1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

23.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veselá veze z místního derby hubenou výhru z Lukova


Branky


70. O. Lahola - 30. T. Dujka , 58. F. Žůrek
0

V Lukově se hrálo místní derby, poslední tým tabulky hostil fotbalisty z nedaleké Veselé. Jasným favoritem v tomto duelu byli hostující hráči, ale domácí fotbalisté jim nedali nic zadarmo. První branka padla po půlhodině hry, kdy se trefil hrající kouč Veselé Tomáš Dujka. Hosté ve druhém dějství Žůrkem navýšili svůj náskok, domácí celek ale dvacet minut před koncem snížil na jednobrankový rozdíl. Navíc hostím byl vyloučen za kritiku rozhodčího Roman Manďák. Domácí tým nakonec přesilovku nevyužil a hosté si odvážejí na Veselou hubenou výhru, která je stále patrně více sil, než čekali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté první půli vyhráli o jedinou branku

Do Lukova zavítala Veselá, která má na jaře dobrou formu a jako jediná dokázala vyhrát i na horké půdě v Nevšové. Proto byli fotbalisté Veselé favoritem i v zápase v Lukově a v první půli tuto roli zvládali. "Jsou zápasy, ve kterých můžete jen  získat (náš zápas před 14 dny v Nevšové) a pak zápasy jako tento, kdy můžete jen ztratit. Nevyhrát dnes v Lukově, tak jsme  tu všichni jeden vedle druhého za totální blbce, ale Lukov přitom hrál uvolněně, dostával se i do šancí  a my jsme se naopak očividně trápili. Nebyli jsme dostatečně důrazní, často místo střely ještě útočníci hledali  nesmyslně nahrávkou  lépe  postaveného spoluhráče. Ovšem to  ke gólům nevedlo. Ale přesto jsme  šli do kabin v poločase s jednobrankovým náskokem a věřili, že  brankaře Kopřivu odčarujeme a začne nám to tam padat. Naši jedinou branku vstřelil po půlhodině hry Tomáš Dujka, ale další příležitosti jsme trestuhodně zahodili a domácí byli stále na dostřel", hodnotí první dějství fotbaloví činovníci z Veselé.

Ve druhé půli padlo po jedné brance na každé straně

Do druhého poločasu tak bylo všechno ještě otevřené, hosté nebyli úplně ve své kůži, roli favorita jim svazovala ruce i nohy a domácí toho chtěli v sobotním odpoledni náležitě využít. Zvláště, když hostě neproměňovali své příležitosti a v domácí brance čaroval Lukáš Kopřiva. "Klid na naše kopačky nepřinesla ani druhá branka  Franty Žůrka v 58. minutě a vše vyvrcholilo v 67. minutě kdy se pět minut nehrálo po odpískaném pokutovém kopu pro domácí. Domácí pak z něj snížili a my po červené kartě pro Romana Manďáka z rukou rozhodčího Nuce dohrávali v deseti. Závěrečných dvacet minut bylo plných emocí a šancí na obou stranách, skóre se ale už neměnilo. A my za ty blbce nakonec přeci jen nejsme. Hráčem utkání byl jednoznačně domácí gólman Lukáš Kopřiva.  Ten držel  Lukov ve hře celých devadesát minut a dal zapomenout na skvělé výkony Zdeny Jokla (hráč minulého kola už v dresu Tečovic),  ještě vloni v bráně Lukova. ", hodnotí duel funkcionáři Veselé.



Ohlasy k zápasu


SK Lukov
Michal Teplý, funkcionář: Do Lukova zavítal tým z nedaleké vesnice - Veselé a dalo se očekávat zajímavé utkání. Hosté z Veselé byli jednoznačně favorité, protože dokázali v předchozím kole vyhrát i nad vedoucím celkem v Nevšové. Lukov začal opatrně a hosté se několikrát dostali do vyložených šancí, ale vynikající domácí brankář Lukáš Kopřiva držel pro své mužstvo čisté konto. Zlikvidoval gólovou hlavičku z bezprostřední blízkosti a několik nebezpečných střel a dorážek. Hosté byli zoufalí a nemohli se prosadit. Až z nenápadné akce otevřel skóre kapitán Veselé T. Dujka, kdy po zbytečné ztrátě domácích ve středu hřiště a rychlé kombinaci hostů, propálil střelec Veselé domácího gólmana z bezprostřední blízkosti k bližší tyči. Domácí však nerezignovali a snažili se o vyrovnání. V druhém poločase začali aktivně domácí a dostali se hned do třech vyložených šancí, kde však domácí střelec J. Šarman nedokázal překonat dobře chytajícího brankáře Veselé. Potvrdilo pak známé pravidlo nedáš-dostaneš a po vyložené šanci Lukova, skórovali hosté, kdy po standartní situaci se dostal k odraženému míči jeden z hostujících hráčů a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Lukov však nesložil zbraně a díky penaltovému kopu snížil na 1:2. V posledních minutách měl lukovský O. Macík na noze vyrovnání, kdy sám před gólmanem hostů nedokázal uklidit míč do sítě a díky parádnímu zákroku nechal vyniknout brankáře hostů. V tomto utkání byli nejlepšími hráči na hřišti oba brankáři, kteří pochytali velké množství vyložených šancí. Veselá byla aktivnější, ale Lukov v předvedl jeden z nejlepších výkonů jara, za což by si alespoň bod zasloužil.

TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: V první půli nás poslal do vedení Tomáš Dujka, ale z naší strany to nebyl optimální výkon, domácí tým hrál uvolněně a neměl co ztratit, navíc ho držel nad vodou skvělými zákroky brankář Lukáš Kopřiva. Uklidnění měla přinést naše druhá branka, což se ale nestalo a domácí snížili z penalty. Poté byl vyloučen Roman Manďák a v závěru jsme se museli strachovat o výsledek. Bereme ale tři body a povinnost výhry jsme nakonec splnili, i když to nebylo ideální...



Sestavy


SK Lukov
L. Kopřiva [-] - R. Šimčík [-] , J. Šarman [-] , R. Mikeska [-] , O. Macík [-] , O. Lahola [-] , L. Vaškůj [-] (69. S. Výskala [-] ) , O. Sedláček [-] , A. Kopřiva [-] , P. Jánský [-] (63. P. Košák [-] ) , V. Staněk [-]

TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - V. Štěpánek [-] (57. F. Žůrek [-] ) , P. Dlouhý [-] , R. Manďák [-] , T. Divoký [-] , D. Šarman [-] (83. R. Soukup [-] ) , J. Červenka [-] , M. Šumšal [-] , D. Dlabaja [-] , T. Dujka [-] , M. Bodlák [-]

ŽK: 42. A. Kopřiva , 64. O. Macík - 67. T. Dujka , 88. T. Divoký . ČK: 71. R. Manďák .
Hráči zápasu: L. Kopřiva , O. Lahola - T. Dujka , F. Žůrek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: NUC Jiří - PROKŮPEK Kamil, ZÁMORSKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku