V hanáckém derby vyhrála hulínská Admira v Kostelci u Holešova až na penalty


Branky


77. M. Gerát - 74. P. Janda
0

V Kostelci u Holešova se představila hulínská Admira, která měla špatný vstup do jarní části, ale v posledních dvou kolech naznačila zlepšení a dvakrát vyhrála. Domácí Moravan stále bojuje o záchranu v soutěži společně s dalšími celky a proto musí sbírat bod po bodu. V hanáckém derby měli lépe rozdány karty domácí fotbalisté, neboť hostím byl vyloučen ve 44. minutě Csomor po dvou žlutých kartách. Domácí ale přesilovku nevyužili, naopak inkasovali čtvrt hodiny hry před koncem branku. Domácí nesložili zbraně a vyrovnali Gerátem. Do konce utkání se už stav utkání nezměnil a v penaltové loterii se štěstí přiklonilo na stranu Admiry, která tak bere bonusový bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla, hostím byl vyloučen hráč

Domácí tým potřeboval v duelu s Hulínem nutně bodovat, aby se vzdálil svým pronásledovatelům, kteří se k němu již nebezpečně přibližují. Utkání v Kostelci u Holešova ale bylo od začátku velmi neurovnané, přispíval tomu i nerovný terén, domácí hráli jen nakopávané míče na své útočníky, což hostující obrana v pohodě likvidovala. Fotbalisté hulínské Admiry se snažili kombinovat, ale na hrbolatém terénu to moc nešlo. Proto diváci moc dobrého fotbalu tentokrát neviděli. A tak první šance hostí přišla ve 42 minutě, po jejich rohu míč několikrát tečovaný hlavíčkoval Tabara zády k brance jen do břevna. Domácí celek párkrát zahrozil ze standartních situací, ale obrana Hulína byla pozorná. Důležitý okamžik přišel ve 44. minutě, kdy Csomor se protáhl s míčem až k domácí šestnástce, při střele mu vložil obránce hohu do střely, došlo ke kontaktu, což následně nepřesný sudí posoudil jako hostující faul, Csomor dostal žlutou kartu, již druhou a byl vyloučen. Hulínští tak šli do šaten tedy v deseti hráčích a domácí celek si zahrál téměř poločasovou přesilovku.

Ve druhé půli padlo po jedné brance na každé straně

Druhá půle začala stejně jako první, domácí moc nekombinovali, jen nakopávali dál míče dopředu, hosté ač v deseti drželi vyrovnaný průběh zápase a snažili se dále i útočit. Domácí tým chtěl těžit také z autů a rohů, ale hostující obrana pracovala bezchybně. V 63. minutě ale domácí hosty přečíslili, z pravé strany vnikli do vápna a na křížnou přihrávku nedosáhl těsně domácí Gerát u zadní tyče a míč šel naštěstí pro hostující tým vedle tyče. V 74. minutě naopak zaútočili  hráči Admiry, míč se dostal u vápna k Jandovy, který si míč zpracoval a střelou k levé tyči překonal domácího brankáře a Hulín se dostal i v deseti do vedení -  0:1. Domácí se dočkali vyrovnání již v 77. minutě, po rohu hlavičkoval u první tyče domácí útočník Gerát a vyrovnal na 1:1. Další branky již diváci neviděli, utkání skončilo remízou a kopaly se penalty. Hostující  postupně proměnili Štoll, Barták, Tabara, Vajda, neproměnil jen Kubo. Naopal brankář Vajda dvě penalty domácím chytil a tak bod navíc brali hosté z Hulína. Domácí může ztráta bodů proti deseti hráčům hostí mrzet a jak budou tyto body důležité, ukáže až další vývoj soutěže.

Na penalty vyhráli hosté

Hostující  postupně proměnili Štoll, Barták, Tabara, Vajda, neproměnil jen Kubo. Naopal brankář Vajda dvě penalty domácím chytil a tak bod navíc brali hosté z Hulína.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Z domácího utkání s Admirou Hulín jsme získali jen bod po porážce v penaltovém rozstřelu, i když jsme si vytvořili několik brankových příležitostí. Navíc jsme hráli druhý poločas o jednoho hráče navíc. Hosté zlobili i v 10 hráčích, hlavně jejich útočníci nám dělali problémy. Hosté vedli po střele z dálky, kterou náš brankář neudržel, my vyrovnali po rohovém kopu. Vstřelili jsme i druhou branku, hlavní rozhodčí ji ovšem po signalizaci ofsajdové pozice naším pomezním neuznal. V penaltovém rozstřelu zvítezili hosté.

FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: Utkání v Kostelci u Holešova ale bylo od začátku velmi neurovnané, přispíval tomu i nerovný terén, domácí hráli jen nakopávané míče na své útočníky, což hostující obrana v pohodě likvidovala. Po vyloučení Csomora ve 44. minutě hráli domácí přesilovku. Ve druhé půli padlo po jedné brance na každé straně, v penaltové loterii vyhrála Admira i díky brankáři Vajdovi, který chytil dvě penalty domácích.



Sestavy


SK Moravan Kostelec u Holešova
M. Nevřala [-] - M. Ragoš [-] (46. V. Sklenář [-] ) , M. Třasoň [-] , L. Batoušek [-] (60. D. Valoušek [-] ) , T. Marek [-] , M. Hradil [-] , M. Gerát [8.0] , M. Darebník [-] , L. Odložilík [-] (69. J. Hradil [-] ) , R. Zmeškal [-] , L. Kovalda [-]

FK Admira Hulín
D. Vajda [7.0] - J. Miklík [-] , M. Jurášek [-] , J. Barták [-] - J. Šenkyřík [-] (90. P. Nedbal [-] ) , A. Tabara [-] , M. Zavadil [-] - D. Svrček [-] (85. J. Kubo [-] ) , I. Csomor [-] , M. Karamon [-] (71. S. Štoll [-] ) - P. Janda [7.0]

ŽK: 38. M. Ragoš , 46. L. Kovalda , 89. D. Valoušek - 5. I. Csomor , 66. D. Svrček , 80. A. Tabara . ČK: 44. I. Csomor .
Hráči zápasu: M. Gerát - D. Vajda , P. Janda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BRŠLICA Pavel - SLOVÁČEK Adam, ŽŮREK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku