Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 16:30

20.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužkovický Martin Procházka čtyřmi brankami sestřelil Lukov


0

Místní derby se hrálo v nedělním odpoledni na hřišti v Lužkovicích, kam zavítal nedaleký Lukov. Hosté už patrně rezignovali na záchranu v soutěži, zato domácí celek potřebuje body jako sůl, neboť jich nemá na rozdávání. Domácí nastoupili v silné sestavě, i s Ivošem Světlíkem a kanonýrem Procházkou. Právě tento útočník byl pozdějším hrdinou tohoto duelu, nejdříve po půlhodině hry zkompletoval hattrick, aby hned po příchodu ze šaten přidal čtvrtou trefu. Hosté korigovali výsledek a do konce zápasu ještě padlo po jedné brance na každé straně. Stovka diváků se v Lužkovicích nenudila, viděla sedm branek a zaslouženou výhru domácího týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Procházka do půle zaznamenal hatrick

Průtrž mraků těsně před zahájením zápasu  ovlivnila kvalitu hřiště v Lužkovicích. Paradoxně vyhovovala hostům z Lukova, kteří se již v 1. minutě dostali do vyložené šance, ale střela Šarmana jen těsně minula šibenici domácí branky. Domácím chvíli trvalo, než se z náporu hostů alespoň na čas vymanili. A konečně začali hrát svoji hru, kterou postupně přehrávali snaživého soupeře. V 15. minutě pronikl do vápna domácí Polepil, který byl za asistence brankáře a obránce hostí sestřelen a nařízený pokutový kop bezpečně proměnil Martin Procházka – 1:0 pro Lužkovice. Domácí pokračovali v náporu a výsledkem byla další střela Martina Procházky a rázem to bylo již 2:0. Tentýž hráč mohl zkompletovat svůj hattrick o minutu později, když po uvolnění z hranice malého vápna nastřelil jen tyč hostujícího mužstva. To si vynahradil ve 34. minutě, kdy zvýšil na 3:0 a domácí tým se uklidnil, do kabin odcházel s tříbrankovým náskokem. Začátek utkání však vyšel lépe Lukovu a domácí jeho nápor přežili s notnou dávkou štěstí.

 

Ve druhé půli padly ještě čtyři branky

Ve druhém poločase to byl ve 47. minutě opět Martin Procházka, který svým čtvrtým gólem zvýšil již na 4:0 pro domácí. Lužkovičtí poté protočili sestavou, když dali šanci dorostencům, hrající krajskou soutěž. V brance to byl Martin Bohm, v poli potom Petr Čekal a vlastně v základu hrající Štěpán Dominik. Hru domácích dirigovali v záloze Ivo Světlík a Jakub  Ronza. Po centru do vápna ve 49. minutě snížili hosté Šimčíkem na 4:1. V 59. minutě po rychlé kombinaci šel sám na gólmana hostů Ivo Světlík, který viděl nabíhajícího Štěpána Dominika. Ten přihrávkou nepohrdl a zvýšil do prázdné brány na 5:1. Domácí, kteří byli doposud pány na hřišti v závěru částečně polevili a po nedorozumění  obrany inkasovali v 63. minutě. Branku hostů zaznamenal Jan Šarman. Domácí předvedli v závěru utkání hru, která se musela přítomným divákům líbit a své vedení si pohlídali. Lužkovice berou důležité tři body a v příštím kole je čaká další klíčové utkání v Němčicích u Holešova. Hosté podali sympatický výkon především v úvodu utkání, ale na bodový zisk to nestačilo.

 



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: Začátek zápasu na podmáčeném hřišti patřil překvapivě hostím, naštěstí branku nedali. Pak začal úřadovat s chutí hrající Martin Procházka, který nakonec zaznamenal čtyři branky. Potom jsme prostřídali sestavu nadějnými dorostenci a ke slovu se dostali i hosté. Diváci museli odcházet spokojeni, viděli sedm branek a zaslouženou výhru domácího celku.

SK Lukov
Michal Teplý, funkcionář:



Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] (46. M. Böhm [-] ) - A. Procházka [-] , T. Mičola [-] , T. Čech [-] (59. P. Čekal [-] ) , O. Zámorský [-] - J. Kučera [-] (46. J. Gruber [-] ) , I. Světlík [-] - Z. Polepil [-] (72. J. Škrabal [-] ) , J. Ronza [-] , Š. Dominik [-] (86. A. Langer [-] ) , M. Procházka [-] -

SK Lukov
L. Kopřiva [-] - R. Šimčík [-] , J. Šarman [-] , R. Mikeska [-] , D. Kovář [-] (46. O. Macík [-] ) , O. Sedláček [-] , M. Hubík [-] , M. Teplý [-] , D. Žáček [-] , L. Vítovský [-] (86. R. Kluďák [-] ) , V. Staněk [-]

ŽK: 5. J. Ronza , 38. T. Čech - 16. M. Hubík , 41. L. Vítovský .
Hráči zápasu: M. Procházka , J. Ronza - J. Šarman .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZUBEK Radim - MIČKAL Karel, VAJDÁK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku