Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 10:00

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Životice pokračují ve spanilé jízdě


Branky


0

Zimní pauza ze na hráčích Dolních Životic nikterak nepodepsala. Doma s přehledem porazili Slavkov B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zimní přestávka se podepsala nejvíce na hřišti, jehož terén značně komplikoval hru hráčům obou celků. Životice měly kvůli marodce poslepovanou sestavu. Hráči se však dokázali relativně sehrát. Hráči Slavkova B bojovali, ale domácí gólman Figura si s jejich střelami dokázal poradit. Slavkovští si v první půli vytvořili i několik brejkových situací, mnohdy ovšem útočníci zaváhali a míč skončil na kopačkách soupeře. Velkou šanci měl domácí René Ondřej, netrefil ale prázdnou bránu.

 

Bezbrankové skóre rozstřelil až v 37. minutě Hanák, který dorazil duškovu střelu. O čtyři minuty později dostal René Ondřej míč od obránce do uličky, na jejímž konci číhal, a vypálil pavučiny.

 

Ve druhém poločase slavkovští fyzicky odpadli a hru měli ve své režii domácí.

 

 

V 54. minutě René Ondřej nahrál Hanákovi do šestnáctky, který svou trefou do brány zvedl domácí diváky z laviček. O tři minuty později, po dlouhém nákopu do vápna, se míče zmocnil Dušek. A propálil gólmana hostů.

 

Hosté o sobě dali vědět v 56. minutě, kdy se střelecky prosadil dravý útočník Gavenda.

 

V 65. minutě se střela na bránu podařila domácímu Tenglerovi. V 70. minutě kopali Životice penaltu. K míči se postavil Adam Vícha, jehož střelu ovšem brankář vyrazil nohama.

 

V 73. minutě měli slavkovští rozloženou obranu. Toho využil Jakub Ondřej, který si naběhl do šestnáctky, využil volného prostoru a načechral míč do brány.

 

 

Minutu před koncem hry jednoho manšaftu dokázal snížit host Kubín.

 

 

Dolní Životice tak nadále pokračují ve svém vítězném tažení.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík: Hrálo se na špatném terénu. Měli jsme kvůli marodky poslepovanou obranu, která však dokázala odrážet útoky soupeře. Přesto se Slavkov párkrát dostal do brejku. Naštěstí jsme si s tím uměli poradit. Soupeř však bojoval dobře.




Sestavy


FK Dolní Životice
R. Figura [-] - V. Toporčák [-] , J. Tengler [-] (77. V. Palyza [-] ) , F. Elbl [-] , J. Továrek [-] , A. Vícha [-] , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , J. Ondřej [-] , M. Pumr [-] , R. Ondřej [-] (70. J. Košárek [-] )

TJ Sokol Slavkov B
J. Novák [-] - D. Kubín [-] , P. Kapitán [-] , J. Grigoriadis [-] , T. Rubý [-] , O. Tichý [-] (45. J. Graiciar [-] ) , J. Cahel [-] , M. Gavenda [-] , D. Pavelek [-] , M. Javorský [-] (56. M. Vanya [-] ) , L. Ulrich [-]

ŽK: 12. J. Továrek - 19. M. Javorský , 48. M. Gavenda , 65. L. Ulrich .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOTÁSEK Petr - PUMR Jiří (N), ONDERKA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.