Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Slavkově padlo dvanáct gólů. Nowak dal hattrick


Branky


5. J. Cahel , 11. M. Gavenda (p.) , 14. D. Kubín , 26. J. Cahel , 60. A. Najser , 68. M. Gavenda - 13. M. Nowak , 15. J. Varyš , 30. M. Nowak , 35. M. Nowak , 66. J. Richter , 76. J. Richter
0

Slavkov krutě trestal chyby Brumovic. Po velké přestřelce nakonec skončil zápas remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé fotbalové tempo a jeden gól za druhým. Tak vypadal zápas mezi Slavkovem B a Brumovicemi. Hrálo se na obě strany, Brumovice byly ale fotbalovější. Na druhou stranu dělaly spoustu individuálních chyb, které domácí hráči Slavkova B trestali nastřílenými góly.

 

V 5. minutě zápasu otevřel bezbrankové skóre svou trefou Cahel. Dostal přihrávku od obrany, uběhl s míčem pár kroků a trefil se do brány.

 

V 11. minutě přidal další gól na stranu domácích ostřílený forvard Michal Gavenda. Tentokrát se nemusel příliš namáhat. Střílel penaltu a proměnil.

 

Ve 13. minutě dali o sobě vědět hosté. Záložník Maciej Nowak se chopil příležitosti, vypálil na bránu a ve své střelbě se nemýlil.

 

Minutu na to ovšem udeřil domácí Kubín. A za další minutu odpověděli gólem hosté. Brumovický záložník Jiří Varyš překonal svou střelou záda gólmana Nováka.

 

Jedenáct minut hrály oba celky fotbal ze strany na stranu. Ve 26. minutě dal o sobě podruhé vědět domácí hráč Cahel. S tím se ale hosté nehodlali smířit a za čtyři minuty vsítil svůj druhý gól brumovický Nowak. A za pět minut přidal svůj třetí gól, kterým srovnal skóre zápasu na 4:4.

 

Další vstřelené branky první poločas již nenabídl.

 

Druhá půle se nesla ve stejném duchu. Brumovičtí tlačili, ale dělali chyby. Jednu z nich potrestal v 66. minutě slavkovský Najser. Šest minut na to odpověděl gólem host Richter.

 

Slavkovští o žádnou remízu nestáli, a proto vstřelili v 68. minutě další branku. Postaral se o ni penaltový střelec Michal Gavenda. Hosté se zase nechtěli smířit s prohrou. V 76. minutě vstřelil poslední gól šílené přestřelky brumovický Richter.

 

Zbývajících čtrnáct minut se žádnému z celků nepodařilo vsítit gól, a tak skončil zápas remízou.



Ohlasy k zápasu



TJ Slezská Hořina Brumovice
Jan Matyáš: Vyrovnané utkání, byly jsme fotbalovější, ale bohužel jsme se nevyvarovali chyb, které soupeř automaticky potrestal gólem.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov B
J. Novák [-] - J. Cahel [-] , M. Gavenda [-] , D. Pavelek [-] , D. Kubín [-] , L. Ulrich [-] , R. Muroň [-] , R. Hendrych [-] , A. Najser [-] , F. Kvarčák [-] , O. Tichý [-]

TJ Slezská Hořina Brumovice
R. Palúch [-] - R. Kubičík [-] , J. Varyš [-] , V. Porubek [-] , J. Matyáš [-] - V. Silber [-] , M. Nowak [-] , T. Vavrečka [-] , J. Richter [-] - A. Král [-] , L. Blažek [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: MEIER Milan - ULRICH Jakub (N), BACKA Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.