1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby nemělo vítěze


Branky


0

Jakartovice se ujaly po deseti minutách hry vedení. To ztratily po půlhodině hry. Skóre se paj už neměnilo a zápas skončil remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby mezi Litultovicemi a Jakartovicemi se odehrálo v nedělním podvečeru. Jakartovice přijely do Litultovic ve značně oslabené sestavě, kdy přivezly pouze dvanáct mužů a po většinu času se spíše bránily domácímu tlaku. Přesto to byly Jakartovice, které šly do vedení po jedenácti minutách hry, když po akci Adama Kreisla, zakončil zpoza velkého vápna střelou do kasy Kamil Palkovič – 0:1. Litultovice se dočkaly zaslouženého srovnání po půlhodině hry, když chybu hostující defenzivy zužitkoval Rostislav Cihlář a pokořil brankáře Roberta Kučerku – 1:1. Hostující Radoslav Urban pak nepotvrdil pozici nejlepšího střelce soutěže, a do půle zahodil dvě gólovky. 

 

Ve druhé půli se už hosté zaměřili většinou na bránění nerozhodného výsledku. Litultovice si vypracovaly dvě opravdu velké stoprocentní šance, ale ty dokázal skvěle zlikvidovat jakartovický brankář Robert Kučerka. V závěru se ještě hostům zranil kanonýr Radoslav Urban, který ale s vypětím sil zápas dohrál. Jakartovice už pro ně cennou remízu udržely a připsaly si cenný bod.



Ohlasy k zápasu



FK Jakartovice
Tomáš Rubý (trenér): Není ani moc co hodnotit. Hrál se pohodový fotbal. My jsme přijeli ve dvanácti hráčích, a navíc jsme museli brzy střídat. Většinu zápasu jsme se bránili, a chtěli jsme získat bod, což se nám povedlo.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - D. Borč [-] , M. Grygar [-] , R. Cihlář [-] (85. A. Balek [-] ) , K. Raida [-] (74. J. Raschka [-] ) , P. Fiala [-] (78. M. Procházka [-] ) , M. Šeuer [-] , O. Haas [-] , M. Drápal [-] , J. Tengler [-] , O. Minarčík [-]

FK Jakartovice
R. Kučerka [-] - B. Malček [-] , R. Holub [-] , D. Stanke [-] , J. Pekárek [-] , D. Filip [-] (39. J. Porubek [-] ) , A. Kreisl [-] , M. Sváček [-] , R. Urban [-] , K. Palkovič [-] , M. Poštulka [-]

ŽK: 64. M. Šeuer - 49. B. Malček , 54. M. Sváček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HEISER Jaroslav - KOMÁREK Milan, ŠKROB Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.