Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 15:00

21.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužkovice dokázaly vyhrát v Němčicích u Holešova


Branky


0

Utkání de facto o šest bodů se hrálo v sobotním odpoledni na hřišti v Němčicích u Holešova. Oba celky bojují o záchranu a  tak je každý získaný bod velmi důležitý. Hosté sice přijeli bez Ivoše Světlíka, který vykonává úspěšnou trenérskou misi u fotbalistů třetiligové Kroměříže, ale skvěle jim vyšel vstup do utkání. To se nejdříve trefil po deseti minutách hry Polepil a v patnácté minutě přidal druhou branku lužkovický kanonýr Martin Procházka. Hosté si hlídali dvoubrankový náskok, domácí snížili v závěru Kadlecem, poté už hráli vabank a nakonec inkasovali třetí rozhodující trefu. Lužkovice vezou domů tři body a rázně nakročily k záchraně soutěže, domácí Němčice si prohrou svoji situaci v tabulce hodně zkomplikovaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

"Zápas začali lépe hosté a brzy se ujali vedení Polepilem. V 15. minutě zvýšil Martin Procházka na 2:0 a lužkovičtí měli první poločas pod kontrolou. Ve druhé půli domácí dlouhými nákopy zatlačili hosty do obrany a měli chvílemi více ze hry. Obrana Lužkovic v čele s brankářem Jenčekem tlaku domácích úspěšně odolávali. Rozhodující byla asi 60. minuta, kdy domácí kopali pokutový kop, ale opora hostů brankář Jenček svým zákrokem střelu chytil. Potom se hra vyrovnala a hrálo se nahoru, dolů. Domácí snížili v 84. minutě Kadlecem, ale závěrečné slovo měl opět Martin Procházka, který z trestného kopu v 87. minutě upravil na konečných 1:3 pro Lužkovice. Pozitivním tahem bylo pro naše oslabené mužstvo postupné zařazení čtyř dorostenců, hrající krajskou soutěž", hodnotí povedený duel v Němčicích u Holešova funkcionáři Lužkovic. 

 

Utkání o udržení v soutěži vyšlo hostům z Lužkovic, kteří obrali domácí Němčice o všechny tři body. Během úvodní čtvrthodinky získali hosté dvoubrankové vedení, které si drželi až do 84. minuty, kdy utkání zdramatizoval domácí Kadlec, který snížil na 1:2. Němčice otevřely hru, Lužkovičtí však nepolevili a v 87. minutě stvrdili své vítězství brankou na 3:1.
Zdroj: http://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/i-b-trida-nevsova-doma-necekane-padla-nejvyssi-vyhry-dosahly-morkovice-b-20170516.html

 



Ohlasy k zápasu



FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: I v oslabené sestavě s několika dorostenci jsme vybojovali tři body, podržel nás brankář Jenček, který chytil i penaltu, což mohl být klíčový moment. Vyšel nám úvod a v závěru domácí utkání ještě zdramatizovali.



Sestavy


TJ Sokol Němčice
V. Švec [-] - V. Kříž [-] , R. Darebníček [-] , A. Vymětal [-] (88. D. Klesnil [-] ) , J. Čechák [-] , R. Darebníček [-] (89. R. Jakvíd [-] ) , D. Holý [-] , L. Darebník [-] (42. P. Nevřela [-] ) , T. Němec [-] , L. Lejsek [-] , S. Kadlec [-]

FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - T. Čech [-] (65. M. Paták [-] ) , O. Zámorský [-] , M. Čala [-] , A. Procházka [-] - J. Kučera [-] (51. P. Čekal [-] ) , J. Škrabal [-] , Z. Polepil [-] , J. Gruber [-] (89. J. Novotný [-] ) - M. Procházka [-] , Š. Dominik [-] -

ŽK: 14. R. Darebníček , 63. D. Holý , 80. S. Kadlec - 48. Z. Polepil .
Hráči zápasu: S. Kadlec - M. Procházka , Z. Polepil , A. Jenček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BLAŽEK Vladimír - POLAŠTÍK Josef, SKALICKÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku