M. Vajda 90.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Brankář Vajda zajistil domácím bod, a tím i postup do Okresního přeboru!


Branky


90. M. Vajda - 73. P. Vítek
0

Ještě v 94. minutě Dobroslavice prohrávaly, ale pak naběhl do vápna brankář Vajda a zajistil jim bod a postup do vyšší soutěže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobroslavice se přesvědčily v utkání ze Sudicemi na vlastní kůži, že udělat poslední krok k postupu je nejtěžší. Hrála se vyrovnaná partie, ale více brankových příležitostí si vypracovaly Sudice. V prvním poločase se Dobroslavice dostaly pouze ke střele Jana Stupky, která zatřásla břevnem. Hosté se činili víc. Po lajně utekl Tomáš Zips, našel Tomáše Kalmuse, kterého vychytal hokejovým způsobem brankář Marek Vajda, když "levým betonem" jeho pokus vyrazil. Do další šance vysunul Tomáš Kalmus Davida Havrankeho, který pouze nastřelil domácího strážce svatyně Vajdu. Rohový kop Pavla Herrmanna našel Tomáše Riemela, který pálil jen těsně mimo. Další střely po nahrávce Tomáše Zipse resp. Lukáše Kartouse, napálili Tomáš Riemel a po něm Pavel Herrmann jen těsně mimo tři tyče. 

 

Ve druhém poločasu pokračovala partie v obdobném duchu, ubylo ale šancí, a hrálo se převážně ve středu hřiště. Až do vedoucího gólu byly lepším týmem Sudice, které oteřvřely skóre v 73. minutě, když rohový kop Pavla Herrmanna uklidil na malém vápne k tyči Patrik Vítek - 0:1. Dobroslavice pak začaly hrát vabank a otevřely hru. Sudice tak mohly několikrát domácím zasadit definitivní ránu. David Havranke střelou jen těsně minul tyčku. Stejně se vedlo i Pavlu Herrmanovi. Brejk do úspěšného konce nedotáhl Marek Zeman. A pak přislo dramatické vyvrcholení v nastavení, když dlouhý výkop domácího brankáře Marka Vajdy mířil až před hostující branku, kde se domácím podařilo vybojovat rohový kop. Do hostujícího vápna se nahrnuli všichni domácí hráči, včetně brankáře. Rohový kop se po několika odrazech dostal k brankáři Marku Vajdovi, který jej napálil do sítě a stal se domácím hrdinou - 1:1. Poté hned rozhodčí odpískal konec a v Dobroslavicích mohly propuknout oslavy z postupu do Okresního přeboru.

 

foto: Marek Vajda



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobroslavice
Marek Vajda (brankář): Hrála se vyrovnaný fotbal, hlavně uprostřed hřiště. Hosté se ujali vedení čtvrthodiny před koncem, ale my jsme to pak v závěru srovnali a můžeme slavit postup.

TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí týmu): Dle mého názoru to bylo vyrovnané utkání, ale měli jsme více šancí, a proto jsme si o jednu branku zasloužili vyhrát. Pro domácí je to šťastný bod.



Sestavy


TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - J. Klekner [-] (77. J. Osmančík [-] ) , T. Voves [-] , D. Rathouský [-] , V. Chromečka [-] , J. Stupka [-] , M. Knopp [-] , T. Krejčí [-] , D. Vujtík [-] , M. Lišaník [-] , D. Pavelek [-]

TJ Sokol Sudice
M. Kryštof [-] - V. Kryštof [-] , L. Hlaváč [-] (70. M. Zeman [-] ) , D. Havranke [-] , P. Herrmann [-] , L. Kartous [-] , T. Riemel [-] , T. Kalmus [-] , T. Zips [-] , M. Pitra [-] , P. Vítek [-]

ŽK: 54. J. Klekner , 90. V. Chromečka , 90. M. Vajda .
Hráči zápasu: M. Vajda - P. Herrmann , T. Kalmus , M. Kryštof .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PUFFLER Jan - REŽNÝ Oldřich (N), SCHWENZNER Andreas (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.