Ondřej Stupeň nastřílel Deštné tři góly


Branky


0

Sokol Deštné hostil Melč. Ten mu nasázel pět gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči Sokolu se na jaro připravovali pravidelně v tělocvičně. Přípravný zápas ovšem neodehráli žádný. To bylo znát i na hřišti. Domácí nasekávali jednu chybu za druhou, ze kterých těžil Melč. Sokol sem tam zahrozil, ale hráči Melče si s tím dokázali poradit.

 

V 9. minutě nakopával host Klein nakopával míč do středu hřiště, tam se jej zmocnil ostřílený záložník Martínek. Zpracoval si míč, nahrál ho Stupňovi, který obešel obránce a šel na bránu.  Gólman proti němu sice vyběhnul, ale lehnul si dřív, než Stupeň vystřelil. Ten pak položeného brankáře lehce překonal střelou pod břevno.

 

Ve 39. minutě, po střele Martínka zpoza šestnáctky, vyrazil keeper Sokolu Hrdlička míč před sebe. Přiřítil se Ondřej Stupen a jednoduše prostřelil.

 

O dvě minuty později skóroval Stupeň potřetí. Holzbauer na něj vyslal míč, v souboji porazil stopera Sokolu a šel sám na bránu. Nastřelil tyč, od níž se míč odrazil za brankovou lajnu.

 

O gól do šatny se ve 44. minutě postaral záložník Melče Martínek. Po odkopu od brány hostí doplachtil míč k němu. Stál v půli hřiště. Odtud se s míčem prohnal kolem pěti hráčů, přelstil posledního hráče, co mu stál v cestě, dostal se s míčem až do pětky a zavěsil pod břevno.

 

Ve druhém poločase hráči Deštné zabrali, hosté je však s přehledem pokrývali.  V 65. minutě padl poslední gól utkání. Martínek tahal míč od půlky až před velké vápno, kde jej předal Wáleczkovi. Společně s ním se vydal do útoku veterán Melče Hoblík, který do utkání nastoupil ve druhé půli. K nim se přiřítil Martínek, jemuž Walezcek přihrál. Ten šel společně s Hoblíkem sám na gólmana. Martínek sportovně přihrál služebně staršímu Hoblíkovi, který překonal záda gólmana Hrdličky.

 

 

Následně oba celky herně polevily a dohrály zápas v přátelském duchu.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Deštné
Jan Kamrad: Očekávali jsme náročný zápas, přijel dobrý manšaft Melč. Góly padaly v rychlém sledu. Hoste hráli lépe. Neměli jsme přípravné zápasy, přes zimu jsme jen trénovali v tělocvičně. Takže to šlo vidět. Spousta individuálních chyb na naší straně. Po vstřelení posledního gólu se už jen dohrávalo.

TJ Sokol Melč
Ondřej Stupeň: Utkání jsme zvládli na jedničku. I přes početnou marodku kluci makali. S výkonem hráčů jsem spokojen. Martínek projevil své zkušenosti a táhnul hru.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: PINČEK Milan - LHOTZKY Rudolf (N), ONDERKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.