Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřišov jede na vítězné vlně, odnesly to Služovice


Branky


0

Oldřišov byl neustále krok dopředu. Služovice dvakrát vyrovnaly, ale poslední slovo měli hosté z Oldřišova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oldřišov přijel posílen o dva hráče z áčka a na jeho výkonu ve Služovicích to bylo znát. Už ve třetí minutě pálil služovický Vladan Ciminga těsně vedle. V 5. minutě přišla velka minela domácího brankáře Mateusze Brzezneho, který ve snaze rozehrát míč na vlastního obránce, jej usměrnil do vlastní sítě a v televizi Nova by aspiroval do ankety Borec na konec - 0:1. Domácími to zatřáslo a hosté si vypracovali dvě šance Tomášem Pardym a Adamem Utěšeným. Obě ale správný směr nenašly. V 18. minutě vyslal Vojtěch Kremser přesnou kolmici na Tomasze Boreckeho, který srovnal účet zápasu - 1:1. Služovice pak byly na chvilku lepším týmem. Ve 21. minutě trestný kop Adama Lasáka vyrazil brankář Jan Mrázek nad. O minutu později mířil Petr Kriebel nad. Centr Martina Kremsera málem zaplul do brány a v 26. minutě zase vychytal Boreckeho brankář Mrázek. Oldřišov se ujal znovu vedení těsně před přestávkou, když nestárnoucí Oldřich Hartoš vybojoval míč ve středu hřiště a poslal ho na Vojtěcha Bechného, který si položil i domácího brankáře a zavěsil - 1:2. 

 

Hned v úvodu druhé půle vysunul Tomáš Pardy Petra Latoně a ten nekompromisně poslal balon k levé tyči - 1:3. Služovice se ale nevzdávaly a v 58. minutě se po rohu prosadil hlavou Miroslaw Wójcicki - 2:3. Vyrovnal o tři minuty později po centru Vojtěcha Kremsera nohou Vladan Ciminga - 3:3. Oldřišov ale hned za dvě minuty opět vedl, když po spolupráci posil z áčka, Michala Jadrného a Adama Utěšeného, poslal posledně jmenovaný míč do sítě hlavou - 3:4. Služovice mohly vyrovnat v 71. minutě, ale Borecki místo zakončení do prázdné branky se ukličkoval. Služovice pak jako by odešly a Oldřišov přidal ještě dvě branky. V 76. minutě se znovu trefil Adam Utěšený - 3:5. O minutu později využil rozhozené domácí defenzivy Vojtěch Bechný - 3:6. V závěru se to pak už víceméně dohrávalo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí týmu): Oldřišov přijel v silné sestavě, a v jeho hře to bylo znát. My jsme navíc velmi brzy darovali soupeři branku, když si náš brankář dal vlastence, jaký svět neviděl. Před odchodem do kabin navíc náš stoper udělal chybu a my jsme po poločasu prohrávali. Hned na startu druhého jsme jsme dostali branku. Podařilo se nám sice vyrovnat, ale ihned jsme zbytečně inkasovali a navíc už nezbyly sily. Soupeř vyhrál zaslouženě.

SK Moravan Oldřišov B
Michael Ulička (vedoucí týmu): Měli jsme dvě posily z áčka a na naši hře to bylo hned znát. Oni diktovali tempo naší hry a my tak nadále můžeme plout na vítězné vlně.



Sestavy


TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] - J. Knura [-] (77. P. Ferenc [-] ) , A. Ciminga [-] , P. Kriebel [-] , J. Polák [-] - A. Lasák [-] , M. Wójcicki [-] , M. Kremser [-] , V. Kremser [-] - V. Ciminga [-] , T. Borecki [-] (79. D. Vitásek [-] ) -

SK Moravan Oldřišov B
J. Mrázek [-] - M. Ulička [-] , V. Bechný [-] (79. J. Bielak [-] ) , T. Pardy [-] (60. A. Latton [-] ) , P. Latoň [-] (77. P. Mathias [-] ) , A. Utěšený [-] , M. Jadrný [-] , J. Vavrečka [-] (63. V. Jadrný [-] ) , R. Kalo [-] , D. Hartoš [-] (85. M. Dedek [-] ) , I. Hofer [-]

ŽK: 79. P. Ferenc - 69. R. Kalo .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: SCHNEIDER Pavel - MATONOHA Petr (N), PIROŠ Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.