2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře domácích rozhodl z penalty v poslední minutě Škrobánek


Branky


0

Opava se ujala brzy vedení, o které ale přišla na počátku druhé půle. Rozhodující úder si schovala na poslední minutu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavia Opava ještě nebyla definitivně zachráněna, takže potřebovala nutně bodovat. Do cesty se jí postavila Pustá Polom, která už má o sestupu jasno, a proto může hrát bez zábran. Opava začala zhurta a už v 9. minutě šla do vedení, když se dostal do samostatného úniku s chutí hrající Jan Frank, a prostřelil hostujícího brankáře Michala Krystýna - 1:0. I v dalším průběhu první části si Opava vypracovala více šancí. Jan Frank tentokrát ale chladnou hlavu nezachoval. Za Pustou Polom měl největší příležitost Jiří Hendrych, který zatřásl břevnem domácí klece. 

 

Druhá půle začala po domácí šokem, když nedůrazné malé domů využil Zdeněk Kačírek, který obehrál i brankáře a uklidil pohodlně balon do prázdné brány - 1:1. Opava v dalším průběhu hry byla ale nebezpečnější, když neustále hrozil agilní Jan Frank. Dvakrát se zjevil sám před brankářem Krystýnem, a dvakrát neuspěl. Několikrát utekl po lajně a snažil se neúspěšně najít některého svého spoluhráče ve vápně. Za Pustou Polom vypálil Jiří Hendrych, brankář Javorek míč vyrazil pouze před sebe a Zdeně Kačírek míč netrefil. Rozhodující moment zápasu přišel v 89. minutě, když po centru zahrál jeden z hostujících hráčů rukou ve vápně, a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Rostislav Škrobánek a zajistil svému týmu tři body - 2:1.



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Brzo jsme vedli, ale pak jsme zahodili dost šancí. Polom chtěla hrát fotbal, a hrálo se tedy více po zemi, než nějaká nakopávaná. Nejslabším článkem byl rozhodčí, i když nám pak na konci odpískal penaltu.

Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (trenér): Dostali jsme rychlý gól a bylo vidět, že Minervě jde o holé bytí. Byla o něco lepším týmem. Škoda, že jsme ale o bod přišli po penaltě v poslední minutě, kdy rozhodčí pískl takovou podivnou ruku. Domácí ale měli víc šancí a vyhráli zaslouženě.



Sestavy


FK Slavia Opava
M. Javorek [-] - J. Štencel [-] , J. Kretek [-] (52. J. Hoblík [-] ) , L. Mařádek [-] , A. Džemla [-] , M. Valík [-] , J. Hlaváč [-] , J. Varsamis [-] (60. V. Henčl [-] ) , T. Matějek [-] , J. Frank [-] , R. Škrobánek [-]

Sport-Club Pustá Polom B
M. Krystýn [-] - D. Schlossarek [-] , R. Grygar [-] (46. M. Kuděla [-] ) , A. Kubala [-] , T. Hradský [-] , J. Hendrych [-] , M. Moravec [-] (46. M. Kotala [-] ) , V. Hendrych [-] , Z. Kačírek [-] , P. Sláma [-] , P. Bubík [-]

ŽK: 54. J. Frank - 75. D. Schlossarek .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - PAVELEK Karel, PRASEK Beno.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.