Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 15:00

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov udeřil ve druhé půli


Branky


0

Report z pohledu slavkovské družiny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání patřil Slavkoským, ale Gavenda na centr Obludníka nedosáhl a o chvíli později po chybě brankáře, Pavelek  místo přihrávky volil nůžky přes hlavu. Poté se již hra vyrovnala. Do vedení se domácí dostali ve 13´. Po ztrátě míče Muroně, odvrátil centr Obludník pouze ke Kučovi a ten z voleje prostřelil Ulricha1:0.  Slavkov srovnal ve 25´ po kombinační akci Javorského s Kubínem se sám před brankářem objevil Obludník a s přehledem zakončil 1:1. V 30´ již mohl Slavkov vést, ale Obludník tentokrát po pasu Muroně netrefil zařízení.

 

Druhý poločas již patřil Slavkovu. V 52´ vybojoval Pavelek míč, a přesný centrem našel hlavu Gavendy, pro kterého již nebyl problém trefit branku. 1:2.  Zvýšit skóre mohl Javorský, ale po centru Pavelka nedokázal ze dvou metrů dotlačit míč do branky. V 65´ se řítil sám na brankáře Obludník, brankář jeho míč odvrátil na hranici šestnáctky. Míč si našel Gavenda, který se zbavil obránce a tvrdou ranou procedil míč brankáři mezi nohami. 1:3. Vedení pak Slavkovu zvýšil domácí obránce, který při snaze odvrátit míč vymetl šibenici vlastní branky. 1:4. Další gól vysel na vlásku po centru Najsera, ale Kubín trefil tyč a ani následný závar gólem neskončil. Konečnou podobu výsledku stanovila 87´. Obludník vyhrál první hlavičkový souboj na půlce, domácí obránce prodloužil míč na Gavendu a ten nepovedeným volejem nasměroval míč na branku. Střela kupodivu úprošla brankáři mezi nohami a Gavenda tak docílil hattricku a 30 gólu v sezóně.

Více zde: http://tj-sokol-slavkov.webnode.cz/news/moravice-slavkov-1-5/



Sestavy


TJ Moravice
J. Smolek [-] - P. Kuča [-] , V. Urban [-] , M. Kremser [-] , D. Hroško [-] , M. Číp [-] , A. Herber [-] , M. Kalužík [-] , J. Čup [-] , J. Navrátil [-] , J. Smolek [-]

TJ Sokol Slavkov B
L. Ulrich [-] - M. Gavenda [-] , D. Pavelek [-] , D. Kubín [-] , M. Javorský [-] , R. Muroň [-] , P. Kapitán [-] , J. Obludník [-] , J. Grigoriadis [-] , O. Tichý [-] , M. Mičker [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: PINČEK Milan - KNOB Josef (N), ONDERKA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.