M. Gai 76.
M. Gai 79.
2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Finiš Darkoviček přišel už pozdě


Branky


76. M. Gai , 79. M. Gai - 31. L. Urban , 52. V. Bechný , 63. J. Vavrečka
0

Oldřišov se během zápasu dostal až do tříbrankového vedení. Darkovičky dvěma rychlými góly skóre korigovaly, ale na víc se už nezmohly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oldřišov přijel v sobotu do Darkoviček, a zaznamenal první jarní výhru. V první příležitosti se objevil domácí útočník Milan Duda, ale na hostujícího brankáře Bielaka nedokázal vyzrát. Pak převzal taktovku hry Oldřišov, a na hřišti dominoval. Hlavním spalovačem šancí byl zkušený Jaroslav Klement, který zaváhal asi ve třech vyložených šancích. Do vedení se dostal Oldřišov až po půlhodině hry, kdy se do listiny střelců zapsal Lukáš Urban - 0:1. V dalším průběhu poločasu se hra přelévala převážně mezi šestnáctkami obou týmů, a k žádné vážnější situaci nedošlo. A Oldřišov šel na přestávkovou pauzu s tím nejtěsnějším náskokem.  

 

Po poločasové pauze se snažily Darkovičky co nejdříve vyrovnat. Jejich tlak ale vyzníval naprázdno. Byli to naopak hosté, kdo dokázal svou příležitost proměnit. V 52. minutě se dostal míč k Vojtěchu Bechnému a střelou ze šestnáctky podruhé pokořil domácího brankáře - 0:2. Po hodině hry to už bylo o tři branky, když přihrávku Jaroslava Klementa přetavil v branku Jakub Vavrečka - 0:3. Darkovičky ale nehodily flintu do žita a zápas ještě dokázaly zdramatizovat. V 76. minutě vypálil z dálky Michal Gai, a jeho střela zaplula až do brány - 1:3. O tři minuty později opět Michal Gai, který dorazil střelu Dominika Kubaly - 2:3. Víc ale Darkovičky nestihly, a Oldřišov si odváží tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky B
Milan Duda (hráč): Byl to zápas spálených šancí z obou stran. Bohužel soupeř nám utekl o tři branky, a my jsme dokázali už jen snížit dvěma góly.

SK Moravan Oldřišov B
Michal Jadrný (hráč): První půli jsme byli lepším týmem a domácí jsme překvapili. Ve druhém dějství jsme navýšili své vedení až na 3:0. Domácí sice snížili, ale my jsme výhru ubránili. Chtěl bych pochválit výkon rozhodčího.



Sestavy


FK Darkovičky B
P. Pískala [-] - P. Balgar [-] , J. Míl [-] , J. Hanus [-] (46. D. Hruška [-] ) , P. Ender [-] - V. Mikula [-] (46. M. Gai [-] ) , T. Ondič [-] , R. Kempný [-] (55. M. Ondič [-] ) , D. Schebestik [-] (67. D. Kubala [-] ) - M. Duda [-] , A. Vilkus [-]

SK Moravan Oldřišov B
J. Bielak [-] - D. Grancer [-] , V. Bechný [-] , J. Vavrečka [-] , R. Kalo [-] , J. Klement [-] , M. Jadrný [-] , J. Mrázek [-] , P. Latoň [-] , L. Strouhal [-] , L. Urban [-]

ŽK: 31. J. Hanus , 56. D. Hruška , 90. M. Duda - 28. L. Strouhal , 37. J. Vavrečka , 42. R. Kalo , 83. J. Klement .
Hráči zápasu: M. Gai - J. Klement , J. Bielak .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - TKAČÍK Jiří (N), LAVICKÝ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.