A. Anelkin 20. (p.)
J. Kudla 72.
2:1
(1:0)
74. P. Kuča
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okresní derby skončilo výhrou Radkova


Branky


20. A. Anelkin (p.) , 72. J. Kudla - 74. P. Kuča
0

Souboj dvou vesnic ležících od sebe dva kilometry se nesl v duchu vypjatého fotbalu. Nakonec zvítězil celek, který dokázal své šance úspěšně proměnit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již od úvodního hvizdu byla na hřišti cítit napjatá atmosféra. Útočilo se na obou stranách a bylo k vidění několik ostřejších soubojů o míč. Šance obou týmů končily v náručích gólmanů nebo za bránou. Opatrný a taktický fotbal to ovšem rozhodně nebyl. Zvítězit chtěly obě strany.

 

Přesto první poločas nabídl ke zhlédnutí pouze jeden gól. A ještě k tomu z penalty. Po odpískaném faulu se exekuce ujal radkovský Aliaksandr Anelkin. Vyslal střelu k tyči, jejíž směr brankář Smolek vystihl, ale byl na ni příliš krátký. Míč prosvištěl deset centimetrů kolem jeho rukavic a domácí se mohli radovat ze vstřelené branky.

 

Druhou půli derby začala aktivněji Moravice, ale nedařilo se jí proměnit. Otevírala hru a Radkov se dostával do šancí. Jeho střely ale končily v náruči brankáře Smolka.

 

Neúspěšné zakončování obou celků rozsekl v 72. minutě veterán Radkova Jiří Kudla. Hráči Moravice se příliš vysunuli, a tak jich před bránou moc nebylo. Anelkin nahrál ze středu hřiště Kudlovi, ten obešel stopera Moravice a v souboji jeden na jednoho překonal keepera hostů.

 

 

Dvě minuty na to konečně udeřili i hosté. Obránce Radkova si špatně rozumněl s brankářem. Ve vzdušném souboji o míč vyběhl gólman z brány, aby míč vyrazil. Stejnou myšlenku měl i obránce, který se k míči dostal dřív. Sklepl míč na zem, přiřítil se k němu host Kuča a pohodlně jej uklidil do prázdné brány. 



Ohlasy k zápasu


TJ SPS Radkov
David Chudík: Na podzim jsme s nimi prohráli, měli jsme jim co vracet. Z naší strany byla velká bojovnost, předvedli jsme dobrý výkon. Bojovali jsme a útočili bojovali, ale nedostávali se do zakončení. Hosté hrozili více z brejků. Rozhodčí podle mě zápas pískal férově.

TJ Moravice
Jan Smolek: Porazila nás neschopnost našich útočníků dát gól. Herně jsme byli. Vyhrál štastnější tým. V 1. půlce hodně šancí, ale nic z toho. A ta penalta? Obránce Moravice dostal míčem do boku, fanoušci Radkova začali řvát ruka, a rozhodčí pískl penaltu... Rozhodčí zápas nezvládal.



Sestavy


TJ SPS Radkov
T. Pretsch [-] - D. Fišer [-] , D. Chudík [-] , D. Lupa [-] , R. Machač [-] (45. J. Kudla [-] ) - T. Masnica [-] (55. M. Hefka [-] ) , M. Žiačik [-] (46. M. Rozehnal [-] ) , A. Anelkin [-] , P. Prda [-] - T. Brodský [-] (87. K. Černohorský [-] ) , D. Stančík [-] -

TJ Moravice
J. Smolek [-] - M. Kalužík [-] , P. Kuča [-] , J. Navrátil [-] , J. Smolek [-] - J. Pracný [-] , V. Urban [-] , M. Kremser [-] , M. Číp [-] - J. Čup [-] , M. Kolář [-]

ŽK: 30. D. Lupa , 85. J. Kudla . ČK: 77. V. Urban .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: PRASEK Beno - PRDA Václav (N), PRDA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.