1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Palhanec promarnil spoustu šancí


Branky


0

Po spoustě spálených šancí ze strany Palhance se body nakonec dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na začátku první poloviny kladly oba celky velký důraz. Po faulu na domácího Vrbického pískl sudí penaltu. K míči se postavil Pavela, netrefil však ani gólmana, ani bránu. Hned na to se do brány trefili hráči Svobodných Heřmanic.

 

 

V 16. minutě kopaly Heřmanice standartku. V chumlu, který nastal v šestnáctce, někdo z palhaneckých sklepnul míč k nohám záložníka Michny. Ten udělal s míčem dva kroky a vymetl pavučiny.

 

Chvíli na to si ale heřmanický kípr zranil kotník. Trenér stáhl do brány útočníka a místo něj postavil méně zkušeného hráče. To se podepsalo na výkonu hochů z Bruntálska, kteří se snažili odolat náporu domácích.

 

 

Ve 33. minutě neúspěšný střelec penalty Pavela měl velkou šanci, ale pálil vedle. Míč ovšem doběhl Stoniš a skluzem jej zametl do brány. Zbytek první půle přinesl jen jedno nastřelené břevno a pár zmařených šancí Palhance.

 

Ve druhé půli se už na začátku zranil hráč Heřmanic, po střetu odkulhal na střídačku. To poznamenalo hru hostů, kteří se už jen zuby nehty bránili. Palhanci se dařilo zakládat útočné akce, kombinovat do soupeřovy obrany, ale jejich střely létaly všude možně, jen ne do brány. Jedna trefila břevno.

 

 

 

V tomto duchu oba manšafty dohrály zápas až do konce. Nakonec se oba rozešly s jedním bodem v kapse.



Ohlasy k zápasu


TJ Palhanec
Vladimír Stoniš: Nejsem spokojen s výsledkem. Hráčům se nedařila koncovka, všechno šlo vedle.

TJ Svobodné Heřmanice
Aleš Otipka: Hra patřila Palhanci. Hodně kombinovali do obrany, ale neproměňovali šance. Nám se zranili dva hráči a pak už jsme se jen bránili.



Sestavy


TJ Palhanec
M. Nagy [-] - I. Pyszczyk [-] , R. Pavela [-] (36. D. Kubíš [-] ) , M. Pospíšil [-] , T. Kokeš [-] , M. Stoniš [-] , Z. Put [-] , A. Václavík [-] , D. Hendrych [-] (83. R. Uvíra [-] ) , S. Boháček [-] , D. Vrbický [-] (64. P. Vrbický [-] )

TJ Svobodné Heřmanice
D. Petržela [-] (36. D. Lampa [-] ) - J. Švrček [-] , T. Zbořil [-] , M. Burián [-] , A. Michna [-] , R. Schuster [-] , K. Schreiber [-] , T. Mezera [-] , D. Haleš [-] , M. Grygar [-] , Š. Lebeda [-]

ŽK: 83. A. Václavík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BUKOVSKÝ Josef - KOSTRHOUN Kamil (N), HALEŠ Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.