Fotbalisté Mladcové v neděli loupili v Tlumačově


Branky


0

Do Tlumačova přijela Mladcová, která hraje v posledních zápasech v kombinované sestavě. Domácí tým by ještě potřeboval nějaký bodík k záchraně, ale úvod utkání patřil hostím. Ty poslal do vedení těsně před odchodem do kabin Beránek. Domácí ve druhém dějství srovnali krok a vyrovnali stav utkání Radkem Zálešákem. Poté se hrálo mezi šestnáctkami a zápas spěl k remíze, hosté ale předvedli skvělou poslední desetiminutovku a po brankách Brhela a Babulíka si odvážejí na Mladcovou všechny tři body. Stovka diváků tak viděla prohru Tlumačova, který si trošku možná přitížil v tabulce a jistotu záchrany ještě nemá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení ve 44. minutě zápasu Beránkem

Favorizovaní hosté v prvním poločase lépe kombinovali, měli více ze hry a vypracovali si i několik brankových příležitostí. V 10. minutě po rohovém kopu Bahulík hlavou minul odkrytou bránu domácích. Ve 34. minutě hostující Vaněk ve vyložené pozici přestřelil, v 36. minutě domácí brankář Škrabal vychytal v další šanci Zetka. Zaslouženého vedení se Mladcová dočkala ve 44. minutě, kdy se z přímého kopu razantní střelou nemýlil Jakub Beránek. Domácí do přestávky spoléhali na rychlé protiútoky. Blízko gólu byl v 5. minutě Duroň, ale přestřelil  a ve 33. minutě Jiří Mouka, který po krásném centru bratra Patrika hlavou minul. Do kabin odcházeli spokojenější hráči Mladcové, kteří vedli brankou Beránka.     "Opět jsme těžce skládali dohromady jedenáct zdravých hráčů, přesto jsme do utkání vstoupili dobře a první poločas jsme měli hru pod kontrolou. Bohužel jsme nevyužili své tři stoprocentní šance, naštěstí v poslední minutě se z dálky z přímého kopu trefil Beránek. Vstup do druhé půle byl z naší strany laxní a domácí nás ihned potrestali a vyrovnali. Poté měli šance obě mužstva. Když už to vypadalo že se půjde do penalt, vstřelil gol Brhel a chvíli po něm Bahulík a utkání jsme nakonec převážili na svou stranu", hodnotí duel v Tlumačově vedoucí mužstva z Mladcové Zdeněk Hrnčiřík.

 

Domácí srovnali, hosté v závěru strhli vítězství na svoji stranu

Ve druhém poločase domácí přidali. Hned po rozehrání měl na noze vyrovnání Otevřel, ale jeho střela byla sražená na roh. Vyrovnat se hráčům Tlumačova podařilo ve 48. minutě, kdy se dělovkou prosadil ve výborné formě hrající Radek Zálešák. Od tohoto okamžiku se začalo hrát nahoru dolů s mnoha šancemi na obou stranách. V 57. minutě hostující Vaněk tváří v tvář nevyzrál na Škrabala. O minutu později Duroň technickou střelou přestřelil bránu Mladcové. Za další minutu na druhé straně Škrabal vytáhl Bahulíkovu umístěnou střelu na roh. Po hodině hry hráči Tlumačova ovládli dění na hřišti, vypracovali si tři vyložené šance. Tomáš Zálešák v bráně Mladcové dvakrát vychytal jmenovce Radka Zálešáka a v největší šanci domácích v 75. minutě Jiří Jonášek odrytou bránu hostů netrefil. Hráči Mladcové nápor domácích přečkali a v závěru zápasu z rychlých brejků rozhodli. Nejprve se v 82. minutě trefil Jan Brhel a za další dvě minuty pečetil vítězství favorita Ladislav Bahulík. Hosté vezou domů tři body zásluhou povedené závěrečné desetiminutovky, ve které dokázali vstřelit dvě branky.



Ohlasy k zápasu


SK Tlumačov
Miroslav Škrabal, brankář: Do zápasu jsme šli s tím, že nemůžemě nic ztratit a můžeme jen překvapit. Od začátku nás Mladcová přehrávala, ale nevytvořila si stoprocentní šanci. Hrozili hlavně ze standartních situací. Bohužel na konci prvního poločasu nám vstřelili gól. Naštěsí jsme se z toho oklepali a po půlce jsme ihned vyrovnali a začali Mladcovou mírně přehrávat a vytvořili jsme si i několik šanci, které jsme bohužel nepromněnili a proto poté přišel trest v podobě dvou gólů na konci zápasu. S tím už jsme nemohli nic dělat a proto Mladcová bere všechny tři body.

FK Mladcová
Zdeněk Hrnčiřík, vedoucí: Před utkáním jsme měli problémy se sestavou, máme hodně zraněných hráčů, nakonec se nám utkání podařilo vyhrát. Vyšel nám úvod, poté domácí srovnali, když už to spělo k penaltovému rozstřelu, tak jsme dali dvě slepené branky a vezeme domů tříbodovou výhru, za což patří hráčům dík.



Sestavy


SK Tlumačov
M. Škrabal [-] - O. Sedlář [-] , Z. Jonášek [1.0] (46. M. Juhaňák [-] ) , P. Mouka [-] , R. Dvořák [-] - R. Zálešák [-] , P. Kusenda [-] , T. Duroň [-] , J. Jonášek [-] (84. D. Franco [-] ) - J. Mouka [-] , M. Otevřel [-] (75. P. Barwig [-] )

FK Mladcová
T. Zálešák [-] - M. Kraváček [-] , M. Blažek [-] , D. Vaněk [-] , D. Kahaja [-] , J. Jaroš [-] (69. J. Chludil [-] ) , L. Bahulík [-] (86. Y. Holubka [-] ) , J. Beránek [-] (77. M. Vyvlečka [-] ) , M. Dlabač [-] , T. Zetek [-] , J. Brhel [-]

Hráči zápasu: R. Zálešák - J. Brhel .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: DOKOUPIL Tomáš - MIKESKA Jaroslav, BÖHM Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku