FOTO: Lídr tabulky z Nevšové doma padl v divoké přestřelce s Veselou


Branky


0

V Nevšové věděli o dopoledním zaváhání rezervy Otrokovic se Slavičínem a možná tato skutečnost svazovala Nevšovjanům v duelu s Veselou nohy. Hosté neměli na Slavičínsku co ztratit a tak se hrálo útočné utkání nahoru-dolů. První branku vsítil domácí kanonýr Vašek Tomšů, Veselá ale kontrovala třemi brankami během sedmi minut, což byl pro domácí šok. Po pěti minutách Peter Stratený sice snížil na jednobrankový rozdíl, ale to bylo v prvním dějství všechno. Ve druhé půli odskočili hosté zase o dvě branky, Nevšovjané dokázali Gabkem znovu snížit. V hektickém závěru už branka nepadla, diváci viděli nakonec sedm branek a také prohru lídra tabulky, což se určitě nečekalo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo hned pět branek

"Zápas jsme nezačali dobře, soupeř měl více ze hry a my jsme nebyli schopni začít hrát svoji hru. Přesto jsme dokázali vstřelit úvodní branku v 17. minutě, kdy po pěkné kombinaci přihrál Michal Gabko Vaškovi Tomšů a ten nás poslal nechytatelnou střelou do vedení 1-0. Bohužel jsme se neradovali dlouho, soupeř byl důrazný a za pár minut vyrovnal. Naše trápení pokračovalo, chybovali jsme ve středu pole, ztráceli laciné míče a soupeři darovali další dvě branky. Do poločasu se nám podařilo korigovat, kdy Peter Stratený po přihrávce Vaška Tomšů upravil na 2-3", hodnotí nepovedenou první půli nevšovští funkcionáři.

 

 

"Měli jsme za sebou tři utkání, ve kterých jsme prohráli o branku, ale ve kterých jsme rozhodně herně nepropadli. Tentokrát to už vyšlo i výsledkově.  Naše utkání s Nevšovou mají vždy patřičný náboj a adrenalin. A bylo tomu i tentokrát. Jsme rádi, že jsme první,  kdo v tomto soutěžním ročníku překonal specifické prostředí v Nevšové a dokázal zde vyhrát. Oproti jiným jarním utkáním nám dnes přálo i štěstí v koncovce  a tři branky  v síti soupeře mezi  22. a 29. minutou nám dodaly potřebné sebevědomí, které naopak  po zbytek utkání už chybělo domácím. Po kontaktních gólech na  3:2 a 4:3 sice vždy na pár minut  Nevšová ožila, ale naše kombinační hra zde dnes slavila úspěch a zaslouženě jsme zvítězili.  Což byla i slova Vladimíra Durdi, trenéra Nevšové, když jsme se spolu po utkání loučili", hodnotí brankově bohaté utkání sekretář Veselé Zdeněk Kučera.

 

Hosté přidali čtvrtou branku a vezou domů překvapivě tři body

"Druhá půle začala opět naším trápením, hromadily se chyby v zadních řadách a tak logicky přišel trest v podobě čtvrté branky, kdy po naší chybě a podcenění brankami namlsaná Veselá skórovala počtvté. Poté jsme se snažili ještě s utkáním něco udělat a Michal Gabko dokázal po pěkné trefě snížit na rozdíl branky na 3:4. Času jsme měli ještě dost, ale scházela nám vůle, přesnost a i štěstí v zakončení. Svaťa Beňo sice dokázal vyrovnat, ale pro ofsajd mu vyrovnávající branka nebyla uznána. Soupeř mohl ještě své vedení navýšit, ale střely Veselanů se minuly účinkem, i když obrana Nevšové nebyla v tomto utkání bez chyb. Veselá nás dokazála na domácím hřišti porazit a to zcela zaslouženě. Nyní nás čekají dvě těžká utkání venku a musíme tento nepovedený duel hodit za hlavu a vrátit se ke své zodpovědné hře. Za týden nás čeká těžký zápas v Tečovicích, které v posledních zápasech prokazují skvělou formu a sbírají body jako na běžícím pásu", vrací se k vývoji utkání s Veselou nevšovští činovníci.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Myslím, že jsme sehráli nejhorší utkání sezóny. Nebojovali jsme a mysleli si, že se soupeř porází sám. Jenže na rozdíl od nás, tento soupeř nás chce porazit vždy a za každou cenu. V zápase jsme vyprodukovali tolik chyb a nepřesností, které soupeř těchto kvalit dokáže potrestat. Ne každý zápas vyjde podle představ, my víme co zapříčinilo selhání a musíme se toho pro příště vyvarovat. Věřím, že hráči hodí nepovedené utkání za hlavu a budeme se plně soustředit na další zápasy, které nebudou zcela jistě jednoduché.

TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Sestavu jsme pro dnešek lepili horko těžko, o to víc patří mužstvu (hráčům i realizačnímu týmu) můj obdiv a srdečný dík. Bylo to pro nás příjemné nedělní odpoledne. Pro takové okamžiky člověk ten fotbal dělá.



Počet diváků: 84. Rozhodčí: AMBROZ Zdeněk - ZÁMORSKÝ Jan, PAVELKA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku