Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sudice pokračují v brankových hodech


Branky


0

Sudice o své výhře rozhodly v prvním poločase, který vyhrály o pět branek. Ve druhém už svou výhru pouze hlídaly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už ve 2. minutě daly Bolatice regulérní branku Pavlem Sněhotou, ale ta nebyla pro údajný ofsajd uznána. V 6. minutě Tomáš Zips vysunul po pravé straně Patrika Vítka, který nacentroval do šestnácky Bolatic a David Havranke prostřelil brankáře - 1:0. O deset minut později Vojtěch Kryštof našel na hranici velkého vápna Tomáše Riemela, který levou nohou nasměroval míč pod břevno - 2:0. Ve 34. minutě Tomáš Kryštof narýsoval kolmici pro Davida Havrankeho a ten ukázal instinkt zabijáka - 3:0. Neuběhla ani minuta, když se na pravé straně uvolnil Tomáš Zips a vybídl ke skórování Patrika Vítka - 4:0. Na konci prvního poločasu vyslal Lukáš Kartous pasem na steč Davida Havrankeho, který udělal kličku obránci a propasíroval balon do kasy - 5:0.

 

Ve druhém poločase byly zhruba dvacet minut lepším týmem Bolatice, které zatlačily domácí před jejich pokutové území. V 64. minutě se Bolatice dočkaly snížení, když samostatný nájezd proměnil rychlonohý Kristián Krečmer - 5:1. V 72. minutě byl faulován na levé straně Tomáš Riemel. Přímý kop si postavil Tomáš Kryštof a jeho střelu tečoval do brány jeho jmenovec Kalmus - 6:1. V 87. minutě si zopakoval svoji akci bolatický Kristián Krečmer, který opět nedal domácímu brankáři šanci - 6:2. Účet zápasu uzavřel Marek Zeman svým druhým golem v kariéře, když zužitkoval milimetrový centr Tomáše Kryštofa - 7:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí týmu): Klíčovým byl neuznaný gól Bolatic. Poté do čeho jsme v prvním poločase kopli, tak nám padlo do branky. Druhý poločas byl již vyrovnanější, kdy první část druhého poločasu ovládly Bolatice. My pak ze tří šance dali dva góly a vítězství si pohlídali.

FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Domácí nám ukázali jak se hraje fotbal. V prvním poločase byli jasně lepší a my dostali pět gólů. Ve druhém poločase jsem udělal nějaké změny, které náš výkon oživily. Dali jsme dva góly, ale domácí vždy na ně odpověděli a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Sudice
J. Plachtzik [-] - P. Vítek [-] , M. Kryštof [-] , M. Pitra [-] , L. Kartous [-] - T. Kryštof [-] , T. Riemel [-] , T. Kalmus [-] , T. Zips [-] - D. Havranke [-] (83. M. Zeman [-] ) , V. Kryštof [-] (78. L. Hlaváč [-] )

FK Bolatice B
P. Duda [-] - D. Macura [-] (46. K. Krečmer [-] ) , D. Kampík [-] , T. Radošovský [-] (70. J. Bortlík [-] ) , O. Langer [-] , P. Sněhota [-] , D. Sikora [-] , F. Kocián [-] (46. P. Tomšů [-] ) , P. Nawrath [-] , V. Duda [-] , J. Krettek [-]

ŽK: 74. L. Kartous - 32. D. Macura .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KOTÁSEK Petr - KUBEŠA Matěj (N), JARZAB Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.