Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sudice ztratily vyhranou bitvu


Branky


0

Sudice po prvním poločase vedly o tři branky. Ve druhém pokračovaly v tlaku. Své šance ale nevyužily, a Darkovice díky stoprocentnímu využívání šancí skóre srovnaly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po celý zápas dominovala na trávníku družina ze Sudic. Ta šla do vedení už ve 4. minutě, když přihrávka Tomáše Zipse našla Tomáše Riemela, který placírkou zamířil k tyči - 0:1. O chvíli později trefil domácí tyč Tomáš Kalmus. Ve 22. minutě převzal míč Tomáš Kryštof a z dvaceti pěti metrů napálil míč  pod břevno do sítě - 0:2. Po půlhodině hry se zjevil ve velké šanci David Havranke, ale nebyl úspěšný. Pak se začala do hry dostávat trochu i domácí družina. V 36. minutě dostal domácí útočník Aleš Kremser míč za obranu a zkušeně zavěsil - 1:2. Vzápětí ale vrátil hostům dvoubrankové vedení Tomáš Riemel, který střelou z hranice zamířil přesně k tyči - 1:3. Ve 41. minutě zatřásla břevnem střela Tomáše Kryštofa. V záveru poločasu zvyšoval na tříbrankový rozdíl střelou z dálky David Havranke - 1:4.

 

Ve druhém poločase nadále Sudice měly převahu, ale góly paradoxně střilely Darkovice. Hned zkraje poločasu měly Sudice tisícprocentní šanci, kdy David Havranke napálil břevno, a dorážka Tomáše Riemela si nenašla správnou cestu. Ve 49. minutě vypálil Aleš Kremser, balon hostující brankář vyrazil do břevna a od břevna se mu odrazil na záda a do brány - 2:4. V následující desetiminutovce opět Sudice několikrát zatřásly domácí brankovou konstrukci. Dvakrát zatřásl břevnem David Havranke, jednou Tomáš Kryštof a jeho jmenovec Zips. V 59. minutě snižil na rozdíl jediné branky Jan Timel a Sudice se začaly strachovat o výsledek - 3:4. David Havranke napálil sice tyčku, ale hosté  si už další šance nevypracovali. Šok pro Sudice přišel v 88. minutě, když dostal pas mezi obránce Aleš Tvrdý a prudkou střelou pod břevno zajistil svému mužstvu bod - 4:4.

 

Foto: Milan Komárek



Ohlasy k zápasu


FK Darkovice B
Daniel Bach (obránce): V první půli byli lepší hosté a zaslouženě vedli. ve druhé jsme přitvrdili, začali jsme důrazně chodit do soubojů a dokázali jsme jejich náskok zlikvidovat, když jsme byli stoprocentní v proměňování šancí.

TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (veoducí týmu): Výsledek neodpovídá průběhu hry. Naše slabost je proměňování šancí. Dneska jsme měli snad deset šancí, z čehož jsme dali čtyři góly, tří břevna a dvě tyčky. Domácí do čeho kopli to jim spadlo do branky.



Sestavy


FK Darkovice B
T. Klimovič [-] - D. Bach [-] , R. Halška [-] , A. Tvrdý [-] - P. Smetka [-] , T. Večerek [-] , J. Timel [-] , D. Lukáš [-] - M. Hanel [-] (78. P. Lukáš [-] ) , A. Kremser [-] , D. Kurek [-] (86. T. Tvrdý [-] ) -

TJ Sokol Sudice
J. Plachtzik [-] - M. Kubeša [-] , M. Kryštof [-] , M. Pitra [-] , A. Schwenzner [-] - T. Kryštof [-] , T. Riemel [-] , T. Kalmus [-] , T. Zips [-] (80. L. Hlaváč [-] ) - D. Havranke [-] , P. Baránek [-] (65. L. Kartous [-] )

Hráči zápasu: A. Kremser - D. Havranke .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: RADEK Roman - TVRDÝ Pavel (N), ANDĚL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.