Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holasovice svým fotbalem bavily


Branky


0

Minimálně domácí hráče a fanoušky. Takto se dá popsat nedělní zápas v Holasovicích. Akce střídala akci, občas i na straně hostů, a padalo spousty branek. Mnoho šancí bylo také trestuhodně zahozeno, jak od Holasovských, tak od Sosnové, zejména na začátku  druhé půle. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začněme ale od začátku. Uběhlo sotva 60 vteřin, a Dominik Varyš krásnou střelou k tyči otevřel skóre. Na druhý gól se čekalo trochu déle, než by si domácí přáli. Přišel ale po pěkné kombinaci hráčů, kdy zakončoval střelou na zadní tyč Tonda Mosler, který tak dal gól v druhém zápase po sobě, a snad má střeleckou formu. Ke konci prvního poločasu se domácím Holasovicím podařilo dát ještě 3 další góly během 5 minut. Konkrétně střela Jiřího Dehnera, poté bomba Davida Palety a ještě další povedená střela Adama Dehnera. V poločase byl tedy stav jednoznačný 5:0. Hostům ze Sosnové se navíc zranil jeden z hráčů, naštěstí ale ještě měli sebou jednoho náhradníka, a tak mohli pokračovat v 11. 

Jak jsem už naznačil, v druhém poločase, začali Sosnovští velmi nebezpečně. Hlavně kvůli asi dočasnému našemu polevení, neúplné koncentraci, která nebyla stoprocentní, a laxnějšímu přístupu. Dvakrát šli sami na branáře Galvase, který ale vždy vytáhnul parádní zákrok, a situaci zachránil. Zejména při druhé šanci kanonýra Moravce, se parádně vyznamenal, když mu skočil pod nohy a čistě zblokoval jeho pokus. Po slabším začátku druhé půle a několika prostřídáním se naše hra postupně zase zlepšovala. Hosté navíc odpadli totálně fyzicky a zřejmě i psychicky. I přesto se ale dál snažili útočit a dát alespoň čestný gól. Jenže naše obrana jim už nic nedovolila, naopak v útoku jsme opět začli řádit. Během pěti minut skóroval dvakrát střídající Lukáš Matýsek, jehož zejména první gól hlavou z rohu byl nádherný.

Poté skóroval po nahrávce od hostujících hráčů, podruhé v zápase Dominik Varyš. O chvíli později měl málem hattrick, to když opět dostal nahrávku od soupeře a snažil se přehodit dlouhým lobem brankáře, který byl venku z brány. Další branky přidali Aleš Schreier, poté krásnou střelou zvyšoval Jiří Dehner už na 10:0. V závěru, opět po hrubé chybě hostující obrany, přece jen dokonal hattrick domácí snajpr Dominik Varyš. 


Toto utkání tak skončilo historickou výhrou holasovských fotbalistů. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Holasovice
David Dehner: ,,Je potěšitelné, že hráči Sosnové zápas nezabalili a nebetonovali, ale snažili se stále útočit a dát alespoň čestný gól. Musím pochválit jejich brankáře, který hlavně v druhé půli předváděl místy až neuveřitelné a akrobatické zákroky. Nebýt jeho, naše výhra by byla asi ještě výraznější."




Sestavy


TJ Sokol Holasovice
L. Galvas [-] - J. Bolík [-] (46. L. Matýsek [-] ) , J. Matýsek [-] (72. T. Weiss [-] ) , D. Varyš [-] , A. Mosler [-] (60. V. Bordovský [-] ) , D. Paleta [-] (46. A. Schreier [-] ) , J. Dehner [-] , A. Dehner [-] , D. Dehner [-] , J. Fojtík [-] , M. Dehner [-]

TJ Sokol Sosnová
J. Soušek [-] - J. Žiška [-] , T. Hula [-] , R. Dunaj [-] , J. Tomeček [-] , J. Pokoš [-] , O. Kaštovský [-] , D. Moravec [-] , R. Nekoranec [-] (44. M. Hlušíček [-] ) , V. Baránek [-] , L. Melich [-]

ŽK: 52. O. Kaštovský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HEISER Jaroslav - GRULICH David (N), KOVÁŘ Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.