2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 10:30

21.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby rezervních týmů skončilo remízou, na penalty vyhrála otrokovická Viktorie


Branky


0

V Otrokovicích se hrálo v nedělním dopoledni jediné derby rezervních týmů v soutěži. Předchozí duel ve Slavičíně skončil remízou, teď se očekával poměrně vyrovnaný souboj a mírným favoritem byl přeci jen domácí tým, který stále pronásleduje vedoucí Nevšovou. Začátek zápasu patřil domácímu týmu, který poslal do vedení Foltýn už v 7. minutě hry. Hosté však nesložili zbraně a mohli ve 37. minutě srovnat z pokutového kopu Horáčkem, divizní posila však při penaltě trestuhodně selhala. Vyrovnat se Valachům podařilo až ve druhé půli zásluhou Lukáše Šebáka. Do konce utkání už branka nepadla. V penaltové loterii nedaly za hosty penaltu Broněk Fojtík a také Milan Both a tak bonusový bod navíc bere domácí Viktorie.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté dokázali jít brzy do vedení

Hned od prvních minut se hosté s odhodláním pustili do soupeře a dvakrát zahrozili, ale první nebezpečný průnik domácího týmu po levé straně zužitkoval Foltýn, který nekompromisně skóroval a Otrokovice se ujeli vedení 1:0. Hosté však nesložili zbraně a aktivní hrou nedovolili domácím jejich kombinační hru a naopak je donutili k chybám, které však netrestali. Vše vyvrcholilo neproměněnou penaltou Slavičína za podražení agilního Žáčka. Fluktuant z A týmu FC TVD Dan Horáček ji však kopl vedle domácí branky, ale pro domácí mohla být tato situace varováním do druhé půle. V první půli se hrál fotbal vynikající úrovně a nutno říct, že k němu přispěly oba týmy. Diváci se na hřišti otrokovické Viktorie určitě nenudili a viděli zajímavý fotbal s řadou výborných individuálních výkonů některých fotbalistů.

Hosté dokázali utkání ještě zremizovat

Do druhé půle hosté museli vystřídat zraněného stopera Radka Bureše, kterého nahradil mladý sedmnáctiletý Dan Zvoníček a rovněž došlo ke změně některých postů. To mělo vliv na další vývoj utkání, jelikož chvíli Slavičínu trvalo, než se zkonsolidovali a navíc se celkově hrálo opatrněji. Hosté se postupně opět začali osmělovat a po jedné kombinaci vyslal geniální průnikovou přihrávku Dan Zvoníček svému spoluhráči z dorostu Lukáši Šebákovi, který si mazácky vychutnal domácího brankáře a vyrovnal na 1:1. Domácí pak zvýšili obrátky a hostům rychle docházeli síly, a tak v samotném závěru utkání domácím unikly tři body, když nastřelili tyč a některé šance vyřešila hostující obrana v čele s brankářem Marcaníkem. Hosté ale ukázali, že jejich výsledky nejsou v průběhu jara náhodné i s omlazeným kádrem dokáží potrápit favority. Domácí tým sahal po třech bodech, tentokrát mu chybělo potřebné střelecké štěstí. V penaltovém rozstřelu byli přesnější domácí, za hosty penaltu nedaly Broněk Fojtík a také Milan Both a tak bonusový bod navíc bere domácí Viktorie.

V penaltách vyhráli domácí 4:2

V penaltové loterii nedali za hosty Fojtík a Both a tak bonusový bod navíc bere domácí Viktorie.



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko B
Lukáš Křivánek, hráč: Zápas jsme začali výborně a již v sedmé minutě jsme se dostali do vedení. Následné minuty to byl hlavně boj ve středu pole. Ke konci poločasu hosté měli výhodu pokutového kopu, který letěl naštěstí pro nás mimo. Druhý poločas začal tlakem z naší strany, který nepřinesl uklidňující branku na 2:0. Naopak hosté se dostali do úniku, který zakončili brankou. Na koputové kopy jsme byli šťastnější a získali druhý bod.

FC TVD Slavičín B
Jiří Váňa, trenér: Do Otrokovic jsme jeli s respektem, ale s odhodláním předvést kvalitní hru a pokusit se získat nějaký bod. Vše se nám povedlo, proto mi nezbývá než být spokojen. Hlavně chci poděkovat naprosto všem klukům, kteří zápas odmakali a vydali se z posledních sil. Těžko vyzdvihnout jednotlivce, jelikož skutečně všichni zabrali a předvedli výborný výkon.



Sestavy


FC Zlínsko B
J. Škrobánek [-] - P. Lendler [-] , J. Gojš [-] , L. Křivánek [-] , S. Issaka [-] (46. M. Němec [-] ) , T. Frydrych [-] (88. O. Malota [-] ) , J. Ferko [-] , M. Lapčík [-] , O. Šuranský [-] (62. M. Bína [-] ) , M. Ruman [-] , J. Foltýn [-]

FC TVD Slavičín B
M. Marcaník [-] - L. Šebák [-] (74. L. Zámečník [-] ) , T. Kalík [-] , M. Both [-] , D. Horáček [-] , D. Sochora [-] , L. Žáček [-] , M. Švach [-] , R. Bureš [-] (46. D. Zvoníček [-] ) , O. Šebák [-] , B. Fojtík [-]

ŽK: 49. T. Frydrych , 84. P. Lendler , 90. J. Ferko - 10. D. Sochora , 51. M. Švach , 75. T. Kalík , 79. B. Fojtík , 89. D. Horáček .
Hráči zápasu: J. Foltýn - M. Marcaník , D. Horáček .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: BRŠLICA Pavel - NOVÁK Radek, VESELÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku