Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:00

17.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovice pokračují ve spanilé jízdě a suverénně vyhrály v Kostelci u Holešova


Branky


0

Jarní jízda fotbalistů Tečovic pokračovala i o Velikonocích a tentokrát to odnesl kostelecký Moravan. Hostující Bivoj šel do vedení již v 5. minutě Závodou. Klíčový moment duelu přišel po čtvrthodině hry, kdy byl domácím vyloučen Kovalda. Hosté přesilovku náležitě využili a postupně navyšovali svůj náskok. Domácím se podařilo vsítit branku až za stavu 0:4, ale na obrat v deseti hráčích neměli sil a Tečovice tak vezou domů vysokou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení již v 5. minutě zápasu, domácím byl vyloučen Kovalda

Domácí začali po větru zostra a vytvářeli si v začátku utkání převahu. Už ve třetí minutě nastřelili tyč a nebezpečně ohrožovali branku hostí i centrovanými míči.  Hosté se však ujali se štěstím vedení, když z brejku po pravé straně přehodil Závoda  golmana Nevřalu. Brankář domácích si ještě na míč sáhl, ale ten i s jeho tečí skončil v síti a hosté rázem veli 1:0.  V 10. minutě musel střídat kvůli nataženému stehennímu svalu hostující Sedláček a do pole šel místo něj Balcárek. Domácí ve snaze vyrovnat hodně Bivoj tlačili a hráli neobvykle a možná i zbytečně zbytečně tvrdě.  Zřejmě po slovní kritice jejich hry od Vopatřila v 15. minutě do něj bez míče v nepřerušené hře strčil Kovalda a uviděl červenou kartu. Hosté pak až do konce utkání hráli přesilovku 11 na 10. I za tohoto stavu byli domácí nepříjemní, nebezpečí hrozilo hlavně od Geráta , Darebníka a kapitána Marka.  Obrana hostí však nedovolila domácím skórovat, naopak po linii Kysučan-Frkal-Závoda-Vopatřil posledně jmenovaný zakončil střelou mimo domácí bránu a z protiútoku střílel slabě do koše Jokla Gerát. Ve 33. minutě obral Frkal domácí beky o míč, jeho střela podél branky však skončila v autu.  Pak po zákroku Hradila ohodnoceném žlutou kartou kopal Frkal trestný kop, centr posadil na hlavu Tomáše Plachého a hosté vedli 0:2.  Nedlouho poté po faulu na Závodu nechal rozhodčí výhodu a po Vopatřilově přiťuknutí skóroval do prázdné brány Dorazín 0:3. Hosté zužitkovali přesilovku dvěmi brankami a prakticky rozhodli o výsledku tohoto duelu.

 

Ve druhé půli padlo po jedné brance na každé straně

Druhou půlku zahájili domácí aktivněji, po Přikrylově střele vracel Odložilík hlavou mimo Joklovu branku. Hosté pak získali prostor ve středu pole, Tomáš Plachý uvolnil Vopatřila a po jeho nahrávce na oblouk pokutového území prostřelil Nevřalu Frkal a hosté vedli 0:4. Domácí snížili na 1:4, když se po centru zleva trefil Gerát, který byl trestuhodně nepokrytý.  V závěru měli domácí šanci, když Jokl nedosáhl na vysoký míč a po skrumáži a mele před brankou hostí se domácí dožadovali penalty. Píšťalka arbitra Zapletala však zůstala potichu.  Domácí pak kopali roh Přikrylem, ale Hradil na dlouhý míč nedosáhl. Hostující Závoda pak ještě našel T.Plachého na hranici šestnáctky, ale jeho střelu z první kryl Nevřala. Skóre už se neměnilo, pro Bivoj je potěšující zisk plného počtu bodů. Mrzí zranění matadora Pavla Sedláčka a podiv vzbuzovala zbytečně tvrdá hra domácí obrany.  Bivoj nyní čeká série zápasů s týmy z předních pozic v tabulce, kde se teprve ukáže, jak na tom tým vlastně je, ale jeho jarní bilance je zatím úctyhodná.

 



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Zápas jsme začali aktivně a hned ve 2. minutě nastřelili tyč. Ovšem za pět minut šli hosté do vedení, když šťastně překonali našeho golmana. V 15. minutě přišel moment, který ovlivnil celý zbytek zápasu a to červená karta pro našeho stopera za postrčení v přerušené hře. My jsme pak zbytek poločasu nezvádali emoce, věnovali se spíše soupeři či komentovali rozhodnutí rozhodčího a ne hře. Hosté nás ještě po dvou brejkových situacích do poločasu potrestali a zvýšili postupně na 0:3. Druhý poločas jsme paradoxně i v deseti hosty prakticky k ničemu nepustili, přesto se jim opět povedl rychlý brejk na 0:4. My jsme sice ještě snížili na 1:4 a měli další dvě, tři slibné příležitosti, ale onečný výsledek to již nezměnilo. Tento zápas jsme nezvládli ve svých hlavách, proto byl výsledek takový, jaký byl.

TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Výhra z Kostelce u Holešova je velmi cenná, hodně ji však ovlivnilo vyloučení domácího Kovaldy. Bivoj nyní čeká série zápasů s týmy z předních pozic v tabulce, kde se teprve ukáže, jak na tom tým vlastně je.



Sestavy


SK Moravan Kostelec u Holešova
M. Nevřala [-] - R. Přikryl [-] , L. Batoušek [-] , T. Marek [-] , M. Třasoň [-] , M. Hradil [-] (61. V. Sklenář [-] ) , M. Gerát [-] , M. Darebník [-] , L. Odložilík [-] , R. Zmeškal [-] , L. Kovalda [-]

TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - D. Chovanec [-] , P. Sedláček [-] (9. L. Balcárek [-] ) , D. Kysučan [-] , J. Plachý [-] - V. Šnajdr [-] , R. Závoda [-] , D. Dorazín [-] , T. Plachý [-] - M. Frkal [-] (82. S. Vávra [-] ) , J. Vopatřil [-]

ŽK: 25. T. Marek , 35. M. Hradil , 41. R. Zmeškal - 7. D. Kysučan , 16. L. Balcárek , 75. M. Frkal . ČK: 16. L. Kovalda .
Hráči zápasu: D. Dorazín , M. Frkal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZAPLETAL Jan - NOVÁK Radek, VYCHODIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku