Kostelecký Moravan si v domácím prostředí poradil s Tlumačovem


Branky


30. T. Marek , 54. M. Gerát , 75. L. Kovalda , 85. M. Gerát - 39. D. Máčala , 81. V. Sklenář (vl.)
0

Kostelecký Moravan i hostující Tlumačov na tom nebyl po podzimní části nijak valně a tak každý bodový zisk bude pro oba týmy na jaře velmi důležitý. V tomto souboji se očekával vyrovnaný duel, nakonec byli v přestřelce úspěšnější domácí hráči. Půle byla ještě vyrovnaná, ve druhém dějství tahali za kratší konec hosté. Těm se nelíbila druhá branka, při které viděli ofsajdovou pozici domácího hráče, ale sudí byl jiného názoru. Moravan si tak připsal v kvalitním utkání tři důležité body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Do Kostelce u Holešova přijel Tlumačov i se svým kanonýrem Danem Máčalou. Oba celky potřebují body jako sůl a tak se očekával vyrovnaný duel. Oba celky se navzájem velmi dobře znají a trenéři tak chtěli svého protivníka něčím zaskočit. "Zápas se hrál ve slušném tempu za pěkného počasí. Bohužel pro nás nezačal příliš dobře. První šanci domácí nepromněnili. Z další šance se domácí už radovat mohli. Naštěstí jsme do poločasu dokázali vyrovnat. Bohužel hned po pauze jsme dostali gól z ofsidu, kdy i domácí fanoušci souhlasili. Ovšem rozhočí byli rozdílného názoru. Poté jsme po rohovém kopu znovu inkasovali. Sice se nám podařilo snížit, ale poté jsme dostali gól z přímého kopu. Pokud dostaneme na venkovním hřišti čtyři góly, tak vyhrávat nemůžeme," hodnotí nepovedený zápas brankář Tlumačova Miroslav Škrabal.        

 

"První jarní kolo jsme zvládli a vyhráli zaslouženě 4:2. První poločas jsme byli aktivnější, lépe kombinovali a po zásluze jsme šli ve 30. minutě do vedení po křídelní akci a střele z malého vápna. Hosté v ofenzívě spoléhali hlavně na kanonýra Máčalu, který se o 9 minut později prosadil střelou z otočky a vyrovnal. Ve druhé půli se nejprve v 54. minutě prosadil útočník Gerát, který šel prakticky sám na hostujícího brankáře a obstřelil jej a v 75. minutě po skrumáži a důrazu L. Kovaldy jsme zvýšili na 3:1. Hostům se podařilo již jen snížit po neštastném vlastním golu V. Sklenáře. Konečnou podobu výsledku dal opět Gerát, který stanovil konečný výsledek na 4:2 střelou z hranice šestnáctky", viděl první jarní duel kosteleckého Moravanu autor úvodní branky Tomáš Marek. Tři body tak zůstaly v Kostelci, diváci viděli šest branek a určitě se nenudili.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Zápas byl na první jarní kolo celkem kvalitní. Zápasu nechyběly góly, šance, tvrdé souboje. Diváci si určitě přišli na své a především domácí odcházeli nadmíru spokojeni..

SK Tlumačov
Miroslav Škrabal, brankář: První poločas byl poměrně vyrovnaný, my jsme měli dobré příležitosti, stejně jako domácí a půle skončila zaslouženou remízou. Rozhodil nás druhý gól, kdy jsme reklamovali ofside, ale rozhodčí byl jiného názoru. Domácí odskočili na dvě branky, nám se podařilo ještě utkání zdramatizovat. Závěr patřil domácímu celku, který nám zasadil čtvrtý úder.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: STODŮLKA Renek - SKYBA Vlastimil, MATUŠKA Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku