Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2017 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fanoušci viděli jedenáct branek


0

Bělá se ujala vedení, ale Budišov skóre obrátil až na 7:1. Bělá snížila, ale Budišov zvýšil. Poslední slovo opět patřilo Bělé. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorizovaný Budišov začal zápas proti poslední Bělé velmi ospale. Hosté se ujali vedení v 5. minutě, když po akci Josefa Demka a Martina Papšíka prostřelil domácího brankáře Němečka Jan Pekárek - 0:1. Budišov se vyrovnání dočkal o sedm minut později, když z pravé strany odcentroval Jan Kuric a Daniel Siažík uklidil míč k tyči - 1:1. Budišov se pak trápil až dokonce prvního poločasu, kdy soupeři zasadil dva gólové údery. Ve 37. minutě dostal Roman Modelský přesnou přihrávku od Jana Kurice, zasekl balón obránci, který pak poslal podél brankáře do sítě - 2:1. O minutu později se jako lasička protáhl po pravé straně Roman Modelský a předložil míč před prázdnou branku Martinu Pražákovi, který už neměl problém ho dopravit do kasy - 3:1. 

 

Ve druhém poločase už na hřišti Budišov zcela kraloval a začal postupně navyšovat svůj náskok. V 54. minutě prodloužil výkop domácího brankáře Německa Daniel Siažík na Romana Modelského, který už si věděl rady - 4:1. Po hodině hry dostal Roman Modelský přihrávku mezi dva beky a zkušeně zavěsil - 5:1. V 64. minutě narýsoval Ondřej Veliký přesnou kolmici na Romana Modelského, který zaznamenal svou čtvrtou branku v zápase - 6:1.  V 72. minutě vyslal Patrik Metelka do samostatného nájezdu Jana Kurice, který posedmé rozesmutnil hosty - 7:1. V 77. minutě vypálil hostující Martin Papšík, brankář Němeček vyrazil míč pouze před sebe a Jakub David ho zametl k tyči - 7:2. V 84. minutě využil chyby hostujícího obránce Jan Kuric a přeloboval špatně postaveného hostujícího brankáře - 8:2.  Poslední slovo patřilo čtyři minuty před závěrečným hvizdem rozhodčího hostům, když přímý kop z poloviny hřiště doputoval až k Martinu Papšíkovi, který střelou k tyči prostřelil brankáře Němečka - 8:3. Budišov si připsal tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (vedoucí týmu): Hektický zápas, protože jsme tu měli přes víkend velkou akci. V prvním poločase to bylo takové nemastné z naší strany. Ve druhém jsme už soupeře zlomili a vyhráli zaslouženě.

TJ Sokol Bělá
Miroslav Vyhlas (trenér): První poločas byl z naší strany jakž takž hratelný. Dokonce jsme se ujali vedení. Ve druhém už byl Budišov jasně lepší.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - J. Lasák [-] , J. Němeček [-] (65. P. Metelka [-] ) , M. Marek [-] , O. Martynek [-] , T. Skácel [-] - P. Pizur [-] , M. Pražák [-] (63. O. Veliký [-] ) , D. Siažík [-] - J. Kuric [-] , R. Modelský [-]

TJ Sokol Bělá
O. Tesař [-] - J. David [-] , J. Demko [-] , M. Papšík [-] , D. David [-] , J. Richter [-] , J. Pekárek [-] (46. R. Kiesewetter [-] ) , P. Vybrančík [-] , R. Vybrančík [-] , H. Gvoždík [-] , M. Packo [-]

ŽK: 70. M. Packo .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - JAKUBEC Josef, KUBNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.