0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánkovice byly produktivnější


Branky


0

Štěpánkovice o třech bodech rozhodly už v prvním poločase. Ve druhém se už skóre nezměnilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotním odpoledni se na hřišti v Bohuslavicích, kam zamířily Štěpánkovice, odehrávala vyrovnaná partie, jen s tím rozdílem, že hosté ze Štěpánkovic byli gólově produktivnější. Štěpánkovice šly do vedení po čtvrthodině hry, když Lukáš Jurček našel Martina Pluškeho, který odcentroval do vápna, kde balon umístil k tyči hlavou Michal Grigarčík - 0:1. Pak se obě družiny předháněly v zahazování tutovek. Domácí  Václav Mička si vylámal zuby na v pohodě chytajícím Michalu Tomíčkovi. Jeho oddílový kolega Michal Šramel si opět neporadil s Tomíčkem. Stejně se vedlo i Janu Krupovi. Za Štěpánkovice špatně seřídil mířidla Martin Pluške a pokus Daniela Kožušníka lízal břevno domácí svatyně. Druhý gólový úder si Štěpánkovice schovaly až na závěr první půle, když centr do šestnáctky a pokus Grigarčíka vyrazil pčed sebe brankář Cryus, ale na dorážku Patrika Benka už byl krátký - 0:2.

 

Ani ve druhéí části se obraz hry moc nezměnil. Hrála se nadále vyrovnaná partie, ale ubylo šancí. Hrálo se převážně ve středu hřiště. Bohuslavice se sice snažily, ale k vážnějšímu ohrožení hostující svatyně se dostaly až v závěru utkání. Václav Mička se dokázal prosadit před dva hostující hráče, ale jeho pokus vyboxoval skvělý Tomíček na roh. Stejně se vedlo z přímého kopu i Janu Krupovi. Hosté hrozili z brejků. Jednou se neprosadil proti domácímu brankáři Cyrusovi Vlastimil Harazim a dvakrát vylapal Lukáše Vybrančíka. Utkání tak dospělo k výhře Štěpánkovic.



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Hrajeme v rezervní sestavě. Byli jsme rádi, že nás bylo na začátku zápasu vůbec jedenáct. Zápas to byl vyrovnaný, oni šance dali my ne, a proto zvítězili. Dobře jim zachytal brankář.

TJ Sokol Štěpánkovice B
Gabriel Slaný (trenér): Zápas to byl vcelku vyrovnaný. Oni měli šance, ale nedali, my měli šance a my některé proměnili. Dobře zachytal brankář Michal Tomíček, který nám přišel pomoci z á týmu.



Sestavy


SK Bohuslavice B
J. Cyrus [-] - V. Mička [-] (59. V. Vitásek [-] ) , P. Štefek [-] , M. Breuer [-] , L. Kušnír [-] (71. V. Vitásek [-] ) , A. Barč [-] (46. V. Janoš [-] ) , J. Krupa [-] , I. Dominik [-] , M. Šramel [-] , T. Chlopčík [-] , T. Král [-]

TJ Sokol Štěpánkovice B
M. Tomíček [-] - J. Václavík [-] , M. Nowický [-] (46. D. Benek [-] ) , D. Tomíček [-] , D. Kožušník [-] (46. S. Berek [-] ) , M. Pluške [-] , J. Dluhoš [-] (46. V. Harazim [-] ) , L. Jurček [-] , D. Halfar [-] , P. Benek [-] (84. J. Vendelín [-] ) , M. Grigarčík [-] (75. L. Vybrančík [-] )

Hráči zápasu: T. Chlopčík - D. Halfar , M. Tomíček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: VÁCLAVÍK Josef - KOTZUR Daniel (N), TOMÍČEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.