Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr z Dobroslavic si zastřílel proti Darkovičkám


Branky


0

Zlomovým okamžikem byla třetí branka v síti hostí, ta je definitivně zlomila a zápas se změnil v domácí exhibici. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí tým tabulky z Dobroslavic se utkal v dalším domácím zápase s Darkovičkami, a dokázal si připsat tři body a posílit tak postupové naděje. V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal z obou stran, kdy si obě mužstva vypracovala nějaké šance, ale v jejich zakončení byly úspěšnější domácí Dobroslavice. Domácí šli do vedení po sedmnácti minutách hry, když dostal David Rathouský pas do šestnáctky a krásnou střelou nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci - 1:0. Darkovičky mohly vyrovnat o chvíli později, ale samostatný únik Michala Gaie likvidoval u tyče brankář Marek Vajda. Druhý přesný zásah domácích přišel ve 35. minutě, když si dal nešťastného vlastence Tomáš Fajkus - 2:0. Hosté mohli ještě do pauzy snížit, ale Adam Vilkus nemířil přesně. 

 

I začátek druhého dějství byl vyrovnaný. Dlouho se hrálo od šestnáctky po šestnáctku bez výraznějších šancích na obou stranách. Pak ale přišla zlomova sedmdesáta minuta, když Václav Chromečka využil špatného postavení hostujícího brankáře a z dvaceti metrů ho přehodil a usměrnil míč do sítě - 3:0. Hosté po této brance úplně rezignovali a Dobroslavice jim nasázely ještě další tři branky. V 75. miutě pronikl po levé straně Václav Chromečka a zkušeně zavěsil - 4:0. O dvě minuty později opět na levé straně nacentroval Václav Chromečka a Jakub Klekner míč uklízel do brány - 5:0. Dílo zkázy pro hosty dokončil pět minut před koncem svým třetím gólem v utkání, agilní Václav Chromečka - 6:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobroslavice
Patrik Dundr (vedoucí týmu): První poločas byl vyrovnaný s šancemi na obou stranách. My ale dvě proměnili a vedli jsme. Rozhodující byl třetí gól. Pak jsme už dominovali.

FK Darkovičky B
Milan Duda (útočník): Výsledek neodpovídá dění na trávníku. Sedmdesát minut to bylo vyrovnané utkání. Třetí gól zápas úplně rozhodl. Pak jsme už byli odevzdaní a domácího toho náležitě využili.



Sestavy


TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - J. Klekner [-] , T. Voves [-] , D. Rathouský [-] , V. Chromečka [-] , J. Stupka [-] , M. Knopp [-] , T. Krejčí [-] , D. Vujtík [-] , T. Boček [-] (75. P. Jindra [-] ) , D. Pavelek [-]

FK Darkovičky B
P. Pískala [-] - D. Hruška [-] , T. Fajkus [-] , P. Ender [-] - M. Gai [-] , V. Mikula [-] , T. Ondič [-] (75. P. Adamčík [-] ) - J. Kneifel [-] (52. A. Zlotý [-] ) , J. Hanus [-] (67. M. Duda [-] ) - A. Vilkus [-] , J. Míl [-]

Počet diváků: 45. Rozhodčí: VÁCLAVÍK Josef - REŽNÝ Oldřich (N), HRUŠKA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.