Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sudice šesti brankami v první půli rozhodly o osudu zápasu


Branky


0

Do poločasu Sudice utekly svému soupeři o šest branek. Na začátku druhého poločasu Hať snížila, ale pak už se zápas jen dohrával.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sudice o osudu zápasu rozhodly skvostnou první půli, kdy soupeře jednoznačně přehrály. Už v 1. minutě se dostal David Havranke sám na malé vápno, ale jeho pokus hostující brankář Lukáš Kliment vyrazil na rohový kop. Z následného rohu posadil Tomáš Zips míč na hlavu Tomáše Kalmuse, který jej uklidil hlavou do brány - 1:0. Hned vzápětí zpracoval balon Vojtěch Kryštof pro svého bratra Tomáše, který propálil hostujícího brankáře - 2:0. V 8. minutě se špatného odkopu domácího brankáře zmocnil David Havranke, a jeho střela jen těsně minula branku. O tři minuty později odcentroval Tomáš Zips balon do vápna, kde ho uklidil k tyči jeho jmenovec Riemel - 3:0. Potom se hra asi do dvacáte pátě minuty zklidnila a hrálo se víceméně mezi šestnáctkami. Ve 25. minutě se ve velké šanci ocitl David Havranke, ale střelecký prach mu zvlhl. O dvě minuty později už byl po přihrávce Tomáše Kryštofa úspěšnější Tomáš Riemel, který zasouval míč do prázdné brány - 4:0. V dalších šancích byli neúspěšní domácí David Havranke a Michal Pitra. Ve 33. minutě se dlouhý aut Michala Kryštofa dostal až k Davidu Havrankemu, který jej uklidl k tyči - 5:0. V 36. resp. 38. minutě se zahodili tutovky David Havranke s Tomášem Zipsem, které vychytal hostující brankář. Minutu před odchodem do kabin se zmocnil balonu Michal Kryštof, který střelou ze třiceti metrů vyhnal z branky všechny pavouky - 6:0. Hosté si v prvním dějství vypracovali šance Michalem Chmelařem a Matějem Kupkou.

 

Ve druhém poločase se hra uklidnila. Domácí prostřídali a hosté přitvrdili trochu hru. Hned zkraje se Hati podařilo snížit, když centrovaný balon doklepl do brány Matěj Kupka - 6:1. Hra se pak odehrávala hlavně mezi šestnáctkami, ubylo šancí a zápas se dohrával. Za hosty se v nadějných pozicích objevili Martin Sojčák a Vojtěch Machalla. Za domácí byl neúspěšný po hodině hry David Havranke, který jen těsně minul pravou tyč hostující svatyně. O deset minut později se uvolnil Tomáš Zips a odcentroval na male vápno, kde promáhl ve vyložené šanci Marek Zeman. V poslední šanci se objevil David Havranke, ale jeho volej letěl těsně nad. Sudice si připsaly tři body, a opět musel jejich zápas bavit, protože padlo hodně branek. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí mužstva): Do jedenácté minuty jsme vedli o tři branky a prakticky jsme rozhodli o jeho osudu. V poločase to bylo už 6:0, a nebylo pochyb kdo vyhraje. O poločase jsme prostřídali a zápas se spíše jen dohrával.

TJ Sokol Hať B
Miroslav Janík (trenér): Bylo to utkání dvou rozdílných poločasů, kdy v prvním nás hodně brousili a utekli nám o šest branek. O poločase jsem dal hráčům kartáč, že takhle se hrát nedá, a že i my musíme začít hrát do těla. Ve druhé půli jsme snížili a dokonce jsme měli i opticky navrh. Domácí si však výhru pohlídali.



Sestavy


TJ Sokol Sudice
J. Plachtzik [-] - P. Vítek [-] (55. M. Kubeša [-] ) , M. Kryštof [-] , M. Pitra [-] , A. Schwenzner [-] - T. Kryštof [-] (70. M. Zeman [-] ) , T. Riemel [-] (60. L. Hlaváč [-] ) , T. Kalmus [-] , T. Zips [-] - V. Kryštof [-] , D. Havranke [-]

TJ Sokol Hať B
L. Kliment [-] - V. Machalla [-] , O. Chmelař [-] (46. R. Polášek [-] ) , L. Hříbek [-] (46. M. Sojčák [-] ) , J. Macháček [-] , J. Fryštácký [-] , M. Kupka [-] , L. Mučka [-] , J. Válek [-] , P. Horák [-] , M. Skiba [-]

ŽK: 69. T. Kryštof - 69. P. Horák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HRUBÝ Heinz - KONEČNÝ Martin (N), HERRMANN Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.