FOTO: Hulínská Admira dokázala v hanáckém derby otočit duel s Němčicemi u Holešova


Branky


0

V Hulíně se hrálo v neděli odpoledne hanácké derby mezi domácí Admirou a hosty z Němčic u Holešova. Domácímu týmu příliš nevyšel start do jarní části a chytl se až na půdě posledního týmu tabulky z Lukova. Hosté z Němčic potřebují body k záchraně jako sůl a v první půli to vypadalo, že si i nějaké odvezou. Po poločase totiž vedli o dvě branky. Domácí tým po důrazném pohovoru v kabině přišel na druhou půli jako vyměněný a po hodině hry dokázal strhnout výsledek na svoji stranu. Poté jim byl dokonce vyloučen hráč, ale hosté přesilovku nevyužili, navíc inkasovali čtvrtou trefu a odjíždějí domů s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit dvě branky

V derby zápase  si vytvořili první šanci domácí hráči, když v 10. minutě vysunul Prokop za obranu kanonýra z minulého kola Svrčka, ten ale zakončil vedle. Naopak hosté byli úspěšnější ve 12. minutě, po přihrávce z levé strany zakončoval do prázdné brány Jakvid a hosté  z Němčic u Holešova překvapivě vedli 0:1. V 15. minutě chybovala obrana hostí, míč získal domácí Tabara, dostal se do vápna, ale jeho střela podél brány skončila těsně vedle. V 19. minutě měli hosté trestný kop z hranice šestnástky, ten ale naštěstí mířil nad domácí branku. I přes tlak domácího celku se mu stále nedařilo překonat obranu hostí, naopak ve 35. minutě poslali hosté nákop na polovinu Hulína, Barták míč jen přizvedl hlavou, ten se dostal k volnému Křížovi, který přehodil vyběhnutého Vajdu a rázem hosté vedli 0:2. Do poločasu se již stav nezměnil a hosté po dvou střelách na bránu Hulína vedli 0:2, což je skvělá branková potence. Domácí tým se trápil v zakončení a po půli se tak daly očekávat změny v sestavě.

Domácí ještě utkání dokázali otočit

Do druhého poločasu vyměnil v domácím útoku Karamona zkušený Štoll a hned ve 46. minutě hulínští snížili, Svrček zatáhl míč po pravé straně až do vápna, přihrál nabíhajícímu Miklíkovi, který ne příliš prudkou střelou snížil na 1:2. Ve 48. minutě hlavičkoval Štoll jen slabě do rukou hostujícího brankáře. V 51. minutě kopali domácí roh, u brány hostí vznikla skrumáž a Štoll dotačil míč zblízka do brány hostí a srovnal na 2:2. Poté v 57. minutě výborně hrající Svrček šel sám na bránu z pravé strany, ale brankář hostí vyrazil nohama na roh. V 60. minutě si to ale znovu Svrček vynahradil, Csomor mu poslal míč za obranu a tentokrát již podél brankáře hostí se nemýlil a strhl vedení na stranu Admiry - 3:2. Hosté se dostali ke slovu až v 70. minutě, domácí ztratili míč ve středu hřiště, míč dostali až před Vajdu, ten ale šanci vyrazil. O chvíli později přišla další šance hostí, útočník hostí přehazoval Vajdu, ale oblouček skončil na tyči domácí brány. V 73. minutě byl vyloučen po druhé žluté kartě Prokop. Jenže v 77. minutě znovu utekl obraně hostí Svrček, ve vápně posunul na volného Šenkyříka, který do prázdné brány zvýšil na 4:2. Svůj výborný výkon Svrček potvrdil v 84. minutě, kdy znovu unikl obraně hostí, ale nastřelil jen tyč. Domácí otočili zápas ve druhé půli a pomohl k tomu i výborný výkon Svrčka.



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: Utkání jsme tak po obratu ve druhé půli dovedli ke třem bodům a potvrdili tak zlepšující se jarní formu. V neděli nás totiž čeká další derby, tentokrát v Kostelci u Holešova.




Sestavy


FK Admira Hulín
D. Vajda [-] - J. Miklík [-] , M. Jurášek [-] , J. Barták [-] - Z. Prokop [-] , A. Tabara [-] , J. Kubo [-] (68. J. Šenkyřík [-] ) - D. Svrček [-] , I. Csomor [-] (88. E. Němec [-] ) , M. Karamon [-] (46. S. Štoll [-] ) - P. Janda [-]

TJ Sokol Němčice
J. Sklenář [-] - R. Darebníček [-] , R. Jakvíd [-] , A. Vymětal [-] , J. Čechák [-] , T. Němec [-] , R. Darebníček [-] , V. Kříž [-] , D. Holý [-] , S. Kadlec [-] , L. Lejsek [-]

ŽK: 43. J. Kubo , 71. Z. Prokop - 38. V. Kříž , 89. T. Němec . ČK: 73. Z. Prokop .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NUC Jiří - NOVÁK Radek, ZAPLETAL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku