0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2017 18:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po bezbrankové remíze už mají Vávrovice jen teoretickou naději


Branky


2

Vávrovice sice byly po většinu utkání lepším týmem, ale branku se jim nepodařilo vstřelit, a proto skončilo utkání dělbou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Před klíčovou bitvou, došlo ve Vávrovicích ke změně trenéra, když dosavadního Martina Greipela, nahradil na poslední dva zápasy bývalý opavský exligový hokejista David Galvas. V páteční předehrávce přivítaly tak s novým trenérem ve svém domovském stánku mužstvo z Litultovic. V úvodní čtvrthodině hry byla lepším týmem hostující družina trenéra Haase. Ta si vypracovala jednu příležitost, kterou ale nevyužila. Poté už převzaly taktovku Vávrovice, kterým šlo o holý život v soutěži. V prvním dějství se ale propracovaly pouze k jedné šanci, ale tu zahodily a do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

 

Ve druhém poločase pokračovaly Vávrovice v náporu a ve snaze utkání zvrátit ve svůj prospěch. Jejich snaha však zasloužené odměny nedosáhla, i když jim úsilí upřít nelze. Do dvou velkých tutovek se dostal Filip Mrusek, ale pověst kanonýra tentokrát nepotvrdil. V samém závěru ještě míč směřující do hostující kasy, odkopával hostující hráč do bezpečí. Branka se v zápase neurodila a Vávrovice už mají pouze teoretickou šanci na záchranu. Musí čekat na prohru Slavie Opavy doma s Pustou Polomi, a pak porazit Slavii ve vzájemném zápase o více jak dvě branky. Uvidíme ale jak, se to nakonec všechno vyvine, protože vše závisí na tom, zda z 1. B třídy spadnou Otice, či nikoliv.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
David Galvas (trenér): Zhruba od desáté až dvanácté minuty jsme začali hrát dobře a hosty jsme přehrávali. Klukům nemůžu vůbec nic vytknout a chci jim za předvedený výkon poděkovat, ale když nedáte branku nemůžete vyhrát. Tento zápas nám sezónu neprohrál. Bohužel podzim byl tragický, a ani dvacet jarních bodů už asi stačit nebude. Uvidíme, jak to bude v další sezóně, jaké cíle se vypíšou.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Bezbranková remíza nebyla příjemným zakončením letošního ročníku okresního přeboru. Domácí nás na svém specifickém trávníku přehrávali ve všem, s výjimkou prvních patnácti a závěrečných deseti minut jsme jim nedokázali být odpovídajícím soupeřem. Branka nepadla a tak remíza může těšit snad jen fotbalisty z Malých Hoštic, kteří se v téměř kompletním složení přijeli na toto nezajímavé utkání z neznámých důvodů podívat. K neomaleným komentářům jejich hráčů k našemu vzájemnému klání bych chtěl dodatečně uvést, že pokud jsou tak dobří a nejlepší, jak o sobě tvrdí a píšou, nejde mi na rozum, proč před klíčovým utkáním už od úterý jejich lidé volali, obtěžovali a "ujišťovali se", zda je za jistých okolností necháme vyhrát. Poslední schůzka se měla uskutečnit dokonce tři hodiny před výkopem. Celý víkend jsem nedělal nic jiného, než věci uváděl na pravou míru. Je evidentní, že tito lidé mají dost problémů sami se sebou. Mít na prsou vypálený takovýto cejch, fotbal bych raději nedělal, natož ho jakkoliv veřejně komentoval. Ano, i takto se dnes dělá fotbal a postupy do vyšších soutěží. Závěrem bych chtěl za celý průběh letošního přeboru poděkovat většině našich soupeřů za fér přístup a všem rozhodčím za kvalitní rozhodování.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
L. Banetka [-] - J. Lichovník [-] (67. M. Schoppik [-] ) , D. Škopek [-] , O. Šemora [-] (87. D. Šenk [-] ) , F. Mrusek [-] , J. Laifert [-] , F. Mužík [-] (74. J. Chryczyk [-] ) , J. Lichovník [-] , O. Levák [-] , T. Šenk [-] , J. Schneider [-]

TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - K. Raida [-] , M. Grygar [-] , M. Procházka [-] , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] , O. Haas [-] , M. Drápal [-] (46. P. Gloga [-] ) , J. Tengler [-] , O. Doležel [-] , O. Minarčík [-] (77. S. Konečný [-] )

ŽK: 56. F. Mrusek , 85. O. Levák - 64. O. Minarčík .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PINČEK Milan - MEIER Milan, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 6. 2017 13:27
Pan Haas jede asi na něčem kvalitním (musím kontaktovat jeho dealera), když tvrdí, že se na "nezajímavý" zápas přijela podívat téměř celá sestava z Hoštic. Všehovšudy tam byli 3 hráči. Jde vidět, jak se snaží zastínit výkon Litultovic proti Vávrovicím, když do prostoru vyhrazeného pro ohlasy k zápasu píše své osobní výlevy. Jeho "OMÁLENÉ" komentáře musí každý člověk se zdravým rozumem hodit s úsměvem za hlavu.
16. 6. 2017 22:17
Je až neuvěřitelné,že v neděli byli Litultovice za bohy...ocházeli jako vítězové... dnes?byli rádi,že uhrali bod se skoro sestupujicim...a pan Haas by měl dělat věci kterým rozumí...ale hlavně né trénovat...protože velkohubost do sportu nepatří...myslim,že loňská sezóna Vám stačila...je třeba trochu pokory ...takže zavěrem...Hoštice,jakožto nejslabší tým z horní poviny tabulky Vás porazily v obou zápasech...při skore 6:1 a Vy pane Haas pořád tvrdite sve fantas...máte výborný tým,se skvělým brankařem,ale úcta k ostatním týmům by neškodila...jinak Vám přeji mnoho úspěchů v příští sezóně...moc rád se s Vámi setkám v 1.B třídě...