1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bývalý prvoligový brankář Vít Baránek režíroval výhru Bolatic


Branky


0

Bolatice během utkání utekly svému soupeři o tři branky. Darkovičky v samém závěru skóre jedním gólem pouze korigovaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bolatice, i s bývalým brankářem Opavy a Baníku v sestavě Vítem Baránkem, si odvezly všechny tři body z Darkoviček. V úvodu utkání ale byla lepším týmem domácí ekipa z Darkoviček, která si vytvořila tlak. Z první branky zápasu se ale radovaly Bolatice, když si ve 20. minutě centr Filipa Kociána přes půlku hřiště sklepl Tomáš Kretek a míč poslal za záda domácího brankáře - 0:1. V následném průběhu hry si domácí mužstvo vypracovalo tři tutovky. Ve dvou byl neúspěšný Tomáš Kabich a v jednom případě neprotlačil míč do brány Michal Gai. Za hosty si vypracoval šanci Ondřej Langer, ale po rohovém kopu nedokázal dostat míč do sítě.

 

Po návratu s přestávkové pauzy domácí družina přitlačila hosty na jejich polovinu a snažila se s výsledkem něco udělat. jejich snaha, ale většinou končila na dobře organizované obraně hostí. Mohly to být naopak Bolatice, které se mohly dostat do dvoubrankového trháku, ale nepřímý kop, nařízený potom co domácí brankář chytil malou domů, nedostaly do branky. Pak domácí opět diktovali tempo hry, ale deset minut před koncem byl faulován hostující hráč před pokutovým územím. Míč si k exekuci přímého kopu postavil Vít Baránek, jeho střelu vyrazil domácí brankář pouze před sebe a míč dopravil za jeho záda Pavel Sněhota - 0:2. Domácí pak otevřeli hru ještě více a Bolatice provedly v 89. minutě rychlý výpad do jejich otevřené obrany a úspěšným střelcem se stal Tomáš Kretek - 0:3. Domácí už jen kosmeticky upravili výsledek v samém závěru utkání, když si na roh střídajícího Petra Adamčíka naběhl Adam Vilkus a hlavou uklidil balon do sítě - 1:3.



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky B
Milan Duda (útočník): Hosté přijeli hodně nahecování. Přijel s něma dokonce i bývalý prvoligový hráč Víťa Baránek. V prvním poločase jsme měli více šancí my, ale gól daly Bolatice. Ve druhé části jsme do nich bušili, ale branka nepřicházela. Deset minut před koncem jsme dostali druhou branky a když jsme otevřeli hru tak jsme inkasovali i po třetí. V závěru jsme už pouze snížili.

FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Domácí nás z počátku přehrávali, ale do vedení jsme se dostali my, pak domácí zahodili tři až čtyři tutovky. Ve druhém nás domácí přitlačili, přesto jsme paradoxně my jsme vstřelili další dvě branky. Darkovičky už v závěru jen snížily.



Sestavy


FK Darkovičky B
P. Pískala [-] - L. Lička [-] , D. Hruška [-] (90. P. Adamčík [-] ) , P. Ender [-] , R. Korchan [-] - V. Mikula [-] , T. Ondič [-] , M. Gai [-] , T. Kabich [-] (85. T. Fajkus [-] ) - J. Kneifel [-] (58. M. Ondič [-] ) , M. Duda [-] (26. A. Vilkus [-] )

FK Bolatice B
M. Wrána [-] - T. Radošovský [-] (74. J. Bortlík [-] ) , P. Sněhota [-] , J. Krettek [-] (46. P. Nawrath [-] ) , V. Baránek [-] , T. Sněhota [-] , O. Langer [-] , T. Kretek [-] , D. Sikora [-] (85. P. Tomšů [-] ) , F. Kocián [-] , K. Rataj [-]

ŽK: 11. D. Hruška , 68. T. Ondič - 40. T. Radošovský , 60. T. Kretek , 75. T. Sněhota .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ČAPEC Libor - MÍL Jan (N), JARZAB Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.