Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:00

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radkov doma podlehl Palhanci


Branky


0

Zápas dvou rozdílných poločasů, i takto by se dal označit zápas mezi domácím Radkovem a hosty z Palhance.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První minuty nepřinesly na obou stranách žádné větší šance, ale postupem času, začali mít domácí navrch, a začali být čím dál nebezpečnější.Do první velké šance se dostal Machač, který z 11 metrů trefil pouze obránce.O chvíli později byl ve velké šanci Stančík,kdy jeho hlavičku zastavila tyč.V 33. minutě už domácí udeřili, na hranici ofsajdu se uvolnil Stančík a v souboji jeden na jednoho s brankářem nezaváhal 1-0. Palhanec hrozil převážně ze standartních situací, ale žádná ze střel nebyla větší hrozbou pro domácího brankáře.Když už vše nasvědčovalo tomu, že poločas skončí výhrou domácích,přišla nenápadná akce hostů.Po sérií přihrávek přišel z pravé strany nadýchaný centr,která brankář Pretsch pouze vyrazil za sebe, kde číhal osamocený Stoniš, a pohodlně uklidil míč do sítě. - 1-1

 

Druhý poločas začal bez vážnějších akcí,hrálo se nahoru - dolů,ale ani jeden tým se nedostal do vážnějšího zakončení. Klíčová situace nastala v 63 minutě, kdy byl vystřídán domácí Machač, a od té chvíle už byl na hřišti pouze hostující tým.Palhanec začal více bojovat a čím dál častěji se dostával do vážnějších akcí. V 68 minutě na hranici šestnácky vypálil s poza obránců technickou střelou Vrbický a hosté šli do vedení.1-2 Radkov se snažil s výsledkem něco udělat,ale většina náznaků akcí končila na hranici šestnáctky.V 80 minutě utkání poznamenala první červená karta, kterou obdržel hostující náhradník Nagy, za slovní urážky rozhodčího.Radkov otevřel hru a z toho těžili hosté, kteří se začali dostávat do nebezpečných brejkových situací.V 90 minutě po chybě domácích se opět červenalo, kdy domácí stoper Lupa, hasil nekompromisním faulem brejkovou situaci hostů. Po jeho vyloučení,Palhanečtí kopali přímý kop, který nádhernou střelou do šibenice proměnil hostující Pyszczyk. 1-3.

O minutu později, viděl ještě červenou kartu za urážku rozhodčího Kudla, ale na výsledku utkání to už nic nezměnilo.

 

David Lupa



Ohlasy k zápasu


TJ SPS Radkov
David Chudík: Hráči bojovali, kdyby skončil poločas 3:1 pro nás nikdo by se nedivil a možná by byl konečný výsledek jiný, hráli jsme pěkný kombinační fotbal s mnoha šancemi, ale nedařily se nám koncovky. V druhém poločase jsme špatně vystřídali, odešel z hřiště hráč, který odváděl „černou“ práci a propadali jsme ve středu hřiště. Blahopřeji Palhanci a děkuji našim fanouškům za podporu a fandění.




Sestavy


TJ SPS Radkov
T. Pretsch [-] - D. Lupa [-] , D. Chudík [-] , D. Fišer [-] (46. J. Malý [-] ) , P. Mader [-] - T. Masnica [-] (75. M. Hefka [-] ) , A. Anelkin [-] , R. Machač [-] (62. J. Kudla [-] ) , P. Prda [-] - D. Stančík [-] - T. Brodský [-] (46. M. Rozehnal [-] )

TJ Palhanec
L. Fischer [-] (46. M. Nagy [-] ) - I. Pyszczyk [-] , Z. Put [-] , M. Pospíšil [-] , D. Vrbický [-] , T. Kokeš [-] , D. Stoniš [-] , P. Vrbický [-] , D. Hendrych [-] , S. Boháček [-] , M. Stoniš [-]

ŽK: 20. R. Machač , 65. D. Lupa , 65. P. Prda , 70. J. Kudla , 77. P. Mader - 80. M. Nagy . ČK: 90. J. Kudla , 90. D. Lupa - 80. M. Nagy .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.