2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Služovice vydolovaly body nad oslabenou Závadou


Branky


0

Favorit se hodně nadřel na tři body. Rozhodl o nich až v závěrečné půlhodině, kdy dvakrát pokořil obranu hostí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Služovic přijela oslabená Závada, která navíc přišla během prvního poločasu o brankáře Petra Krajíčka, kterého v bráně nahradil stoper Robin Vitásek. Ve 35. minutě přišla navíc ještě o Daniela Gryze. Proto Závada zvolila defenzivní taktiku, kterou Služovice jen těžko překonávaly a na tři body se hodně nadřely. Ve 4. minutě zamířil služovický Jiří Gletník svůj projektyl těsně nad. Ve 22. minutě střelu Gletníka chytil hostující brankář. O minutu později služovický Jaroslav Černý jen napálil brankáře. ve 26. minutě skončil dlouhý aut na hlavě Černého, který zamířil nad hostující svatyni. Po půlhodině hry trestný kop Martina Polhoše jen zatřásl břevnem. Do konce poločasu se už nic významného nestalo.

 

I ve druhém dějství pokračoval na hřišti stejný obrázek hry. Služovice útočily a Závada bránila. Poločas začal šancí Vojtěcha Kremsera, který zamířil svou střelu vedle. V 51. minutě opět Kremser neseřídil svá mířidla přesně. V 57. minutě se stejně vedlo Adamu Lasákovi. Branky se Služovice dočkaly v 66. minutě, když si postavil míč k přímému kopu Adam Lasák, a míč ze své kopačky zamířil k levé tyči hostující branky - 1:0. Kolem 70. minty se dostala ke dvěma střelám Závada. Ty si však svůj cíl nenašly. V 83. minutě domácí Ferenc v nadějné pozici nepřelstil hostující brankáře Vitáska. Definitivní klid do služovických řad přišel až minutu před koncem, když pojištovací trefu vsítil po sklepnutí Davida Vitáska Patrik Džemla - 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Pavel Pardy (vedoucí týmu): Hodně utrápený zápas, který nemáme rádi. Hosté přijeli v oslabené sestavě a navíc jsme jim ještě v prvním poločase zranili dva hráči. My jsme si bohužel mysleli, že se soupeř porazí sám a podle toho taky vypadala naše hra. Ve druhé půli se nám podařilo vsítit dva góly a výsledek jsme si pohlídali.

TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): Hráli jsme defenzivně díky oslabení. Navíc se nám zranil gólman Krajíček a pak Daniel Gryz. Do branky musel jít stoper Vitásek. Byli lepší, ale nadřeli se. Jejich výhra je zasloužená, ale zadarmo jsme jim nic nedali.



Sestavy


TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] - J. Knura [-] , A. Ciminga [-] , P. Kriebel [-] , A. Lasák [-] - V. Kremser [-] , J. Černý [-] (81. D. Vitásek [-] ) , M. Wójcicki [-] , M. Polhoš [-] (73. P. Džemla [-] ) - J. Gletník [-] , M. Kremser [-] (46. P. Ferenc [-] ) -

TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] (21. J. Cigán [-] ) - Z. Staněk [-] , J. Lébl [-] , V. Persich [-] , J. Náwrath [-] , J. Ječmínek [-] , T. Janeček [-] , D. Gryz [-] (35. V. Chříbek [-] ) , V. Ritnošík [-] , R. Vitásek [-] , M. Krupa [-]

ŽK: 11. M. Polhoš , 16. J. Knura - 25. V. Ritnošík .
Hráči zápasu: A. Lasák - J. Ječmínek , R. Vitásek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - MATONOHA Petr (N), TOMAKA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.