2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Závada po statečném výkonu nestačila na Bohuslavice


Branky


0

Bohuslavice byly lepším týmem a vyhrály zaslouženě. Závada však svou kůži lacino nedala a domácí zlobila až do samotného konce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závada v brance s náhradním brankářem Michalem Kozlem vsadila v Bohuslavicích na defenzivní taktiku, takže od samého úvodu zápasu byla aktivnější domácí eskadra. Hned v samém úvodu spálil velkou příležitost domácí Aleš Barč. O chvíli později zamířil těsně vedle bohuslavický Ivo Dominik. Jediná branka prvního poločasu padla po dvaceti čtyřech minutách hry, když domácí pravý záložník Petr Štefek uvolnil Vojtěcha Janoše a ten nekompromisně dopravil balon do brány - 1:0. Hosté odpověděli nepřesnou střelou Jana Cigána. V samotném závěru úvodního dějství našel centr Petra Štefka Tomáše Krále, ale jeho hlavička jen těsně minula bránu.

 

I do druhé části nastoupily lépe Bohuslavice. Hosté zahrozili jen přímákem Lukáše Staňa, který mířil nad. Po hodině hry pousnul Tomáš Král míč na Jana Krupu a krásnou střelou poslal balon do brány - 2:0. Zápletka utkání přisla v 70. minutě, když Vojtěch Chřibek zahrával z levé strany rohový kop a Robin Vitásek poslal hlavou míč do kasy - 2:1. Domácí trošku znervozněli a Závada začala trošku zlobit. Deset minut před koncem trestný kop Robina Vitáska tečoval Jiří Ječmínek, ale domácí brankář byl na místě. Největší šanci měla Závada v samém závěru, když Dušan Vitásek ve vyložené příležitosti zamířil těsně vedle.  



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Měli jsme v zápase převahu, ale neproměňovali jsme šance. Klidně jsme mohli vézt po poločase o tři branky. Ve druhém jsme dali druhý gól. Poté co soupeř snížil, jako by jsme se zalekli a moc se nám nedařilo, al nakonec jsme to ukopali.

TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): My jsme hráli spíše defenzivně, a soupeř byl o něco lepší, i když to extrémně pěkný fotbal nebyl. Soupeř nám utekl na rozdíl dvou branek a my jsmesnížili. Nakonec jsme si mohli šáhnout i na bod, ale v závěru jsme šanci na vyrovnání propásli.



Sestavy


SK Bohuslavice B
V. Řehánek [-] - M. Breuer [-] , P. Štefek [-] (69. V. Vitásek [-] ) , V. Janoš [-] , T. Král [-] , F. Hrubý [-] , A. Barč [-] , J. Krupa [-] (66. L. Kušnír [-] ) , M. Šramel [-] , I. Dominik [-] , T. Chlopčík [-]

TJ Sokol Závada
M. Kozel [-] - J. Cigán [-] (66. D. Vitásek [-] ) , V. Chříbek [-] , L. Staňo [-] , P. Chřibek [-] (61. I. Kotrč [-] ) , V. Persich [-] (85. M. Štefek [-] ) , J. Náwrath [-] , J. Ječmínek [-] , T. Janeček [-] (66. Z. Staněk [-] ) , R. Vitásek [-] , M. Krupa [-]

Hráči zápasu: M. Breuer , V. Janoš , T. Chlopčík - R. Vitásek .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - ŠKROB Michal (N), TOMAKA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.