0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2017 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sudice zakončily povedenou sezónu výhrou ve Služovicích


Branky


0

Sudice do poločasu vedly o dvě branky, po půli přidaly ještě jednu a vyhrály. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Služovice přivítaly v neděli na svém trávníku mužstvo ze Sudic, které ukázalo, že se na konci sezóny potkalo s velmi dobrou formou. Sudice hned na začátku zápasu zahrozily dvěma střelami Tomáše Kryštofa ze vzdálenosti dvaceti až dvacetipěti metrů, které jen těsně minuly domácí svatyni. Na druhé straně byli nepřesní služovičtí Jaroslav Černý, Vojtěch Kremser a Martin Kremser. Do vedení šly Sudice v 37. minutě když po levé straně zatáhl balón Tomáš Riemel, který nacentroval do vápna, kde Patrik Vítek na dvakrát překonal domácího brankáře - 0:1. Dvě minuty před odchodem do kabin po akci jako přes kopírak nacentroval Tomáš Riemel opět míč do vápna, kde ho hlavou uklidil k tyči Pavel Baránek - 0:2.  

 

Ve druhé půli se Služovice snažily s výsledkem něco udělat. V 53. minutě Vladan Ciminga natřikrát nepropasíroval míč do sítě. Sudice ale nadále byly nebezpečné. V nadějných příležitostech se objevil Tomáš Riemel a Vojtěch Kryštof, kteří své akce nedotáhli do úspěšného konce. Služovice zahrozily střelou Petra Kriebela těsně nad a stejně se vedlo i Martinu Kremserovi. Třetí úder si schovali Sudice úder na 81. minutu, kdy se Tomáš Kryštof ve středu hřiště uvolnil přes dva hráče, pak na hranici šestnáctky obehrál další dva hráče, vnikl do pokutového území, kde jeho střelu k tyči vyrazil brankář před sebe a David Havranke míč dorazil do kasy - 0:3. Služovice pak hrály vabank, nakopávaly míče dopředu a hrozily z rohů a standardních situací. Čestného úspěchu se ale nedočkaly, a Sudice v poklidu dokráčely za třemi body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí mužstva): V prvním poločase byli hosté lepším týmem, a zaslouženě vedli. Ve druhém jsme byli lepší my, bohužel náš největší problém bylo trefit bránu. Sudice vyhrály zaslouženě.

TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí týmu): Povedený zápas, který se odehrával v přátelském tónu. Vyhráli jsme zaslouženě, protože jsme měli více šancí, a proměnili jsme je. Jsem spokojený s předvedeným výkonem.



Sestavy


TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] - J. Polák [-] , P. Kriebel [-] , J. Knura [-] , A. Ciminga [-] - M. Kremser [-] , P. Džemla [-] (75. D. Vitásek [-] ) , V. Kremser [-] , M. Wójcicki [-] (36. P. Ferenc [-] ) - J. Černý [-] , V. Ciminga [-]

TJ Sokol Sudice
M. Kryštof [-] - T. Kryštof [-] , V. Kryštof [-] , L. Kartous [-] , D. Havranke [-] , P. Baránek [-] (83. M. Zeman [-] ) , T. Riemel [-] , T. Kalmus [-] , T. Zips [-] , M. Pitra [-] , P. Vítek [-] (77. L. Hlaváč [-] )

ŽK: 35. J. Černý , 64. J. Polák - 69. D. Havranke , 85. M. Pitra .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - GOGA Vladan (N), KONEČNÝ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.