohla při výhře nad Němčicemi u Holešova na Otrokovice bodově dotáhnout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

Otrokovická Viktorie je v posledních zápasech jen stínem mužstva, které ještě před časem drtilo jednoho soupeře za druhým. Viktorce úplně odešla forma a nepomáhají ani příliš fluktuanti z A týmů. V minulém kole otrokovičtí překvapivě prohráli u nováčka z Lípy a tak se chtěli svým příznivcům revanšovat v utkání s Lužkovicemi. Lužkovice však obraly favorita zápasu, otrokovickou Viktorii, na jejím hřišti o všechny tři body. Přestože se domácí ujali ve 26. minutě vedení Ferkem, do poločasu bylo srovnáno na 1:1, a to vlastním gólem Ponížila. Rozhodující gól padl v 60. minutě z kopačky lužkovického Procházky, který proměnil nařízenou penaltu. Lužkovice si výhrou vylepšily pozici v tabulce, zatímco na Otrokovice se bodově dotáhla Mladcová.
Zdroj: http://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/i-b-trida-nevsova-uz-muze-slavit-postup-blizko-jsou-i-buchlovice-20170529.html

 

O výhře hostí rozhodl z penalty Martin Procházka

"Opět se ukázalo, že Lužkovice jdou správnou cestou, když do základu nasadily hned čtyři dorostence, kteří navíc měli  v nohách těžký sobotní zápas ve Val. Kloboukách. V bráně to byl talentovaný Martin Bohm, v poli M. Paták, P.Čekal, Š.Dominik a střídající J. Novotný. Ve vyrovnaném  utkání si domácí vytvořili několik šancí, ale byl to 16- tiletý Martin Bohm, který minimálně dvě tutovky zlikvidoval a zasloužil se o překvapující výsledek. Střelecky se prosadil Martin Procházka, jehož prudkou střelu si srazil do vlastní sítě Ponížil a proměněním pokutového kopu pečetil vítězství Lužkovic. Jinak za bojovnost je potřeba pochválit celé mužstvo, které získanými třemi body zahnalo starosti se záchranou", hodnotí povedený duel v Otrokovicích  lužkovický funkcionář Jiří Ždanov.



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko B
Lukáš Křivánek, hráč: V zápase jsme udělali dvě chyby ze kterých soupeř vsítil dva goly a to se nám již nepodařilo zvrátit na naši stranu.

FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: S omlazeným kádrem jsme dosáhli skvělého výsledku a zbavili se tak sestupových starostí.



Sestavy


FC Zlínsko B
J. Škrobánek [-] - P. Lendler [-] , J. Červenka [-] (56. D. Dvořáček [-] ) , J. Ferko [-] , L. Křivánek [-] , S. Issaka [-] , Z. Marčík [-] , T. Kozel [-] , M. Bína [-] (46. M. Lapčík [-] ) , M. Ruman [-] , O. Ponížil [-]

FK Lužkovice-Želechovice
M. Böhm [-] - J. Ronza [-] , M. Procházka [-] , A. Procházka [-] , Z. Polepil [-] (90. I. Světlík [-] ) , M. Paták [-] (86. A. Langer [-] ) , J. Škrabal [-] , Š. Dominik [-] (67. J. Novotný [-] ) , P. Čekal [-] , T. Mičola [-] , M. Čala [-]

ŽK: 59. S. Issaka , 60. J. Škrobánek , 67. T. Kozel , 85. P. Lendler - 34. A. Procházka , 42. T. Mičola , 64. M. Procházka , 90. A. Langer . ČK: 90. T. Kozel .
Hráči zápasu: J. Ferko - M. Böhm , M. Procházka , J. Ronza .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: SMIRNOV Roman - BARTOŇ Pavel, VLK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku