Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zkušenější Slavkov B porazil mladý tým


Branky


0

Mladíci z Budišova bojovali proti zkušeným borcům Slavkova B statečně, nakonec vinou vlastních chyb zápas projeli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím navíc chyběl motor Hudeček, který pomáhal A týmu. V brance měli brankáře s chřipkou.

Už v 7. minutě lovil domácí gólman míč ze sítě. Z dálky na něj letěla střela, on zakřičel na obranu, že má míč, příliš brzy ho podběhl a míč mu spadnul do brány. Autorem gólu byl host Marek.

Pak Budišov B srovnal. V 25. minutě uprchnul s míčem po pravém křídle Machala, nacentroval do šestnáctky, kde se míče ujal Veliký a zavěsil ho do brány.

Šance se střídaly na obou stranách. Rozhodčí odepřel Budišovu penaltu. V poslední minutě první půle, útočníka srazil gólman Slavkova před vápnem, ale rozhodčí to posoudil jako faul útočníka na gólmana.

Ve druhém poločase budišovští tlačili, ale při jednom rohu hostů si obrana domácích nepokryla hráče a útočník hostů si naběhl a hlavou nekompromisně zavěsil. 54. minuta, střelec Kvarčák.

V 62. minutě se domácí Chreno probil do vápna a zavěsil bombou pod břevno.

Budišov vyvinul velký tlak na bránu Slavkova, chtěl vyhrát. Hráči Slavkova ukázali své dovednosti v obraně. V 72. minutě z brejku pak jejich útočník Cahel utekl celé obraně Budišova B a prostřelil gólmana Budišova.

Budišov se snažil srovnat a hrál hodně vysunutě. Host Najser viděl, že brankář je moc vysunutý z brány, nakopnul míč a ze čtyřiceti metrů jej přeloboval.

 

Do konce zápasu už oba celky jen dohrávaly.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
Miroslav Týn: Celý týden jsme se připravovali na to, jak uhlídat ostrostřelce Gavendu, ale pak jsme dostali hloupé góly, které zavinil golman. Zkušení hosté hráli trpělivě svou hru a čekali na příležitost. Z pěti střel na bránu čtyřikrát proměnili. Golman hostů se zranil při střetu s útočníkem, celé mužstvo a já mu přejeme brzké uzdravení a v nejbližší době setkání na trávníku.




Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
J. Mikula [-] - Z. Ondrušík [-] , M. Týn [-] , P. Stambulidis [-] , M. Gábor [-] (87. R. Olbrecht [-] ) - M. Michalík [-] (60. P. Vaněrka [-] ) , F. Honeš [-] (60. L. Buček [-] ) , D. Siažík [-] , E. Machala [-] (87. J. Krause [-] ) - O. Chreno [-] , O. Veliký [-]

TJ Sokol Slavkov B
J. Novák [-] (46. O. Tichý [-] ) - J. Cahel [-] , D. Pavelek [-] , A. Najser [-] , D. Kubín [-] , L. Ulrich [-] , R. Muroň [-] , P. Kapitán [-] , V. Marek [-] , J. Grigoriadis [-] (46. M. Gavenda [-] ) , F. Kvarčák [-]

ŽK: 36. M. Týn , 45. E. Machala , 76. Z. Ondrušík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - PECNÍK Roman (N), ANDĚL Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.