Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Sudicích viděli fanoušci bezvadnou podívanou


Branky


0

Oslava fotbalu byla k vidění v Sudicích. Hrála se otevřený fotbal, který nabídl divákům devět branek, navíc s vítěznou tečkou pro domácí ekipu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborná zápas se odehrával v Sudicích, kam přijela družina z Dolního Benešova. Už ve 2. minutě zahrával rohový kop Tomáš Riemel,a míč dorazil do hostující branky Pavel Baránek - 1:0. Po deseti minutách hry prodloužil Tomáš Zips míč na Tomáše Riemela, který svou slabší pravou nohou poslal balon do brány - 2:0. Pak už začal čarovat hostující brankář Jan Kozel, který začal přivádět domácí Sudice k zoufalství. Tomáš Riemel v nadějné pozici pálil jen do něj. Stejně se vedlo i Pavlu Baránkovi o chvíli později, když opět nepřelstil Kozla. David Havranke v tisíciprocentní šanci taky zaváhal. Tomáš Kryštof nedokázal propasírovat míč za Jana Kozla. Další kdo si na něm vylámali zuby byli opět Kryštof s Havrankem. Ve 42. minutě si postavil benešovský Lukáš Stříbný míč k přímému kopu a šikovně obstřelil zeď a bylo to 2:1. 

 

I druhá půle začala tlakem Sudic. Nadějné tutovky zavraždili opět David Havranke a Tomáš Riemel. V 57. minutě zahrával roh Tomáš Riemel, míč se dostal k Michalu Pitrovi, který ho poslal z dvaceti pěti mětrů pod šibenici - 3:1. Po hodině hry si Tomáš Kryštof obešel dva obránce a vypálil. Brankář jeho střelu vyrazil a David Havranke konečně protrhl střeleckou smůlu - 4:1. V 73. minutě Andreas Schwenzner našel přesně Davida Havrankeho, který nasadil kličku hostujícímu brankáři a zasunul míč do brány - 5:1. V 76. minutě se konečně dostali ke slovu i hosté, když Michal Spruch vybídl ke skórování Michala Večerka - 5:2. V 82. minutě se po rohu Tomáše Riemela nejlépe zorientoval na malém vápně Tomáš Kryštof a propálil brankáře - 6:2. Poslední branku zápasu vsítil v 85. minutě Pavel Kozelek střelou podél domácího brankáře - 6:3. Poslední šanci zahodil domácí Marek Zeman, který obstřelil brankáře i s brankou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí mužstva): Nejlepší zápas co jsme hráli. Chválím i Benešov, který chtěl hrát fotbal. Diváci se měli po celý zápas na co dívat. Výborný byl jejich gólman, který nám pochytal dalších asi šest tutovek. Chválím dneska kluky, kteří hráli všichni na sto procent.

FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): Oni na nás vlítli a my se trošku dostali ke hře až za stavu 5:1. Byla to z naší strany ostuda. Tak špatně jsme ještě nehráli, a já sám hrál strašidelně. Možná to je špatným tréninkem, kdy se scházíme pouze v pěti, šesti lidech. Snad se tento stav zlepší.



Sestavy


TJ Sokol Sudice
M. Kryštof [-] - L. Kartous [-] (46. V. Kryštof [-] ) , P. Vítek [-] , M. Pitra [-] (80. L. Hlaváč [-] ) , A. Schwenzner [-] - T. Kryštof [-] , T. Riemel [-] , T. Kalmus [-] , T. Zips [-] - P. Baránek [-] , D. Havranke [-] (88. M. Zeman [-] )

FC Dolní Benešov B
J. Kozel [-] - L. Stříbný [-] , R. Husovský [-] , M. Malchárek [-] (34. R. Pačka [-] ) , M. Večerek [-] , M. Spruch [-] (82. M. Vaňura [-] ) , J. Vavřínek [-] (68. T. Miketa [-] ) , M. Vaculík [-] , M. Kubiš [-] (68. P. Kozelek [-] ) , P. Kichner [-] , J. Janovský [-]

ŽK: 38. M. Spruch , 60. J. Vavřínek .
Hráči zápasu: J. Kozel .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - ANDĚL Jan (N), BARÁNEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.