3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 16:30

22.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužkovice vydřely v domácím prostředí výhru nad Kostelcem u Holešova


Branky


34. M. Procházka , 39. J. Ronza , 66. J. Gruber - 27. T. Marek , 80. T. Marek
0

Do Lužkovic zavítal v neděli kostelecký Moravan a oba celky ještě nemají jistotu záchrany v soutěži, proto byl zápas důležitý pro oba týmy.Lužkovice ńastoupily do utkání i s Ivošem Světlíkem, který se vrátil z futsalové Ligy mistrů v italském Rimini, ale po půlhodině musel být vystřídaný Jakubem Ronzou. Hosty poslal do vedení Tomáš Marek, za domácí srovnal vzápětí kanonýr Martin Procházka. Střídající Jakub Ronza poslal Lužkovice do poločasového vedení. Ve druhém dějství navýšil náskok domácích Gruber, za hosty snížil až deset minut před koncem znovu Tomáš Marek. V dramatické koncovce už branka nepadla a lužkovičtí si tak připisují důležitou výhru, která jim může hodně pomoci v cestě za záchranou..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté dokázali jít do vedení

Utkání ve kterém šlo oběma mužstvům o získání bodů pro klidný závěr sezóny začali lépe domácí, ale šanci v 11. minutě neproměnil z hranice malého vápna Polepil. Z protiútoku vychytal šanci hostů Jenček. Hosté hráli  chytře ze zajištěné obrany a postupně se dostávali do rychlých brejků, kterých využili ve 25. minutě brankou Marka Tomáše, který svou šanci proměnil a hosté vedli 0:1. Střelec domácích Martin Procházka se prosadil ve 34. minutě když svou šanci využil a vyrovnal na – 1:1. Chvíli nato musel pro zranění odejít špílmachr domácích Ivo Světlík. Ale Jakub Ronza, který ho vystřídal převzal jeho roli a úspěšně dirigoval hru domácích. Byl to právě on, který po nedorozumění obrany hostů ve 38. minutě  mazácky zvýšil na 2:1. V samém závěru prvního poločasu se ocitl sám před brankářem hostů Paták, ale nastřelil jen brankáře Valouška. Smolařem utkání byl agilní hráč domácích Zdeněk Polepil, který se dostal do tří vyložených šancí, ale skvělý brankář Valoušek jeho šance zázračně zlikvidoval. 

 

Lužkovice cennou výhru uhájily až do konce

Ve druhém poločase domácí, kteří měli v těchto chvílích hru pod kontrolou si dovolili vystřídat a nasadili dorostence Čekala a byl to on, který po průniku po křídle podal míč jako na talíři Gruberovi, který z otočky z hranice velkého vápna trefil horní roh Valouškovy brány – 3:1. Domácí hráči jako by si mysleli, že se již nemůže nic stát, přenechali iniciativu hostům a mohli na to zle doplatit. V 72. minutě se ještě dostal do šance Jakub Ronza, ale trefil jen tyč hostujícího mužstva. V těchto pasážích měli více ze hry hosté a po zaváhání obrany snížil Marek Tomáš na 3:2. Domácí museli o vítězství perně bojovat až do samého závěru utkání. Lužkovice nakonec cennou výhru uhájily až do konce a připisují si cennou výhru. Hosté z Kostelce u Holešova dobře začali, ale inkasovali velmi laciné branky. Hanáci utkání ještě zdramatizovali, alu Lužkovice už si výhru ukrást nenechaly.

 



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: V první půli jsme šli hosté do vedení, nám se podařilo vývoj utkání otočit. Domácí hráči jako by si mysleli za stavu 3:1, že se již nemůže nic stát, přenechali iniciativu hostům a mohli na to zle doplatit. Nakonec jsme výhru uhájily až do konce a bereme důležité tři body.

SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Do utkání jsme vstoupili výborně, dobře kombinovali, několikrát jsme ohrozili domácího brankáře a šli jsme po zásluze do vedení. Domácí však do poločasu výsledek otočili po strašně laciných brankách, které dostáváme snad jen my. Aktivitou jsme se prezentovali i ve druhém poločase, ovšem bez využití. Domácí byli efektivnější, po brejkových situacích si vytvořili min. tři vyložené brankové příležitosti, jednu se jim podařilo využít a zvýšit na 3:1. Nám se podařilo snížit na 3:2 a domácí se začali strachovat o výsledek. I když jsme měli celou druhou půli tlak, nedokázali jsme již vyrovnat. Pomohl tomu i rozhodčí, který domácím pískl několik diskutabilních faulů a následně zápas ukončil bez jakéhokoliv nastavení.



Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - M. Paták [-] (86. J. Novotný [-] ) , M. Čala [-] , T. Mičola [-] , A. Procházka [-] - Z. Polepil [-] (90. A. Langer [-] ) , J. Škrabal [-] , I. Světlík [-] (28. J. Ronza [-] ) , J. Gruber [-] - M. Procházka [-] , Š. Dominik [-] (46. P. Čekal [-] ) -

SK Moravan Kostelec u Holešova
D. Valoušek [-] - M. Třasoň [-] , M. Ragoš [-] , L. Batoušek [-] (69. V. Sklenář [-] ) , T. Marek [-] , M. Hradil [-] , M. Gerát [-] (77. R. Přikryl [-] ) , M. Darebník [-] (19. J. Hradil [-] ) , L. Odložilík [-] , L. Kovalda [-] , R. Zmeškal [-]

ŽK: 34. J. Škrabal , 88. J. Gruber - 28. T. Marek , 52. J. Hradil , 88. M. Třasoň .
Hráči zápasu: Z. Polepil , J. Gruber - T. Marek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MIČKAL Karel - VAJDÁK Josef (N), BATOUŠEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku