1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:30

15.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Lukov doma padl s kosteleckým Moravanem až na penalty


Branky


0

V Lukově se očekávala výhra kosteleckého Moravanu, který v minulém kole přehrál Tlumačov. Domácí se však svého soupeře nezalekli a v tomto utkání ho hodně potrápili. Lukov dokonce opanoval první půli, kterou vyhrál brankou Laholy. Hosté po hodině hry vyrovnali Ragošem. Do konce duelu už  branka nepadla a v dlouhotrvající penaltové loterii se nakonec radovali hosté, kteří ji vyhráli v poměru 9:8.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým dostal do vedení Lahola

Lukov chtěl na svém hřišti ukázat, že je vyrovnaným soupeřem většině týmům v 1.B třídě a své body nerozdává snadno. Celý první poločas byl Lukov lepším týmem na hřišti a svého soupeře přehrával kombinační hrou. Kostelec pouze nakopával dlouhé balóny na své útočníky, ale pozorná obrana domácích dokázala vše likvidovat. Pokud se dostali hosté k ohrožení branky, stál v ní vynikající domácí L. Kopřiva a všechny střely kryl. Lukov se zaslouženě dostal do vedení, kdy po rychlém přechodu do útoku, zužitkoval přesnou střelou k tyči O. Lahola ideální přihrávku za obranu hostí. Lukov měl ještě další šance, ale nevyužil je. Hosté zahrozili jednou z rychlého brejku, ale nedokázali trefit odkrytou branku domácích. Poločas tak skončil překvapivou výhrou domácího celku, hosté toho dopředu moc nepředvedli a po zásluze odcházeli do kabin s jednobrankovým mankem. Ve druhém poločasu se proto očekával nápor favorizovaného hostující celku.

Hosté ve druhé pli srovnali stav utkání

V druhém poločase hosté zabrali a hýřili aktivitou, což mělo za následek několik dobrých šancí, ale vždy narazili na brankáře domácích. Kostelci se podařilo velmi šťastně srovnat, kdy z přímého kopu z cca 25 - ti metrů trefili nejprve břevno, míč mířil ven z branky, ale spadl na záda domácího gólmana a od jeho zad skončil míč za brankovou čárou. Hosté se dále snažili o vstřelení branky, ale v zakončení byli velmi nepřesní. Najednou byla u hostí vidět kombinace, pěkné akce po křídlech a centry do pokutového území, ale v koncoce se Moravanu příliš nedařilo. Utkání tak skončilo zaslouženou remízou. V pokutových kopech se rozhodlo až ve 12. sérii, kdy domácí hráč neproměnil penaltu a naopak hosté byli úspěšní a připsali si tak druhý bod z utkání. Lukov si v domácím prostředí dokázal, že má na to, potrápit své soupeře, jeho ztráta na týmy před ním je však stále značná. Kostelec u Holešova v první půli na Zlínsku zklamal, ve druhém dějství už začal předvádět svoji hru, ke třem bodům to ale nevedlo.

Na penalty vyhráli hosté

V dlouhotrvající penaltové loterii se nakonec radovali hosté v poměru 9:8



Ohlasy k zápasu


SK Lukov
Michal Teplý, funkcionář: Celý první poločas byl Lukov lepším týmem na hřišti a svého soupeře přehrával kombinační hrou. Kostelec pouze nakopával dlouhé balóny na své útočníky, ale pozorná obrana domácích dokázala vše likvidovat. Kostelci se podařilo velmi šťastně srovnat, kdy z přímého kopu trefili nejprve břevno, míč mířil ven z branky, ale spadl na záda domácího gólmana a od jeho zad skončil míč za brankovou čárou. Hosté měli i další šance, ty ale zneškodnil výtečný Kopřiva v domácí brance.

SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: První poločas byl z naší strany opravdu tragický. Naše hra neměla nic společného s fotbalem, nedokázali jsme si pořádně přihrát, nebyl tam důraz, prostě nic. I přesto jsme si vytvořili minimálně čtyři tutovky bohužel bez vstřelené branky. Následně platila otřepaná fráze "nedáš-dostaneš" a domácím se podařila rychlá brejková akce a poločas zasloužene vyhráli. V poločase muselo dojít k důraznému pohovoru. Pohovor zabral a druhý poločas byl z naší strany diametrálně odlišný. Najednou byla kombinace, pěkné akce po křídlech a centry do pokutového území. Naše převaha byla jednoznačná. Bohužel se nám v druhém poločase podařilo jen štastně vyrovnat z přímého kopu. Měli jsme další vyložené šance, trefili břevno, ale výborného domácího brankáře jsme již nedokázali překonat. Zápas dospěl do pokutových kopů, ve kterých jsme byli úspěšnější a ve DVANÁCTÉ sérii rozhodli o našem bodu navíc. Celkově si musíme říct, že náš výkon hlavně v prvním poločase nebyl vůbec ideální a to byl důvod toho, že si z Lukova neodvážíme tři body, i když jsme si vypracovali golové šance minimálně na dva zápasy.



Sestavy


SK Lukov
L. Kopřiva [-] - O. Lahola [-] (64. M. Januška [-] ) , R. Mikeska [-] , O. Macík [-] (74. J. Drábek [-] ) , L. Vaškůj [-] (90. J. Hrbáček [-] ) , O. Sedláček [-] , A. Kopřiva [-] , J. Šarman [-] (78. S. Výskala [-] ) , M. Teplý [-] , L. Vítovský [-] (46. D. Žáček [-] ) , V. Staněk [-]

SK Moravan Kostelec u Holešova
M. Nevřala [-] - M. Hradil [-] , J. Hradil [-] (63. J. Sklenář [-] ) , M. Ragoš [-] , R. Zmeškal [-] , R. Přikryl [-] (74. T. Marek [-] ) , M. Gerát [-] , M. Darebník [-] , L. Odložilík [-] , L. Kovalda [-] , V. Sklenář [-]

ŽK: 79. S. Výskala , 88. O. Sedláček , 90. A. Kopřiva - 86. M. Hradil .
Hráči zápasu: V. Staněk - M. Ragoš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MITÁČEK Václav - DUJÍČEK Ladislav, VESELÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku